19 hozzászólás a “Ez a Disney+” bejegyzéshez

  1. Miért lenne drágább? Apple One pl. olcsóbb, mint kint. Most nem nézem át a szinteket, de szerintem a Netflix is.

    De ezért nem fizetnék 2000-t se. Tengernyi remake, Marvel, Star Wars… A Disney önmaga paródiája lett.

  2. Ki a túró akar 11 új SW sorozatot. Mutassatok már egy embert. Andor sorozat. Ki? Az a halott mellékszereplő az egyik spinoff filmből? WAT? Ezek betegek.

  3. Puffin: Hányszor hallottuk már ezt? Aztán még is mindig van közönsége a spinoffoknak is. Szóval nem betegek, hanem jó marketingesek, tudják mit lehet eladni a népnek.

  4. Élőszereplős SW-k érdekelnek, megnézem.
    Marvel filmekből legtöbb kimaradt, de 4 sorozat érdekes lehet. Meg lesz más is.
    Hbo Go, Amazon mellett el fog férni, ha lesz.

  5. “Gondolom mindenki várja már, hogy megérkezzen itthonra 8 dollárért” nem tudok egyszerűen VPN-ről regisztrálni és nézni?

  6. Venom

    HBO Max-ot nálam azért nem engedte, hiába VPN-nel próbáltam regisztrálni, mert USA bankkártyát kért..

  7. Előre menekülnek mert más nem tehetnek, kell a tartalom. Az előfizetők meg majd a pénzükkel szavaznak.

  8. Puffin: Nyilván nem lesz mind jó, izgalmas, (nekem egyelőre a mandaloriannal is vannak fenntartásaim), de kell kontemt az a galaxis meg aztán pont akárhány sorozatot elbír, ha a marvel is. De engem speciel az Andor pont érdekel egyszerűen azért, mert a korai lázadás az ami már gyerekként is izgatott, hogy milyen lehetett teljesen esélytelenként a birodalomnak feszülni, szervezkedni. Az meg, hogy egy filmben érdektelen mellékszereplő volt, pont ideális sorozathőssé teszi, nem kell annyit óvatoskodni a karakterével mint egy már kultikus hősnél, amúgyis a mandaloriannal se jött senki azzal, hogy nemhogy mellékszwrwplőként de sehogysem szerepelt egyik részben sem hát milyen már ez.

  9. Remélem lesz családi opció, mint a Netflix-nél, ott is vígan elvagyunk rajta négyen, havi ezresért/fő :D

    Ha viszont csak szóló opció lesz és ilyen drágán, akkor majd erre is három havonta egy hót fizetek, megnézünk mindent, és lemondás. Felesleges állandóra tartani.

  10. azt sokkal jobban várom, hogy az összes csődbe menjen a netflixen kívül, és végre elég legyen 1 streaminget fizetnie az embernek, ha nagyon becsületesnek akaródzik lennie

  11. Tumpara: angol-magyar nyelv összevegyítésének csak a régi szòtàra van meg. Majd dobbd àt az új kiadàst.

  12. @Namu, @tumpara: a valódi helyesírás az hogy Paypallal. Tumparának igaza van, kell a plusz l betű, nincs különbség ahhoz képest, mint mondjuk asztallal, szakállal, stb.

    Viszont nem kell kötőjel, az csak akkor kell, ha a szó utolsó betűje/betűi nem hangzóak kiejtésben vagy dupla mássalhangzó van. Önmagában az, hogy külföldi a szó, nem teszi automatikusan szükségessé a kötőjelet.

    @Namu: nincs olyan, hogy angol-magyar szavak osszevegyítése, idegen szavak toldalékolása van, és évtizedek óta így van, ahogy írtam. Mivel a magyar nyelv a -val, -vel toldalékot használja, ahol a v hasonul, így nem is lehet olyan variáció, mint amit írsz.

  13. osztrákoknál már megy, ott ugyanolyan mint a netflix, van 5 fiókod és mehetnek egyszerre…
    ha így vesszük nem lenne sok a 8 dollár

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.