Az Earwig and the Witch előzetese

Goro Miyazaki készítette a Studio Ghibli első egész estés CGI animációs filmjét. Egy árva lányról szól, akit egy boszorkány fogad örökbe.

Sajnos nem igazi mozifilm minőség, vagy csak szokatlan tudni hogy Ghibli, és így néz ki.

5 hozzászólás a “Az Earwig and the Witch előzetese” bejegyzéshez

  1. Épp a napokban pörgetem sorra a Ghibliket.
    Goro Miyazaki amúgyis nagyon gyenge eresztés ott a csapatban, ez meg így… kap egy esélyt, de kétlem, hogy annyi rétege lesz bárminek amit ő csinál, mint a klasszik Ghibli filmeknek. És nem, nem csak apu tudott ott jókat alkotni.

  2. már a Földtenger is nagyon gyenge volt tőle, pedig ott a történet még adott is volt (és regényben egész jó) , a rajz meg ghibli minőség

    kiváncsi lennék, hogy az öregnek mi erről a véleménye, vagy hogy miért nem vétózhatta meg, mert eddig mindig ellene volt a cgi-nak, és nem hiszem, hogy ennek a minősége győzte volna meg.

  3. A kornyezet egesz szep par shoton, de a karakterek horrorisztikusak.
    Korabbi Ghibli filmek foleg kezzel es szepen vannak rajzolva es 100 ev mulva is ugyanolyan szepek maradnak. Ez mar most outdated.

  4. Kár volt. Ugyanakkor teljesen érthető, hogy a Ghibli is próbál megújulni a trendeknek megfelelően. A régi mesék, úgy gondolom, nem technikailag vertek oda Disneyéknek, hanem a szép grafikával, esztétikával, egyéb művészi eszközökkel. Tehát ezzel se az a baj, hogy a kivitelezés nem versenyképes mai szemmel, hanem hogy hiányzik belőle az a plusz, ami miatt pl. a Chihiro-t mai napig tátott szájjal nézzük. Ebből az előzetesből nekem ez jött le.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.