7 hozzászólás a “Még egy poszteren a Wonder Woman 1984, amire már nem sokat kell várni” bejegyzéshez

  1. Habba: aki épp megveszi, van amit az Hbo Go, van amit a Netflix, de ennek van hazai mozis forgalmazója, aki lehet nem is keres alternatív megoldást. Mivel az HBo Go decemberi PR levelében nem láttam, így szerintem ez a többségnek warez lesz (kivéve ha kinyitnak a mozik és kockáztatnak), mivel ha jól láttam akkor VOD eladva csak februártól lesz ténylegesen a film.

  2. nem tudom mire gondolsz, de a max minőség biztos csak a blu ray megjelenésnél lesz elérhető, viszont ez nem függ össze azzal, hogy itthon van-e hbo max, hiszen ott sem max minőség sajnos, szóval a kérdésed valószínűleg mindig áll

  3. Mármint, hogy nyilván nekünk a mozi kizárt. Streamelve meg nem vagyok hajlandó megnézni. Tehát ha nem fos minőségben akarom látni, megveszem kéken.

  4. Puffin: Nem zárnám ki az itthoni decemberi bemutatót, itthon hajlanak az ünnepekre való korlátozásfeloldások felé, de ha mégsem így lesz, februárban/márciusban legrosszabb esetben akkor is behozzák a hazai mozikba.

  5. emlékszem régen még néha hónapokat kellett várni a hazai bemutatóra. A baljós árnyak pl május helyett szeptemberben került nálunk bemutatóra, miközben a kamerás verziót az nem nézte meg, aki nem akarta. hadd le legyen meg hát a mai fiataloknak is az élmény.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.