Fatale-előzetes: ne csald meg az asszonyt, mert baj lesz

Michael Ealy megcsalja a feleségét, aztán éli nyugodtan tovább a mindennapjait, amíg egy este rá nem törnek az otthonában. Elintézi a behatolót, viszont az ügyhöz kirendelte nyomozó az a nő, akivel félrelépett, és aztán otthagyott.

Gondolom más titkok is kiderülnek majd ebben a thrillerben, ahol Hilary Swank a keménycsaj. Az biztos, hogy a poszter alatti trailer borzasztó ezzel a vágással és zenével, kész káosz.

4 hozzászólás a “Fatale-előzetes: ne csald meg az asszonyt, mert baj lesz” bejegyzéshez

  1. Ez inkább az új ” őrült szenvedély ” Obsessed(2009), egyszer nézős thillernek tűnik.

  2. A trailerekre mostanság magasról teszek, viszont a sztori olyan régimódi thrilleres, a jó értelemben. Hát meglátjuk… Csak sanszos, hogy mire bemutatnák, elfelejtjük azt is hogy van, pláne meg azt hogy milyen platformon is kellene nézni.

  3. nem emlékszem, hogy a kommentem elküldése előtt zártam be az oldalt, hát ez már a korral jár:D vagy törölve lett, mindegy. Valami olyasmit akartam pötyögni, hogy Swanknek jól áll egy ilyen genyó szerep, és hétvégén a let him go kapcsán jutott eszembe, hogy Streepet is megnézném egy negatív karakter bőrében. Maga az előzetes nem ígér hűde maradandó művet, de szerintem az már fél siker, hogy esetleg kapunk egy olyan filmet, aminek épkézláb sztorija van:D az már +2 pont ha nem faék egyszerű és meg tudnak lepni.

    Pillanatra a ’17-es Unforgettable-t juttatta eszembe Rosario Dawsonnal. Gone Girl csak azért nem, mert azt semmi nem tudja überelni, túlságosan is magasra dobták a lécet:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.