Nobody-előzetes: “i’m gonna f**k you up”

Oké, ezt a trendet el tudom nézni: mindenki a John Wick irányba fejleszt. Itt van például a Nobody, aminek a főszereplője egy családapa, akinek meglenne a lehetősége leütni azt aki betör hozzá az éjjel, de nem teszi meg.

Mindenki ugratja ezért, közben azért nem csapta le, hogy ne élessze fel magában az állatot. Korábban a bűnözők problémamegoldója, eltüntetője volt, csak épp a nőt választotta. Valahogy mégis a radarra kerül, a fenti kijelentés után, és utoléri a múltja, amit hátrahagyott.

Mindezt beleszuszkolták egy olyan John Wick-szerű nagyobb világ sztoriba. Na meg verekednek és lövöldöznek egy adagot is. A rendező Ilya Naishuller (Hardcore Henry).

A remek poszter alatt előzetes.

19 hozzászólás a “Nobody-előzetes: “i’m gonna f**k you up”” bejegyzéshez

  1. human, a leírásod után legörgetve meglátni, hogy a keményfiú Bob Odenkirk lesz… meglepett na.
    Trailer alapján kicsit mintha kilógna ebből a szerepből – de jó színész, biztos szórakoztatóan nyomja. Csak az ő fizikumával tényleg nem olyan hihető, hogy fél kézzel intéz el egyszerre 3 embert egy csillárról lógva. A hidegvérű keménykedések azért jól állnak neki.

  2. Vicces, csak kínosan akar minden részletében John Wick lenni, egy paródiához viszont nem ment elég messze ebben.

  3. Szerintem ez nem paródia akar lenni.

    Viszont engem picit zavar hogy ez tényleg tényleg nagyon John Wickes lett.

  4. Ez a poszter konkrétan a JW2 kb legelterjedt poszterének az újrázása, csak ott Keanu feje körül fegyverek vannak körben.

    Ez nézős kíváncsi vagyok Bob Odenkirkre ilyen szerepben :)

  5. @pocok

    Hát ez a baj, hogy nem paródia, pont ettől kínos. Mert lehetett volna itt parodizálni a John Wick-filmeket meg a Liam Neeson trópusokat egyszerre, szerintem nagy ziccert hagytak ki ezzel. Vagy csak az előzetes nem erre fókuszál.

  6. @Vajda Gàbor

    Szerintem ez nem paródia, hanem valami fura redukciója John Wicknek.
    Értelmetlen John Wick-et így elkomédiàsítani, mert az is szatíràja a műfajnak – amellett hogy a technikai megvalósítàs epic.
    Szerintem ezért fura az ‘utóíze’ ennek a trailernek

  7. kiba… jó! nem akar ez paródia lenni, az meg miért kínos, ha valami ugyanabban a szub-zsánerben készül? akkor szántsák be az összes autóversenyzős, űrkolonizációs, életrajzi stb. mozit? ne már.

  8. Slippin Jimmy beindul a 6. Évadban :D. Bírom a csókát, több filmet kéne csinálnia és nem leragadni 1 sorozatnál.

  9. Ha tesznek bele egy kis humort és talán valamivel több sztorit máris élvezhetőbb mint egy Zsönvik. De ahogy nézem Wicken felül nyomokban Specialista és Védelmező-t is tartalmaz.

  10. Nekem ez tetszik. Én évente egy új JohnWick 1-et simán meg tudok nézni :) Azt nagyon szerettem a naturista akciók miatt, itt ugyanezt érzem, jó lesz ez. És simán lehet, hogy kicsit túl lesz tolva és ki is kacsingat majd, így picit a Deadpool-ra is hajazva. Mi kell még? :)

  11. Ez qrvajónak tűnik! :D Szerintem lesz benne bőven humor, csak nem azokkal tömték tele a bemutatót, hanem az eladhatóbb akciókkal. De így is van benne jó néhány snitt, ami lazán illik egy paródiába! Kutya helyett macska van és ahogy fest, a családja is megússza, szóval sok mindenben más, mint a JW. :)
    Connie Nielsent alig ismertem fel, telik az idő… :/

  12. érdekes, én előbb hasonlítom a hardcore henry-hez, nem szerettem egyik zsönwikket sem. Úgy egyébként meg, ha nem hasonlítjátok semmihez, kifejezetten szórakoztatónak tűnik, mintha Odenkirkön keresztül tudnád levezetni mindazt a feszültséget, amit ez az év okozott és ez abszolút pozitívum. Egyébként sztem kőkemény akar lenni, csak mivel Odenkirknek is megvan az “előélete”, sokan nem tudunk elvonatkoztatni tőle..

    Odenkirköt egyszer össze kéne ereszteni Sharlto Copley-val, imádnám:DDDD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.