Megvan a Predator 5 rendezője — FRISSÍTVE

A 20th Century stúdió (a Disney ugye ide nyomorította az egykor legendás nevet) tető alá hozza a Predator következő részét, méghozzá Dan Trachtenberg rendezésében. A csávó a 10 Cloverfield Lane-t szállította, de rendezett Black Mirror és The Boys részt is utána.

Bár a történetről nem árultak el semmit, de úgy tudni, hogy nem az előző filmet folytatják.

Frissítés: elvileg az amerikai polgárháború alatt játszódik majd, és a középpontjában egy a tradíciókkal szembeszálló komancs nőről szól, aki harcossá válik.

human
írta
2020. 11. 21. 04:18
megjelenés
52
hozzászolás


52 hozzászólás a “Megvan a Predator 5 rendezője — FRISSÍTVE” bejegyzéshez

 1. Nahát!!! Ez a hír elég hirtelen jött. Nagyon várom. Remek a rendező. Alien ügyben is jöhetne már valami hivatalos infó.

 2. Van valami pletyka féle, hogy történelmi Predator film készül női főszereplővel. Reméljük hamarosan többet tudunk.

 3. Jöhet. Pont most olvastam ki a Hús és Vér című könyvet. Jó volt. Még egyszer mondom JÖHET.

 4. A hét híre! Várom az infókat. Bár az előző résznél is ígértek fűt-fát aztán tudjuk mi lett a végeredmény. Írom ezt úgy hogy én elfogult vagyok azzal is. Szóval majd ha egyszer elkészül és nézzük akkor meglátjuk sikerül-e valami izgalmas koncepciót kitalálniuk.
  A fanoknak érdemes utánaolvasni mi volt a terv a Nimródos rész folytatására ami sajnos a kukában landolt.

 5. A Predator folytatásért nagy kár. Egészen jó dolog is lehetett volna belőle. De egyszer még hátha megvalósul.

 6. Örülnöm kellene, mint Predator rajongó, de nem. Nem örülök és nem várom, annyira gyász lett az utolsó. Bár az mindenképp örömteli, hogy nem azt folytatják.

 7. érdekes hogy mennyire életben akarják tartani a franchiset. Pedig szerintem olyan sok kraft nincs benne. A Nimród féle folytatás volt a leglogikusabb, de az is csak soft reboot volt.

  Akármennyire is szeretem az eredetit, a folytatásoknak olyanoknak kellene lennie, mint a Péntek 13 vagy a Rémálom filmek. Ez egy egyszerű slasher csak nem tinik, hanem katonák a célpont. Ha nem próbálnák túl komolyan venni, mindenféle univerzum építést erőltetni, lehetne már egy tucat ok folytatás.

 8. Meg kell védelem az utolsó részt, számomra hibái ellenére is szerethető. A gyogyos csapat miatt főleg.
  Mondjuk a végén még mindig várom hogy fegyverként
  Egy Alien ugirjon elő a predatorok ellen
  Az lett volna az ultimate befejezés, nem az a ruha vagy mi amit kaptak végül

 9. Megnéztem az Antal Nimród félét, jó volt. Megnéztem a Shane Black félét, és megbocsájtottam nekik mert szeretem a Good Guys-t. Most megnézem az eredeti első két részt, és megpróbálom elfelejteni az alien vs predator filmet is.

 10. Kicsit sajnálom, hogy nem az Alien-hez nyúlnak előbb, mert a Predator előzője későbbi, és nagyobbat is bukott.

 11. Remélem, hogy az első és a második filmekhez hasonló alkotás szőletik majd. Jó lenne, ha ilyen bárki meghalhat koncepció lenne benne. Ja és kérem, családi szál, meg kisgyerek ne legyen benne.
  Azonban a legnagyobb hír számomra az lenne, ha bejelentenék a neill blomkamp – féle alient.

 12. Én már senkiben és semmiben nem tudok bízni. Fogadnék rá, hogy ez is el lesz kúrva a végére.

 13. az előző szörnyű volt, bántam a mozit. az a ragtag team of kínos nyomorék bohócok, úristen de izzadságszagú volt az egész. igazából az első kettőn kívül mind szar szerintem. az újabbak közül legtöbbször a 2004-es avp-t láttam, az legalább szórakoztató xd

 14. Ezt a franchiset is már úgy megerőszakolták, hogy ha ez a film sorsdöntő lesz. Ha megint elszarják, akkor szerintem jegelik vagy 15 évre az egészet.

