Music-előzetes

Sia csinált egy új lemezt. És forgatott mellé egy filmet, vagyis valami “experience”-t. A főszerepben Kate Hudson, aki egy visszavonult drog dílert alakít, akinek hirtelen gondoskodnia kell az spektrumon levő Music nevé féltestvéréről. Persze először nehezen megy, de a zene és a képzelődés mindent megold.

Érdekes, élettel teli darabnak tűnik.

human
írta
2020. 11. 21. 04:04
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Music-előzetes” bejegyzéshez

  1. Szerintem nézős lesz, feldobódtam már az előzetestől is. :) Viszont Human, a post elejére Shia-t írtál és csak akkor jöttem rá, hogy Sia-ról van szó, mikor a trailer végén írták, előtte végig Shia LaBeouf járt a fejemben. :D Ha tudod, javítsd. :)

  2. Nagyon szép ez a Maddie Ziegler. Örülök hogy lassacskán majd most már filmekben is megjelenik Sia klipjei után. Reméljük színészként is lesz annyira jó mint táncosként.

  3. “gondoskodnia kell az spektrumon levő Music nevé féltestvéréről” Nem trollkodás, csak kérdés: Ez a spektrum valami betegség vagy mi? Mert /PC ON elég furán /PC OFF viselkedik a fülhallgatós csaj. Vagy a rövid hajú a “spektrum”-os? Amúgy nagyon szeretem Sia zenéit. A klipjei is rendhagyóak :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.