Nem sokat várnak a Black Panther 2-vel

Bár nemrég még azt mondták az MCU filmekért felelősök, hogy gondolkoznak mit kezdjenek Boseman halála után, de úgy tűnik már van ötletük.

Konkrétan az a fejlemény, hogy 2021 júliusában már forgatni akarják a filmet. Még nem tudni mi lesz a főszereppel, gondolom nem Terrence Howard-szerű csere (ugye az első Iron Man után új színész alakította a karakterét), mert akkor a rajongók szétszedik őket. A THR forrásai szerint Shuri lesz kiemeltebb, a képregényekben is volt ilyen történet, szóval nem annyira meglepő ebben a kényszerhelyzetben.

A filmbe valószínűleg gonosznak Tenoch Huerta érkezik. A biztos visszatérők pedig Letitia Wright, Lupita Nyong’o, Winston Duke és Angela Bassett.

Amúgy el nem tudom képzelni én sem, hogy bárki szívesen dolgozna ezen a filmen. Akármi is lesz, százezer szem keresi majd a hibát – minden oldalról.

10 hozzászólás a “Nem sokat várnak a Black Panther 2-vel” bejegyzéshez

 1. Hogyhogy neki “mernek” állni ilyen nagy A listás filmeket csinálni ilyenkor amikor tök rizikó az egész jövő? Oké, még a július is messze van de érdekes, hogy hallani egyáltalán bármiféle ilyen hírt. Na meg amikor ugye a már elkészült filmekkel is csak a “baj van”. Nem tudják, h mit kezdjenek velük. Bemutassák/hol mutassák/mikortól.

 2. Most hogy, hogyan írják ki Bosemant az a legnagyobb kérdés.
  De miért ne dolgozna ezen a filmen szívesen bárki?
  Mer marvel, vagy mert a főszereplő halott?

 3. Meghal merényletben, mint az apja, aztán valaki megörökli a címet. Esetleg a szellemvilágból tér vissza az egyik őse vagy riválisa (Michael B. Jordan). Captain Marvel elviszi egy másik bolygóra vagy dr. Strange hoz egy másikat a Multiverseből stb. Biztos találnak rá valamilyen kreatív megoldást, ami nem lesz kegyeletsértő.

 4. Érdekes, nekem semmiképp nem az a várakozásom, hogy majd mindenki a hibát keresi a filmben. Pont hogy megengedők lesznek, egyfajta emléket állítanak majd a filmmel, főleg, ha bármilyen módon tartalmilag szerepelni is fog Boseman. Megmaradt anyagokból gondolom, nem 3d modellekkel, szerintem az nem lenne jelen esetben izléses, a fastfurious filmeknél úgy emlékszem elég sok anyag volt leforgatva, érthető volt, hogy kipótolják.

 5. 1.
  Meg csak forgatokonyv, meg otleteles. Gindolom a budget meghatarozas lesz a donto lepes, mert azon mulik nyilvan, hogy mozi vagy stream.

  En pl jobban orulnek streamnek. Marvel filmre nem ulnek azert be moziba, de otthon siman betennem egy unalmas delutanra.

 6. Azért Letitia Wright-nak milyen laza lenne, ha felhívnák, hogy “Szia, mostantól te vagy a főszereplő”. :D
  És mivel van aláírt szerződés, a gázsidon nem változtatunk.

 7. Egyfelol ez tenyleg nem egyszeru szituacio. Masfelol szamomra Suri volt az egyik melypontja a filmnek szoval meg az elsonel is kevesebb erdeklodessel leszek ezuttal.

  Ettol fuggetlenul azert a fejlemenyek erdekelnek majd

 8. Lordboxi : Ezt a filmet azért már 2022-re szánják, addig a covid oltásdi is lecseng remélhetőleg.

  Elvileg ezeknek kellenr jönnie a negyedik fázisban :

  Black Widow – 2021. május 7.
  Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings – 2021. július 9.
  Eternals – 2021. november 5.
  Spiderman 3 – 2021. december 17.
  Thor : Love and thunder – 2022. február 11.
  Doctor Strange in the Multiverse of Madness – 2022. március 25.

  Emellett kb. 7-8 tévésorozat, majd valahol a Guardians of the galaxy vol.3., Ant-Man 3 és gondolom egy új Avengers film is 2023 körül. Aztán gondolom lesz F4 vagy X-men is majd az ötödik fázisban.

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Marvel_Cinematic_Universe:_Phase_Four

 9. Kreatív vagy nem Kreatív de Killmongert M.B. Jordant én is el tudnám képzelni fekete párduc örököseként, de jöhet akár új karakter is, és erre valóban sok kreatív megoldás adott lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.