Így készül az Adam Project

A Netflix film, amiben Ryan Reynolds visszautazik az időben, hogy a fiatalabb önmagával közösen csináljon valamit. Az első nap után ezeket a képeket kaptuk.

13 hozzászólás a “Így készül az Adam Project” bejegyzéshez

 1. Én nem bírom. Konkrétan minden filmben ugyanazt a karakter nyomja, a második próbálkozás után k*rva unalmas. Nem hiszem, hogy a deapoolon kívül olyan nagy húzóereje lenne, hogy a stúdióknak hosszú távon megérje egy komplett költségvetést kifizetni ennek a humor heroldnak. Egy idő után rájönnek, hogy kb többet visz, mint amennyit hoz. Kicsit hasonló a Chris Hemswotrh dologhoz, Thorként milliárdokat termel, de ha belerakod egy random filmbe, a kutyát se érdekli.

 2. ki áll melletted fegyverrel, hogy muszáj megnézned Reynolds filmjeit? Évi 2-ben van benne rossz esetben.

 3. Full gromek ez a Rejnoldszgyerek. Miért van ez az énnemszeretemmertolyanafeje-egyarcottudcsakvágnistb? Nemtetszik-nemnézed!

 4. Az Uratok:
  A kimenekítés is azért lett siker, mert Hemsworth-t a kutya se érdekli, mi ?

 5. Áron: bár szerintem sem áll a kutya se kijelentés, de ha filmcímeket dobsz akkor az a tengeres filmje és az amikor a hotelben van az miért bukott, ha érdekli az embereket?

 6. Néhány Hemsworth film, amiben nem Thort játszotta ès nagyot bukott a teljesség igénye nélkül: Red Dawn, In the heart of the sea, Blackhat, The Huntsman: Winters war, Ghostbusters, MIB: International, Bad times at the El Yoyal. Szóval kb minden film amit a Marvel filmek között csinált bukott, kivétel az Extraction, a Rush, meg az első Huntsman film, ebből a háromból pedig egy alacsony költségvetéssel készült és épphogy hozott pénzt(Rush 38ba került marketing nèlkül, 98at hozott).
  De biztos én vagyok az őrül, amièrt nem veszem készpénznek a kasszasikert a fazon neve láttán egy random filmben. Személy szerint szimpatikus és jó szìnésznek tartom, de ez a valóság sajnos.

 7. Deadpool óta volt ugyebár a Deadpool 2 és a Hitman’s Bodyguardban is hoztak a humor heroldot, de nem saját magát játszotta. Pokémon más tészta, de még a Six Undergroundban is teljesen más karakter volt.

  A Free Guy-ban ránézésre szintén eltolódik másik irányba, de nyilván elmondható róla, hogy alapvetően egy karakter archetípust hoz, mint millió másik színész (pláne az akció/vígjáték zsáner környékén).

  közben meg volt ott Woman in Gold, vagy éppen Buried, tehát tud ő mást is, ha akar. de ha most ez megy és ezt fizetik meg, mi ezzel a gond? mások meg 6-8-10 részes franchise-ból élnek évtizedeken keresztül, ugyanabban a szerepben.

  (p.s. és szerintem jó is az ő “alap karaktere”, konzekvens és szerethető a Ryan brand a többség számára is, legalább is a nulla influencerek mellett még kiemelkedő is)

 8. Ryan Reynolds szerintem se egy Caprio szint, max kis költségvetésű filmekbe tudnám elképzelni. Mellesleg 91 óta szinészkedik és a legelső film ami eszembejut tőle a deadpool amit 16 ba forgatott.

 9. ramos: akkor csak nem nézted korábban: Van Wilder, Buried, Nines, Definitely Maybe, Smokin’ Aces

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.