Kecsap: Without Remorse, Songbird, Judd Apatow, Bullet Train, The Suicide Squad, Thor: Love and Thunder, 65, Sacramento, The Adam Project, The Unbreakable Boy, Elijah, Coming 2 America, Reagan, American Sole, Tetris, Buddy Holly, Unreasonable Behaviour, Deadpool 3

Wendy Molyneux és Lizzie Molyneux-Loeglin (a Bob’s Burgers rajzfilmsorozat készítői) írják a Deadpool hármat.

A Paramount levette a naptárból a Michael B. Jordan főszereplésével készült Tom Clancy adaptációt, a Without Remorse-ot.

A Bay-producált Songbird szkippeli a mozit, és drága VOD-ban érkezik decemberben, hogy utána 2021-ben valamelyik streamingre is felkerüljön.

Judd Apatow a Netflixnek csinál egy komédiát, ami a világjárvány alatt játszódik. Egy csapat színész egy hotelben ragad, és igyekeznek befejezni ott egy filmet. Ez a sztori. Cím még nincs.

Masi Oka, Lady Gaga, Logan Lerman és Michael Shannon is csatlakozott a Bullet Trainhez.

Egy egyelőre cím nélküli “ki tette” nyomozós filmbe Saoirse Ronan, Sam Rockwell és David Oyelowo szerződött le. Az 1950-es évek Londonjában egy színdarabot próbálnak filmre vinni, de valaki elkezdi megölni a sztárokat és dolgozókat. Ki tette? Rockwell majd kinyomozza.

Jonathan Pryce és Laurence Fishburne is beugrott a Chris Pine-os All The Old Knives-ba. “Két régi ügynök egy vacsora közbeni nosztalgiázása alatt egy balul sikerült CIA akciót is szóba hoz, hogy végre lezárják azt az ügyet… minden áron.”

A Sacramento egy roadmovie lesz, méghozzá ezekkel a színészekkel: Michael Cera, Maya Erskine & Michael Angarano. Egy szabadszellemű srác meggyőzi a legjobb barátját, hogy hajtsanak Los Angelesből Sacramentoba.

Groot is benne lesz a Thor: Love and Thunderben.

Sylvester Stallone is feltűnik majd az új Suicide Squadban.

Az Adam Driver főszereplésével készülő sci-fibe, a 65-be megérkezik Ariana Greenblatt is.

A Ryan Reynolds-os The Adam Project gárdája Jennifer Garner & Zoe Saldana duójával bővült. Az akció-kaland filmet Shawn Levy (Real Steel, Free Guy) rendezi, és a korábbi címe Our Name is Adam volt, ez meg a tartalma: Ryan Reynolds visszautazik az időben, hogy a 13 éves önmagától kérjen segítséget az apjuk ügyében.

Zachary Levi lesz a The Unbreakable Boy főszereplője. Egy apát játszik, akinek a fia nem csak autista, de mellé még valami iszonyat ritka csontbetegsége is van, de a lelke megtörthetetlen.

Alexandre Aja a Searchlight picturesnek csinál egy horrort Elijah címmel. Egy fiatal fiú behív egy idegent a házába, hogy segítsen gyengélkedő anyján. De persze semmi sem az, aminek látszik.

American Sole címmel újabb film készül az amerikai álomról. Főbb szerepekben Pete Davidson, O’Shea Jackson Jr., Camila Mendes és Sydney Sweeney. Két huszonakárhány éves fiatal gyorsan pénzt akar csinálni, ezért feketepiaci cipőket adnak el, de bedől a startupjuk, és egy gyanús befektető tudja csak kihúzni őket a szarból.

A Dennis Quaid főszereplésével készülő Reagan életrajzi filmbe megérkezett Kevin Dillon is, ő lesz a Warner fejese, Jack Warner.

Film készül a Tetris megszületéséről, méghozzá Taron Egerton főszereplésével, ő lesz Henk Rogers. A játékot készítő Alexey Pajitnovot még nem castingolták be.

