Godmothered-előzetes

Tessék, kérdeztétek, hogy az ünnepi hangulatra még mivel készült a Disney+. Hát ezzel a… komédiával?

A főszerepben Isla Fisher & Jillian Bell. Egy tündér elhatározza, hogy bebizonyítja: még a jelenlegi világban is szükség van a szakmájára. Segíteni is akar egy kislánynak, akiről kiderül, hogy egy felnőtt nő. De persze azért csak-csak rendbe kell tenni az életét.

Talán aranyos a végeredmény.

human
írta
2020. 11. 20. 03:58
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Godmothered-előzetes” bejegyzéshez

 1. HHAHA, jajj, hahah, rámutatott a varázspálcájával… hahhahaha, a tökre, az pedig…hihihihi, SZÉTDURRANT ÉS LEFRÖCSKÖLTE!!! HAHAHAHAHAHA!

 2. Ez szuperaranyos.

  A sorozatok miatt sosem fizetnék elő a Disney+-ra, de a filmjeik és a nemszkriptelt tartalmaik miatt tuti, főleg, ha szinkronosak. A Netflixen azért nem olyan sok a gyerekbarát film (bár pont most jött pár szinkronnal), itt sokkal többet mutogathatnék itthon. Főleg olyanokat, amik ennyire pozitív hangulatúak.

 3. Mindig eltöprengek azon, hogy az ilyen filmek valyon hogy jönnek létre. Bemegy a tag a stúdióba egy ilyen sztorival és ahelyett, hogy kiröhögnék, kifizetik és kezdődhet a forgatás. Beszarás. Ki az a stúdió fejes aki egy ilyen script láttán azt gondolja, hogy ebbe érdemes 2 dollárnál és 1 munkaóránál többet beleölni? Esküszöm kimegyek hugyozni és mire végzek előállok egy jobb sztorival

 4. Ez egy gyerekeknek szánt film. De minimum nőknek készült. Ha nem vagy a célcsoport, akkor ne panaszkodj, hogy nem tetszik. Nem neked készült!

 5. most tényleg nem értem a negativitást, ennyi alapján aranyosnak tűnt. nem nézném meg, de kicsit sem a fullgagyit árasztotta, inkább a Bűbáj ugrott be.

 6. Azért vicces, amikor (feltételezésem szerint) meglett férfiak fikáznak olyan filmeket, amiknek egyértelműen gyerekek a célcsoportja.
  Persze azok között is vannak prímák és rosszul sikerültek, de tényleg aszerint kellene ezekre tekinteni, hogy kiket céloz meg.
  Gondolom, ti is kikérnétek magatoknak, ha csajok ócsárolnák mondjuk A feláldozhatók vagy a Fast&Furious szériákat.

 7. Endymion: Utálom a Fast&Furios és a Felaldozhatok filmeket, most akkor nem is vagyok férfi!? Jaj ne , vki szóljon a barátnőmnek h vmi hibriddel van együtt . /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.