Shadow in the Cloud-előzetes

Chloë Grace Moretz második világháborúban játszódó repülőgépes, szörnyes akció-horrorja. Micsoda koktél? A rendező Roseanne Liang, és a főszereplő egy gremlin-szerű lény elleni titkos akcióban vesz részt. A képpel ellentétben komoly a film, de amikor megláttam, akkor nem tudtam nem ezt a posztba szúrni, bocsi.

VOD premier lesz január 1-én, szóval könnyen nézhetővé válik, és ugye senki sem mehet majd bulizni a jelenlegi állás szerint.

Backup:

Backup2:

human
írta
2020. 12. 09. 20:29
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Shadow in the Cloud-előzetes” bejegyzéshez

  1. Le vagyok maradva, azt hittem Moretz visszavonult a színészkedestol de látom hamar rájött h mezei melóval ezred annyit kereshet csak. . . a trailer nem tetszik egyébként.

  2. Volt azaz 5. hullám vagy mi a franc és mintha akkoriban jelentette volna be, hogy abbahagyja, én is így emlékszem, de gondolom aztán eszébe jutott, hogy ennyit életében semmivel sem tudna keresni, én nem haragszom rá, a Kick/ass óta imádom (ki nem :D). Jöhet tőle ez is.

  3. “A képpel ellentétben komoly a film”, na ez megdőlt, amikor /SPOILER!/ visszarepült a gépre! :)

  4. jaj ez rémes:D Chloé egyszer választhatna már valami jó scifit/akciót/horrort..ezekben a kategóriákban mindig félrenyúl szegény:D

    csak nekem volt olyan érzésem, mintha félkész előzetest néznék?:D

  5. Chloë Grace Moretz tehetséges kis színésznő.
    De ezek a szerepválasztások. Rúgja ki az ügynökét.
    Hol vannak már a Kick-Ass-es idők?

  6. …ez nem egy Roald Dahl-mese egyébként? (Ami mondjuk azon alapul, hogy az urban, vagy simán legend szerint a GREMLINEK azok, akik szabotálták a repülést, és tették tönkre a repülőgépeket, hogy az emberek ne repülhessenek.)

  7. Moretz kisasszony szép nővé serdült, de szerintem sohasem volt kicsit sem jó színésznő. Egyetlen alakítása tetszett, a kiskorú prosti a Védelmezőben és ezzel ki is fújt. Sajnos, nem túl igényes sem a szerepválasztása – amit ez a film is igazolni látszik – sem az alakításai.

  8. VFX félkésznek tűnik, a fizika meg kidobva az ablakon. Nem tudom.Sokadrangú, ha nagyon nincs más kategória. Mennyivel jobb lett volna az ötlet szörnyek nélkül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.