A Justice League #snydercut a moziba is várható Snyder szerint, és lehet R besorolást kap

Az EW kérdéseire válaszolt a rendező, és érdekeseket mondott. Konkrétan “a Warner összes filmje mozi mellett HBO Max-ra is jön” témára úgy reagált, hogy szerinte manapság már a bejelentés előtt is elég kicsi volt a mozis forgalmazás és a házimozis közötti ablak arra, hogy az ember filmje még ne felejtődjön el addigra.

Nem mellesleg azt is említette, hogy lehet moziba küldik a Justice League új változatát, a #snydercut-ot. Bár erről még nem született döntés, és elég furcsa lenne ugye a fent is említett Warner bejelentés fényében, hogy egy exkluzív tartalmat moziba küldenek — ellenben az MPAA-hoz már beküldték, ami erre utaló magatartás. Viszont ha megtörténik, akkor szerinte R besorolást kap majd a film. Na nem azért, mert a fenti teljesen Snyder pure sex jelenethez (az első trailerben volt márciusban, az utóforgatások előtt) hasonlóan viszonyul utána is Wonder Womanhoz, míg ugye Joss Whedonra volt fogva a popón időzés.

Hanem azért járhat a felnőtt besorolás, mert Batman és Cyborg káromkodik majd benne, és Steppenwolf véresebben aprít.

The movie is insane and so epic and is probably rated R — that’s one thing I think will happen, that it will be an R-rated version, for sure. We haven’t heard from the MPAA, but that’s my gut. There’s one scene where Batman drops an F-bomb. Cyborg is not too happy with what’s going on with his life before he meets the Justice League, and he tends to speak his mind. And Steppenwolf is pretty much just hacking people in half. So [the rating would be due to] violence and profanity, probably both.

human
írta
2020. 12. 15. 17:22
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “A Justice League #snydercut a moziba is várható Snyder szerint, és lehet R besorolást kap” bejegyzéshez

 1. Értem. Szóval előbújt belőle a 300-as énje amikor elgondolkozott azon, hogy Steppenwolf amúgy is elcseszett új dizájnját még hogyan maximalizálhatná. Naná, hogy fröcsögő vér a megoldás! Ami persze azon kívül, hogy extra VFX munka igazából nem sokat ad hozzá a filmhez de legalább lehet vele menőzni, hogy R besorolást kapott a film. :D

  Komolyan mondom azok után amit eddigi összes hírben olvastam a Synder Cut-ról én végig fogom röhögni az egészet. :D

 2. Snyder az a szélhámos, aki egyszer azt találta nyilatkozni, hogy az ő filmjében a börtönbe zárt Batmant akár meg is erőszakolhatnák a rabtársai. Nincs itt min meglepődni. Ez az ember valóban azt hiszi, hogy ezek a karakterek ettől érdekesebbek lesznek.

 3. 3. Pontosan, emlékszem hogy nem akartam elhinni, amikor olvastam erről az elmebeteg nyilatkozatáról. Sokan elfelejtik, hogy a fazon mennyire félreérti és félrekezeli ezeket a karaktereket. Ideje lenne már békénhagynia ezt a szuperhős témát. Nem is tudom milyen drog hatása alatt lehetett, amikor ilyen ötlet jutott eszébe Batmanről b@zmeg. BATMAN, értitek? A legikonikusabb képregénykarakter, mindenki ismeri a világon, a lehetőségek kb végtelenek. Erre a fazon lesittelné és megerőszakoltatná. Eltakarodhatna már a képregényfilmektől, van egy olyan érzésem,hogy ez az erőszakolós téma is egyfajta burkolt hasonlat volt arról, ahogyan ő erőszakolja ezeket az ikonikus karaktereket. Egy mániákus ámokfutása.

 4. komolytalan ez a faszi, hagynia kellett volna a francba az egészet már a man of steel után mielőtt megalázza magát.

 5. Remélem tényleg R lesz, ha lesújt a kard, a bárd, nekem fröcsögjön a lé! Ha jó lesz az alkotás, befizetek rá moziba is, aztán meg bd lemezen!

 6. Szerintem az új steppenwolf kinézet az előzőhöz képest csak még nevetségesebb….
  Arra én is befizetek, hogyha a mozikban a 4 órás verzióját leadják … :DDD
  Full kretén a csávó…
  Alapból nem lett volna szabad rábízni semmit a man of steel után…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.