Így indul a Wonder Woman 1984

Nem csak, hogy jó kritikákat kap a Rottenen a film, de még az első pár percet is megkaptuk a fiatal Dianával. A telefonom néztem ezt a videót, ahogy a filmkészítő megálmodta.

14 hozzászólás a “Így indul a Wonder Woman 1984” bejegyzéshez

 1. “A telefonom néztem ezt a videót, ahogy a filmkészítő megálmodta.” 😆

  Eszméletlen menő ez a 3 perc. És ez kb a fele vagy annyi se ennek a jelenetnek. Elvileg nagyon hosszú lesz ez az Amazon verseny.

  Egyébként volt ma DC Fandom-on live stream is. Hans Zimmer olyan műsort nyomott a csajokkal hogy lehidaltam. A WW score feldolgozása ami egyébként ebben a videóban is hallható kicsit nagyon brutális lett.
  Akit érdekel itt a teljes stream de Zimmer zenéjére lőttem be az időzítőt.

  Linda Carter csak szerintem tűnik betegnek vagy mindig ilyen elcsuklott volt a hangja?

  https://youtu.be/1hU5nQGZEDs?t=1265

 2. Tényleg látványos és szórakoztató, bár van pár logikai buktató:
  – a szigeten lévő erdő nem igazán mediterrán babérerdő
  – a sziget nem lehetne ekkora vízhozamú vízesés
  – túl sok az amazon a nézőtéren és óhatatlanul is felmerült bennem a digitális sokszorozás
  – a nők ilyen kultúraidegen ruhákban sportolnak
  – a karikákról a quidditch ugrott be, tehát legalább “klasszikus” sportokat űzhetnének
  Ennnek ellenére marha jól néz ki, még ha semmi köze nincs a görög kultúrához. Inkább ilyen antikolt hatású fantasy világ ez.

 3. @ComicGeek

  Kösz a linket.
  Ma nem fogok tudni aludni, Hans Zimmer azt hiszem most ért a csúcsra.
  Az egész olyan fesztelen és a zenészek előadása is ultra hiteles.
  Vajon Petty Jenkins az új James Cameron?

 4. Jo a zene, nem tudtam, hogy Hans Zimmer ez is. Mondjuk ezzel a velemenyemmel biztosan egeszen egyedul vagyok, de nekem Zimmertol a kedvencem a Fekete eso. Hiaba Inception meg minden, megis.

 5. Elnézést az amatőr kérdésért, de nem vagyok jártas ebben: van bármilyen lehetőségem Magyarországról jogtisztán megnézni a filmet? Előfizetéssel? Azt az illegális dolgot nem nagyon komálom, hiszen ha nem fizetünk, filmek sem lesznek :( Előre is köszi!

 6. 5.

  Ha kinyitnak a mozik, mehetünk rá!! Én is akarok!! Aztán ha megjelenik lemezen, meg kell venni.

 7. Ha jól értettem, 21-én döntenek arról, hogy lazítanak-e. Addig akkor biztosan nem. Én nagyon szeretném moziban megnézni, természetesen betartva minden óvintézkedést :( Ráadásul erre még a férjemet is el tudnám rángatni – Gal Gadot segítségével :)

 8. Annyit biztosan elmondhatok, hogy beszéltem az HBO-val és mondták, hogy arra semmi esély, hogy premierben nálunk is felkerül HBO GO-ra. Ők is úgy vannak vele hogy 2021 második felében érkezik majd az HBO MAX-al együtt.

  A mozik meg majd kiderül kinyitnak-e de szerintem nem fognak. Nem valami rózsás a helyzet itthon sem. Igazából annyit csinálhatna a Warner hogy kidobják Amazonra és iTunes-re és akkor az emberek megvehetik már most ha akarják. Én tutit megvenném de így nem marad más csak a warez mert nem akarom hogy elspoirezzék. Már így is belefutottam spoilerbe mert egyes amcsi kritikusok nem tudnak úgy írni cikket hogy még Twitteren sem hogy ne írnának spoiler a címbe. És ezek a kritikusok mondják hogy Patty Jenkins nem jól írta meg a filmet mert nem értették. :D Legalábbis pár kritikus ezt írta, hogy túl bonyolult a film. Nem látják a logikát stb.

 9. Nonn: Nem, a jelenlegi korlátozások fennmaradnak január 11-ig, ez 100%, 21-én a csak a karácsonyra vonatkozó esetleges lazításokról döntenek.

 10. Szerintem aki Hans Zimmer tevékenységét karrierje elejétől kezdve követi, annak már nem tartogatnak nagy meglepetéseket, sem nagy “wow” pillanatokat a mostani zenéi. Nekem a 90-es és 2000-es évek Hans Zimmer zenéi tetszenek a legjobban, és úgy érzem, hogy már az Oroszlánkirályhoz, meg később a Peacmaker-hez komponált zenéjével elérte a maximumot ami a dallamvilágot, harmóniákat, akkordmeneteket illeti, és abból azóta sem lépett nagyon ki. Ha valaki végighallgatja ezeket (főleg a Peacemaker-t), akkor abban megtalálja az Oroszlánkirályt, a jövőbeli Gladiátort, Karib tenger kalózait, Artur királyt, stb. A legutóbbi zenéi pedig már egyáltalán nem érnek fel ezekhez a korábbi zenékhez dallamvilág és érzelmi hatás terén, csak extrém hangszereléssel tudja a hangzást dúsítani. Sajnos azonban ettől még nem lesz a zenéknek nagyobb érzelmi töltete – legalább is számomra.

 11. BeryG: remek komment, bár részemről pont az eredeti (nem ez, amit most mutattak) Wonder Woman téma olyasmi volt, ami zseni, még ha fel is fedezhető korábbi munkában

 12. Csakegysrác, köszi. Nem örülök. A férjemmel úgy vártunk már egy mozisát, mint a kisgyerekek… Megértem, járványhelyzet :( Azt hiszem én ezt most kihagyom, marad akkor 2021 második fele. Tele a hócipőm, de nagyon.

 13. @human: rám nem nagyon tudott hatni a Wonder Woman téma, bár ezt inkább egyéni ízlés és érdeklődésnem tudom be (más dallamvilág jön be). Viszont annyit hozzátennék, hogy egy jó ideje Zimmer már sosem önállóan komponál, hanem egy csoport tagjaként (durva példa erre a 3.-ik Karib Tenger Kalózai film, ahol rengeteg társ-zeneszerző volt), és igazából sosincs explicit kijelentve, hogy ki komponált milyen a dallamot. Elvileg a Wonder Woman eredeti, Batman v. Superman-ben elhangzó témáját Tom Holkenborg-al közösen szerezte – innentől kezdve sok sikert kitalálni, ki milyen mértékben járult hozzá a téma megszületéséhez. Többek között ezért sem annyira szimpatikus nekem Zimmer munkássága egy ideje, mert nem tudni, milyen mértékben van “jelen” a zenében, szemben mondjuk egy James Newton Howard-dal, aki egymaga szerzi a teljes score-t.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.