 15. Pedig egy jó predátor filmnek örülnék nagyon. Csak meglátom a Dízni nevet és már látom magam elött a marketing gyűlést ahol kiemelt szerepet kap hogy olyan legyen a film hogy a 12 éves Pistike és a 70 éves nagymama is kellő mosollyal ülje végig egy Predátoros kukorica zacskó és pohártartó társaságában. jah és persze a főszereplőnek mindenképp 19 és 25 közötti jóvágású helyes legénynek vagy helyes csajszinak kell lenni.

 16. Már csak azt várom, hogy majd “XY” producer, forgatókönyvíró, vagy színész hülyítse a népet, hogy mekkora EPIC film lesz, és hogy még olyat látunk, amilyet filmen még soha, meg hogy mennyire meg lesz újítva a frencsájz…. stb.
  Már nem hiszek a csodákban.

 17. Predator és Terminátor hírek mindig “lázba” hoznak aztán ,hogy mi lesz belőle az már más kérdés.

  (Avs-t az hanyagoljuk:-)

  Nimród egészen klassz dolgot hozott össze azt nézve, hogy milyen forgatókönyvből, semmi idő alatt és alacsony költségvetésből dolgozott .
  Így az nyereséges is lett. Inkább neki kellett volna folytatnia Shane helyett.Mondjuk akkor azt hittem még az a film is rendben lesz.

 18. A Nimród-féle Predators megérdemelne egy folytatás, oltári jól sikrült a múvi, vagy 6x láttam már. Igaz, az eredetit szerintem semmi sem fogja überelni, azt évente megnézem 1x. Nekem még az új film és az AvP-k is szórakoztatóak voltak valamennyire, de jó lenne, ha végre nem akarnának megfelelni minden korosztálynak, minden jogvédő szervnek és mozgalomnak, meg trendi irányvonalnak és egy normális, véres-beles-hentelős mozit kapnánk valamelyik könyvsorozat adaptálásával, ha Nimród esetleg kiesne.

 19. Várós, a Cloverfield 2 jó volt de persze semmi köze nem volt az 1-hez. Kövezzetek meg de nekem a magyar rendezős Predator is korrekt film volt.

 20. De,igenis nyereséges lett. 40 millából készült,és globálisan 125-öt hozott. Amerikában is 50 felett teljesített. Akkor miért nem volt sikeres? Nyugodtan folytathatták volna.Nagyobbat ment volna a mozikban,mint a Shane Black féle verzió.

 21. Komancs nőről szól, aki harcossá váilk? Akkor már tudom az egész filmet: gonosz fehérek/katonák inidánokat ölnek, de komancs nő elmenekül, összetalálkozik a predátorral, először menekül előle, de aztán kölcsönösen megértik egymás kultúráját és összefogva lemészárolják a fehér férfiakból álló katonákat, és ezzel egy szebb jövő reményét teremtik meg. Gondolom lesz még benn egy rabszolga is, akit kiszabadítanak, aki csatlakozik a harchoz. Esetleg indián kislány, és hát kutya is volt akkoriban. Indián ősi helyre is elmennek, ahol kiderül, hogy a komancsok és a predátorok már évszázadok óta valahogyan összekapcsolódtak.

 22. José

  Ezek hivatalos bevételi adatok? Egyébként lehet rosszul emlékszem és nem lett mínuszos, csak mérsékelt siker, de az biztos hogy anyagi okokból nem folytatták.

 23. Igen. Ezek hiteles adatok, de ránézhetsz a box office mojo oldalon, ha pontosabb adatok érdekelnek! Én emlékezetből írtam, de nagyjából egyezik a valós adatokkal.

 24. igen, olyan sikeres volt a Nimród által rendezett rész, hogy azóta már egyszer rebootolták a franchiset és most megint rebootolni akarják. Na már, srácok.

  a film negyvenbe került és 125-öt hozott, avagy a stúdiónak 60 körül jött vissza, viszont.. a 40-ben a reklámkampány baromira nincs benne. Nem azt mondom, hogy főleg a lemezeladás után is bukta, de nem véletlenül nem azt folytatták. A tettek beszélnek ez esetben.

 25. Köszi human. Erről beszéltem én is!
  Ha olyan nagy siker lett volna, mostanra már minimum trilógia lett volna belőle.

