Vége a Scream 5 forgatásának: a rész címe Scream lesz.

Igen, semmi számozás, a reboot mánia lesz elővéve így a Scream cím alapján, hiszen mostanság így kezdenek újra/folytatnak régi horror franchiseokat. A bemutató még messze, 2022 január ugye.

Ezek a forgatás végéről érkezett képek:

human
írta
2020. 11. 19. 03:40
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Vége a Scream 5 forgatásának: a rész címe Scream lesz.” bejegyzéshez

 1. Nem csak horroroknál szokták a “reboot cime csak a franchise neve” dolgot, hanem kb. mindennél (lásd. tomb rainder, need for speed)

 2. “Látni a fazon szemét a maszk mögött. Ez akkor spoiler?

  nem a színészek szoktak a maszk mögött lenni, hanem kaszkadőrök.

 3. “Nem csak horroroknál szokták a “reboot cime csak a franchise neve” dolgot, hanem kb. mindennél (lásd. tomb rainder, need for speed)

  a “kábé mindennél” helyesen, hogy viszonylag kevés alkalommal, de azért előfordul persze, horroroknál pedig igen gyakran, bár ott is van, hogy csak egy ‘the’-t hagynak le

  a példák érdekesek, de helytelenek, hiszen Need For Speed-filmből csak egy volt, míg a 2018-as Tomb Raider a 2001-es Lara Croft: Tomb Raider rebootja volt.

 4. Courteney Cox 56 évesen mennyi makeup-pal nézhet ki fitalabbnak, mint a nyilván szintén jól megmakeup-olt 47-es Neve Campbell?
  Courteney konkrétan olyan, mintha odafotosoppolták volna az első epizódból.

 5. Jobban örültem volna, ha a régi karaktereket elfelejtve, egy teljesen új sztorit kanyaríntottak volna friss szereplőkkel, amolyan spin-offként.
  Félek, hogy kedvenceimet elteszik láb alól, pedig Szidniék megérdemelték volna a 4. rész után (már a 3. után is), hogy túlélőként soha többé ne kerüljenek kalandokban, hanem öregen, párnák közt múljanak ki unokáik és családjaik jelenlétében.

 6. Courtney Cox te ó ég tipikus botox smile, jó h még mozog az arca. Kidman is ilyen, egy remek színésznő akinek már alig van arcjátéka a sok botox meg plasztikai beavatkozás miatt, annyira mű már az ő arca is sajnos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.