Jön a He’s All That

Azta, a She’s All That remake a másik irányba lett nemmódosítva, bár pont így lett a főszereplő nő. Érdekes amúgy, hogy remakenek van bélyegezve, közben inkább reboot, hiszen Rachel Leigh Cook szerepel majd benne, ő lesz a főszereplő anyja.

A történet amúgy ugyanaz, mint a Freddie Prinze Jr-osban, csak most az iskola legkevésbé népszerű srácát pimpeli ki egy szép lány, elhatározza, hogy bálkirállyá teszi.

9 hozzászólás a “Jön a He’s All That” bejegyzéshez

 1. Rachel Leigh Cook lesz a főszereplő anyja. A francba, öregszünk. De gyönyörű volt pedig a filmben, egy percig nem hittem el, hogy csúnya volt valaha is.

  Nemrég néztem újra az eredetit, nem tettem volna, de valamelyik csatornán ment. Azt hittem, hogy csak egy bugyuta limonádé, de egyébként ez amellett, hogy tényleg limonádé, de teljesen minőségi darab. Nagyon meglepett. Nem erre emlékeztem. Simán egy lapon emlegethető a Bajos csajokkal vagy a Spinédzserekkel.

 2. Megelőztél! :)
  Én is kellemesen nosztalgiáztam rajta, amikor a tévét kapcsolgatva rátaláltam. És hogy R. L. Cook az új filmben már az anya lesz…. inkább nem is gondolom tovább. :)

 3. És az lesz a nagy fordulat a végén, hogy a lúzer srác inkább a muterral jön össze a lánya helyett!!!!

 4. Remélem valami 150 kilós, szűz, tök incel srác lesz a főhős, és belőle kell bálkirályt csinálni, na egy olyant megnéznék!

 5. A film melyet örökre elrontott a paródiája :D

  “She’s got glasses and a pony tail! There’s no way she can be prom queen!”

  Egyébként az eredetiben Cook nálam sokkal jobban nézett ki, mint ‘kikupálása’ előtt, kb nem volt színésznő akinek jobban állt volna aq szemüveg!

 6. a fotót és a szöveget látva a múltkori – kórista csajos izé Mena Suvaris, what lies below plakát/trailer jutott eszembe; nézd meg a lányát, vedd el az anyját:D ott is kb az volt, hogy az anyut játszó Mena fényévekkel körözte le kollegináját:D itt is ezt látom. Rachel sem öregszik.. ettől kivételesen nem sajnálom, hogy hozzányúlnak, még akár valami jó is kisülhet belőle. Régen még nagyon sok nem alpári, emlékezetes romantikus vígjátékokat tudtak csinálni ..manapság elenyésző, bár nem is tudok kivételt mondani

 7. “És az lesz a nagy fordulat a végén, hogy a lúzer srác inkább a muterral jön össze a lánya helyett!!!!”

  Én a hármasra szavaznék. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.