11 hozzászólás a “Deathstroke egy új képen” bejegyzéshez

 1. Most akkor Whedon-version delete és újraindul a próbálkozás az univerzumépítés felé? Még a Flash film előtt? Vagy ez ilyen rajongósegg-kinyalás, hogy “Nézzétek, ilyen is lehetett volna az irányvonal”?

  Személy szerint ez a hajcihő már taszítóvá tette a rendezőt, mint embert a szememben, de jó lenne egy fasza JL-t látni. Csak hát még jobb lett volna, ha akkor egy kerek egész dolgot mutatnak be és nem easter eggeznek ennyire, ha nem lesz folytatása.

  Csak a képről jutott eszembe, ami tetszik és az eredeti filmtől elütő hangvételt sugall.

 2. Snyder maga jelentette ki, hogy ő szerinte ez egy elseworld story, vagyis a kánon a Whedon féle. Sokak szerint Affleck a Flash filmben fog búcsút inteni a karakternek. Ha a Snyder Cut siker, akkor Max-on lehet folytatása /siker: értsd kúrva sokan előfizetnek/. Többen pusmognak arról, hogy az At&T szeretne Affleck-től valamilyen Batman kontentet, maga Géza még hezitál.

  Hát így állunk: senki nem tud semmi biztosat. Ami tippelhető, hogy a mozis Batman az Pattinson. Tehát ha Affleck vállal bármi Batmant, az Hbo Max.

 3. ugy tudtam a flesh filmben maga az eredeti 89 es Batman tünik fel,tehat valamilyen idöutazas lesz.

 4. repeater aka Zsírfeka: Dehogy jelentette ezt ki. LEgalább kamu dolgot ne terjessz!
  Most úgy áll a széne, hogy a Warner megnézi mennyire lesz siekres ez a változat. Ha az lesz ebben haladnak tovább. Ha nem, akkor csak tessék ilyen is van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.