 26. Mindenesetre az utolsónál nagyobb siker volt, mivel az a duplájába fájt. Akkor egyezzünk ki szolid sikerben

 27. Predatorból és Terminatorból is láttam az összes részt, mégis az 1. és 2. részeken kívül nem emlékszem a többiből semmire. Ez sokat elmond az egészről, meg, hogy mennyi bizodalmam van egy-egy új részhez.
  Miért indiános részt akarnak, ha már történelmi? Miért nem készítik el a 18. századbeli történetet. A Predator 2 végén egy 1700-as évekbeli flintát hajítottak oda trófeaként a győzedelmes rendőrnek. Engem annak a pisztolynak a története érdekelne, hamár.

 28. Semmi komoly története nincs annak a pisztolynak, képregényben megjelent a sztori, egy kalóz és egy Predator rövid párharcáról szól, ráadásul a kalóz nem is a Predator által esik el, erre egy filmet nem érdemes felhúzni, egy 10 perces sztori az egész.

  Engem érdekel ez a komancsos történet, nem értem a felháborodást, tényleg a fehérek gyilkolták az indiánokat, gyakorlatilag népirtás volt. Ha a komancs nő lesz a főhős, akkor adja magát, hogy a fehér népirtók az antagonisták. Elég kevés film dolgozza fel ezt a témát, eddig erősen kerülte Hollywood, Predatoros vadászós köntösbe rakva különösen érdekes.

 29. már megint ez megy, csak mert 12 filmből nem a 20 évvel ezelőtti arány, avagy 1-2 lesz női, hanem 3-4. a múltkor összeszámoltam, tényleg felesleges folyamatosan a “metoo” meg “nőuralom” meg a többivel jönni, mert unalmas a rettegés (legalábbis annak tűnik, de ne vegyétek fel, ha nem az), amikor még a fele-fele is messze van, de néha úgy tesztek, mintha már 12-ből csak 4 lenne férfiközpontú és azokat is el akarnák venni a nők:

  “pl 2019 október nagyobb filmek mozi/streaming: joker, gemini man, zombieland 2, black and blue, the king, lighthouse, jojo rabbit, marriage story, jexi, just mercy, countdown, lucy in the sky. 2/12

  ebből a Lucy a női központú sztori, és a black and blue az ahol nő a főszereplő de bármilyen nem lehetne a főszereplő, mert nem számít igazából, nem az a történet. a marriage story meg szerintem kétoldal rendesen.

  2019 július: Crawl női főszereplő de nem női téma van a központban, Escape Plan 3, Secret Obesssion női sztori, Point Blank full pasi, Midsommar csaj, Stuber pasik, Lion King pasi, The Farewell női+családi gyász, Art of Self Defense = Fight Club 2019, Current War pasi feltalálók, Once Upon a TIme in Hollywood (lol), Red Sea (Chris Evans full pasi sztori) – 4/12

 30. @Wittgen

  Igaz, soha ne is ekézzék a fehér (hetero) férfiakat! Most épp az a baj, hogy miért éppen most? Nehogy már kritika érje ezt a csoportot, kérem szépen! Mindig találunk mi kifogást arra, hogy ez miért nem okés :D

 31. Kíváncsi vagyok, hogy sül el ez az indiánlányos téma, az biztos, hogy a Nimródosnál nem lenne szarabb akkor se, ha Adam Sandler játszaná a komancs nőt.

 32. Én sem rajongtam a Nimródosért, de az új Predator film megtekintése után eléggé felértékelődött a Nimródos. Az új szerintem rémesebb. Főleg a végén az a ruha. Szánalmas. Lehet nem Marvel szellemben kellene neki állni, hanem olyan földhözragadt stílusban, mint az első két résznél.

  Amúgy a Nimródos már a szereplőknél elvérzett, hiszen ilyen szánalmas bandára egy Predator soha nem vadászna. Ezt tudta a kedves rendező/író duó is, éppen ezért behozták az új prediket.
  Csak,hogy prédaként berakhassák teszem azt Danny DeVito-t is, hozzábutították az egészet.