A Peter Rabbit 2: The Runaway végül 2021 húsvétjára lett csúsztatva.

Ugye az Amazon megvette a Coming 2 America-t, méghozzá 125 millióért. Már dátum is van mellé: 2021 március 5-től nézhetjük.

A Buddy Holly életrajzi film, a Clear Lake gárdája Colin Hanks, Diane Guerrero & Nelly. A rendező Bruce Beresford (Driving Miss Daisy). A zenész 1958-as turnéja lesz a középpontban.

A háborús fotós Don McCullin életéről pedig Angelina Jolie forgat filmet Unreasonable Behaviour címmel.

A Home Alone felkerült a Disney+-ra, ennek kapcsán egy részletet is megnézhetünk belőle ingyen.

12 hozzászólás a “Kecsap: Without Remorse, Songbird, Judd Apatow, Bullet Train, The Suicide Squad, Thor: Love and Thunder, 65, Sacramento, The Adam Project, The Unbreakable Boy, Elijah, Coming 2 America, Reagan, American Sole, Tetris, Buddy Holly, Unreasonable Behaviour, Deadpool 3” bejegyzéshez

 1. Jennifer Garner & Zoe Saldana: örülök nekik, mivel az én szememben hiteles akcióhősnők.

  Sly: ő már a Marvel-univerzumnak is része, nem? Úgy emléxem, mintha valamelyik GotG részben is feltűnt volna.

  Az ’50-es években játszódó nyomozós film mindig jöhet.

  A M.B. Jordan Jack Ryan (?) film meg WTF?! Nem akarom kifejteni, mert ban.

 2. Van ilyen szó, hogy producált? Még sose láttam, hallottam, így meglepődve láttam. Azt értem, hogy a produce-ból lett magyarosítva, de elég fura próbálkozásnak érzem, így elsőre… :D

 3. Saoirse Ronan, Sam Rockwell és David Oyelowo szereplésével készült nyomozós film ötlete nagyon tetszik, ha jó rendezőt kap, akár még egy mestermű is lehet.

 4. Buddy Holly a rövidke életútja alatt szép karriert futott be, egy-két számát a mai napig hallgatom. A film ötletét – feltételezem – a halálának 50. évfodulója adta. Kíváncsi leszek rá. :)

 5. Haluzok vagy tényleg jól olvasom h a Bob vmi… készítői írják a deadpool 3-at? 2 mp-t nem bírok abból a sorozatból de hátha jó lesz, remény hal meg (most).

 6. @Wittgen: Nem Jack Ryan film lett volna, a fiatal John Clarkot játszotta volna, a mai világban örüljünk, hogy legalább férfi…

 7. Without Remorse:
  Már több helyen is olvastam hogy lekerült a Paramount naptárából. Ugyanakkor már egy jó ideje tudni hogy lepasszolták az Amazonnak, februárban nézhetjük. Ez az infó viszont valamiért mindig lemarad.

 8. Bob’s burgert nemrég fedeztem fel az Amazonon és nagyon tetszik. Ha Tina centrikus az epizód azt nem bírom, de ennek ellenére mindig szinvonalas. Lehet nem tetszik mindenkinek, de sose “lowbrow” a humora, mint mondjuk a Family Guy-nak. Pont ezért örülök ennek. Ezzel szerintem kicsit eltávolodunk a DP 2 hangvételétől.

 9. 8. Gunslinger: én csak a R6 könyvet olvastam, minden más sorozat, mozifilm és PC játék ismeretből van meg.
  Akkor ezek szerint JR fő kommandósáról szól. (kötözködés: mintha a könyvben és filmekben ő is fehér lenne :-) )

  “örüljünk, hogy legalább férfi” … attól meleg karakter még lehet, bár tök mindegy, csak legyen olyan “tökös”, mint a könyvben és sorozatban. (kemény, profi, halálos, stb)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.