Matthew Vaughn teljesen elveszett?

A sok erőszakos, de mégis szórakoztató filmet gyártó rendező végképp a Kingsman univerzumé lesz?

Nem csak sorozatot tervez, de további 7 filmet is. Mindezt a jövőre érkező eső világháborús Kingsman után. Nyilván nem mindet rendezné, van ahol csak producer, főleg a sorozatnál, de akkor is, Vaugh korábban Kickass meg Layer Cake-ekről volt ismert, msot meg tényleg csak a Kingsman sok éve.

human
írta
2020. 12. 08. 23:04
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Matthew Vaughn teljesen elveszett?” bejegyzéshez

  1. és ő írta (persze nem egyedül) a 2010-es the debtet is. Álleszakítós, irtó emlékezetes darabra sikeredett, sosem fogom elfelejteni, pedig nem nagyon rajongok annyira a kémfilmekért. Kár, hogy ő is ilyen…Cameron-szindrómába esett

  2. ez sajnálatos. bírom a filmjeit, de örülnék ha nem csak egy témában dolgozna. amúgy ez a hír kicsit olyan, mint anno guy ritchie féle arthur király. asszem az is sok filmre lett tervezve, aztán mi lett abból…

  3. azért szeretem őt, mert a Kingsman 2-t leszámítva szinte zsánerről zsánerre vándorolt minden filmjében, és mindenhol valamilyen szinten kiemelkedő volt.

    ambivalens érzéseim vannak emiatt:

    1. a Kingsman 2 szerintem (többek között) azért lett pocsék, mert nagyon eltolódtak a hangsúlyok és két filmnyi anyagot akart egybe belesűríteni. ergo el tud veszni ebben a világban feleslegesen – ahol lehet, hogy nincs is elég puskapor ehhez?

    2. lehet, hogy pont az egyes pont miatt működhet ez a dolog, ha úgy érzi elég mozgástere van és megtalálja a megfelelő súlypontokat a történetekben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.