 33. Rendben.
  Mert azonkívül, hogy szerepel benne a Predator, mint faj, abszolút semmi köze nincs a franchise-hoz, kb. olyan mint a Joker film, nem tesz hozzá semmit. Viszont az első Predator filmhez képest olyan komolyan vette magát az egész, ahogy Brody karaktere megpróbálja elmagyarázni a többieknek, hogy mi is az a Predator, mert hogy ő maga is gyilkos, ő már csak tudja, de abszolút semmi nyoma nincs az első film hangulatához, ahol felröhögtél, amikor Hawkins benyögött egy pinás poént és Billy vágta a pofákat, vagy amikor Dutch és Dillon összecsapják a markukat és elkezdenek feszíteni, amikor Blain előveszi a nagypapit és letarolja az egész erdőséget, stb.
  De még a Los Angeles-ben játszódó második részhez sincs köze, ahol összefűzték a fajt az Alienekkel és először felfedték, hogy a Predator-ok már elég régóta idejárnak.
  Egy középszerű, felejthető akciófilm volt a Predators teli unalmas, sztereotip karakterekkel (jakuza, orosz, mexikói, stb.), akik csak véletlenül botlanak predatorokba a film folyamán, mintha nem is vadásznák őket, közben meg kiderül, hogy őket válogatták ki, hogy milyen alkalmas prédák lesznek, hogy?! Az első és a második filmben az egész arról szólt, hogy milyen rohadt nehéz ezeket a lényeket elkapni, mindkettőnek személyisége volt és különböző módszereik is, erre ott van Fishbourne karaktere, aki állítólag már többel is végzett, mégis úgy hal meg, mintha azt se tudta volna, mit kezdjen a helyzettel, a film utolsó harmadában meg ott áll ez a 4 predator, akik akár bábok is lehetnének, abszolút semmi jellegzetességük nincs, csak “szörnyek”, akiket meg kell ölni.
  Néha olyan érzésem van, hogy valami Hollywood-i produkciónak magyar vonatkoztatása van, akkor már kötelező mindenkinek elcsöppennie, akármiről van szó. Meg merem kockáztatni, hogy akik szerint ez egy kiváló Predator film volt, előbb látták ezt, mint az első két részt, így ez a film válhatott az alappilléré a megelőző két fos AvP után.
  Ettől függetlenül nem szar film, de a jó film nem ilyen.

 34. Nagyon örülök hogy lesz új predator, csak valahogy úgy érzem, hogy képtelenek méltó filmet csinálni neki.

  Pedig simán lehetne belőle is egy anti hős …

  Vagy végre itthagyhatnánk ezt a qrva földet és akkor látnánk az ő planétájukat társadalmukat viszályaikat…

  A 2010-es film is trilogiának indult, inkább azt folytatták volna :(

  Vagy egy normális AVP 3 …

 35. @Gunslinger:
  Nem tudtam, hogy képregényben már írtak hozzá történetet. Amúgymeg, szavaidból úgy veszem ki, hogy nem annyira jól sikerült alkotás, hogy ne lehetne kukázni egy élőszereplős film kedvéért és egy normális sztorit kreálni hozzá.
  Kérsz cukrot?

 36. Pedig reméltem, hogy megtudhatjuk filmből is Raphael Adolini és legendás pisztolyának történetét. Meg is lenne a kapcsolódás a 2. résszel….kár. Hátha ez is jó lesz.

 37. Tükör

  Nagyon rosszul értelmezted az egész filmet. Méltó folytatása lett az első kettőnek, persze nem érhet fel hozzájuk, de úgy újítottak, hogy nem hoztak szégyent a régi filmekre, se a karakterre. Ellenben a legutóbbi. Az szégyen volt és karakteridegen.

 38. Ez az érv, hogy azért “jó” a Predators, mert a 2018as Predator “szar”, eléggé gyenge, de nem is értem, hogy az új Predator-ban a karakter, hogyan hozta szégyenbe a régi kettőt, hiszen minden ami kifogásolható volt az új filmben, annak semmi köze nem volt magához a karakterhez. Sokan savazzák az új benga Predator fajt, a sérült kissrácot, a cgi kutyákat, az emberi karaktereket, vagy a ruhát a film végén, de magát a klasszik Predator-t még nem hallottam senkitől, hogy rossz lett volna az új filmben, hiszen az volt a leghűbb ábrázolása a régi filmek óta, nem csak egy agyatlan “szörny” volt, hanem volt célja és motivációja, ami a 2010-es Predators filmben egyikről sem mondható el túlzás nélkül.

 39. tükör

  Ne haragudj, de mi is volt a “célja és motivációja” a klasszik predatornak az első két részben?
  Szerintem pont annyi, mint a Nimród féle epizódban. Félreértés ne essék, nem tartom jó filmnek sem azt, sem a Black félét. És igenis, a 2018-as annyira rossz volt “predator” filmnek, hogy a Nimród féle felértékelődőtt sok ember szemében. Szerintem jogosan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.