A Tom Hollandos Pókember 3 tele lesz

Ugye Jamie Foxx már meg van erősítve, és immáron hivatalos az is (az eddig pletyka után), hogy Tobey Maguire & Andrew Garfield feltűnik majd egy kicsit a következő Pókember filmben. Sőt, mai hír, hogy Alfred Molina, avagy Dr. Octupus is várható. Tippem, hogy csak rövid időkről van szó, de akkor is durva…

36 hozzászólás a “A Tom Hollandos Pókember 3 tele lesz” bejegyzéshez

  1. A Marvel/Sony válasza a DC-s Flash filmhez, amelyben Keaton, Bale és Affleck Batman trió lesz.

  2. Nagyon örülök a Molina hírnek, a mai napig az egyik legjobb képregény gonoszt alakította a nagyvásznon. Tökéletes Dr.Octopus volt, legjobb cast ever.

  3. Jaja, Bale nem valószínű. Viszont a napokban volt pletyka, hogy Linda Carter lehet, hogy beköszön.

  4. Nagyon merész húzás??
    Szerintem semmi merészt nincs ebben, inkább óriási dolog. Aki bármelyik korábbi Pókember filmet szerette az ott lesz a premieren.

  5. Jim:

    Azt a Wanda sorozat vezeti fel. A Strange mozi tudtommal előbb jön mint a Póki.

  6. lacika
    Hát szerintem kiba meredek összegyúrni három totál különböző korszakban készült, full eltérő stílusú, hangulatú és szereplőgárdájú filmet, mert minimum végtelen buktatója van.
    Viszont bármekkora is a rizikó, ezen a ponton kifejezetten okos és logikus lépés a Sony részéről bevezetni a multiverzumot és ebben megelőzni a Marvelt, akinek még csak lehetősége sincs ilyen jellegű crossovert csinálni, mert nincs ugyanarról a karakterről 3+ rebootja meg remakeje.

  7. Nem értelek titeket. De lehet velem van a baj. 😀 Ennek mégis mi értelme van?
    Most vagy egy-két perces cameok lesznek amik semmit nem fognak hozzàtenni a filmhez, vagy jelentősebb jàtékidő lesz nekik szànva, ami majd a főbb szereplőktől veszi el az időt.
    De szóval na ennek mi értelme?

  8. Hát nem is tudom, ha csak cameo, akkor minek, ha meg bele akarják gyúrni őket a sztoriba, kevés lesz a 2 óra játékidő. Várom a filmet, de ez most elbizonytalanított. Bosszúállóknál megvolt az alapozás, de itt rég látott figurákat dobálnak be ki tudja, milyen kontextusba.

  9. A cameo-k is nagyon sokat fognak dobni a film hangulatán, főleg annak aki szerette a korábbi filmeket is!!

  10. Az Endgame sikere után ez tendecia lesz,hogy kirándulgatnak kicsit a filmes idővonalon.A multiverzum adta lehetőségek kiaknázása,ha jól megírják a jeleneteket akkor iszonyat fun éléményekkel gazdagít majd az biztos.

  11. Úgy olvastam valahol nemrég,hogy elvileg Kirsten Dunst és Emma Stone is rábólintott! Szóval érdekes lesz ez a multiverzum építés,bízzunk benne ,hogy jól sül el!

  12. Ezt tényleg nem értem. Hát nem pont a Garfield-os második rész azért esett szét mert túl sok mindent toltak bele.
    Ugyanúgy tömik ezt is, de ez most mégis mindenkinél rendben van?

  13. Venom: oké, de akkor ha ezeknek a visszahozott karaktereknek semmi plotja nem lesz, akkor minek vannak filmben? Azért mész Holland-os pókra hogy az első trilógia castjàt nézzed?

  14. mi lenne ha lenne egy rendes és értelmes, logikus forgatókönyv és egy gonosz? ehelyett megint azért kéne fizetnem, hogy ez a sok gonosz ott tobzódjon? ez már az előző pókember szériáknál sem jött be.

  15. Aztán lehet annyi lesz, hogy megy a magic és dimenzióutazik Strange meg Póki és közben 2 perc alatt itt-ott megjelennek 1-1 régi Pókember jelenetben, azt a cameok néznek, hogy ez meg mi és megy tovább a film.

  16. A sok cameo-val nincs baj, akkor van baj, ha mindegyiknek “fontos” szerepet akarnak adni a történet szempontjából, ahelyett, hogy a történet csak egy-két karakterre fókuszálna. Az Endgame és az Infinity War egy teljesen más tészta volt, lényegében ott minden szereplő karakter megkapta külön a történetét korábban és a legtöbbjük így is csak cameo-ra ugrott be.
    A Spider-Man 3-t és Batman V Superman-t meg ott baszták el, hogy egyszerre akartak bevezetni több új karaktert is, amelyeknek mind szerepe volt a lezárásban, ráadásul az új karakterek is szarul voltak összerakva (bár a szar karaktereket is el lehet adni, ha kapnak külön filmet, hogy a nézők megszokják). Pár év múlva annyira hozzászokunk majd, hogy már senkinek sem fog feltűnni, mennyire rossz Spider-Man Tom Holland vagy mennyire rossz Wonder Woman Gal Gadot, amíg nem készül egy normális reboot.

  17. “Az Endgame és az Infinity War egy teljesen más tészta volt, lényegében ott minden szereplő karakter megkapta külön a történetét korábban” – de hát itt is, minden extra szereplőnek volt filmje korábban.

  18. arra reflektáltam, hogy páran a spider-man 3 buktájával hozzák párhuzamba ennek a filmnek a sorsát csupán az alapján, hogy sok karakter lesz benne, pedig még nincs borítékolva semmi szerintem, de én is kicsit erőltetettnek érzem a sztori ismerete nélkül.

  19. Nem ertem azokat akik azt mondjak hogy az Endgameben oke volt mert meg voltak alapozva, itt meg nem…?
    Haliho, mindenki latta a Tobey es Andrew fele pokembereket. Nem kell a duma, te is.
    Reg latott ismeroskent fognak hatni a vasznon, akarmennyi screentime is jut nekik.

    (Tippre szerintem az into the spiderverse eloszereplos verzioja lesz vagy ahogy fentebb is irtak lesz majd egy dimenzio ahol Tobey epp Molinaval hadakozik meg egy masik ahol Andrew Electroval)

    Eddig Charlie Coxnak orulok legjobban

  20. Hàt amúgy az endgamenek sem volt nagy története. Filmnek nem nagyon nevezném, inkàbb videojàték klip vàlogatàsnak.
    De ha szerinted rég làtott ismerősöket fogsz viszont làtni és még jó is lesz akkor nézd meg az arrowverses infinite earth crossovers és làtni fogod hogy a filmvàsznon nem fog ez a multiverzimos majomsàg működni.
    Ez nem képregény ahol 6-8 hónapig megy egy sztori tucatnyi füzet tàmogatàsàval, ez egy film ahol van két óràd aztàn szevasz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.