Tom Cruise kiborult a stábra, mert nem tartották be az előírásokat

Felvétel is van! A legszebb Christian Bale időket idézi, csak ugye emögött most tényleg van valami, nem csak arra ébred rá, mint anno Bale, hogy egy szar filmre szerződött és emiatt veszi túl komolyan magát. Páran nem tartották be a Covid előírásokat a Misson Impossible 7 forgatásán, és nekik ment Cruise, hogy mi mindent veszélyeztetnek ezzel. Egyáltalán nem a saját bőrét féltette.

I’m on the phone with every fucking studio at night, insurance companies, producers and they’re looking at us and using us to make their movies. We are creating thousands of jobs, you motherfuckers. I don’t ever want to see it again. Ever!

Egész éjszaka a stúdiókkal meg biztosítókkal dumál telefonon, akik számítanak rájuk, referenciának használják ezt a productiont. Több ezer munka múlik rajtuk. Itt a hanganyag.

Nem kér bocsánatot.

human
írta
2020. 12. 16. 08:57
megjelenés
40
hozzászolás


40 hozzászólás a “Tom Cruise kiborult a stábra, mert nem tartották be az előírásokat” bejegyzéshez

 1. A Szar filmre szerződött rész az most csak egy személyes vélemény vagy van valami nagy hír hogy miért nem lesz most jó?

 2. Egyáltalán nem szimpatikus nekem a csávó emberileg, de most tényleg neki adok igazat. kivételesen nem az önimádó megalomán egójának a hisztijéről van szó és ezt becsülöm.

  @mete777: anno bejárta a világot, amikor Bale a Terminátor… (Salvation?) forgatásán totál kiakadt egy világosítóra (ha jól emlékszem).

 3. Valahogy a family guyos rajzolt tom jutott eszembe hogy pattog meg minden a 150 centijével. De amúgy igaza van meg nem bántani akarom én nagyon várom a 7. Részt a mission filmek szerintem jól megbizható akciófilmek es az, hogy bevállalja a veszélyesebbnél veszélyesebb mutatványokat az big respect.

 4. Tommy ,dobj egy Snickerst! ha éhes vagy nem vagy önmagad.

  egyébként a “Do you understand the responsibilty that you have?” lehetne az év jelmondata

 5. Oszinten szolva ghetszire igaza van. Par hetre most hazajottem MO-ra es kb ezt latom, hogy az emberek (nagy tobbsege, tisztelet a kivetlnek) baromira nem tudjak betartani a szabalyokat. Irorszagban olyan lockdownonunk volt, hogy meg is latszik a szamokon/eseteken, meg az utcan is kimentek az emberek inkabb a kocsik ele, hogy meglegyen a masfel-ket meter tavolsag. Lehet jonni itt az “iNflUenZa hAlalosabb” dumakkal de ezt mondd annak akinek meghalt valakije.
  Tom most nalam embersegbol visszajott.

 6. nem a fordításon akarok pörögni, de egy fontos dolog kimaradt – hogy kvázi referenciaként tekintenek rájuk. tehát ha nekik megy így odafigyelve, akkor foroghat más film is és ezért nagy a felelősségük (ezért figyelnek rájuk nagyon). így áll össze a több ezernyi munkahely, amire céloz.

  nyilván a hangnem kérdéses, de ha ekkora szerepe van a kollektív felelősségvállalásban, illetve az aktuális filmipar esetleges feltámasztásában, akkor jogosan nyilvánul meg. sőt, még azt sem dobnám el, hogy ez gerilla self-marketing, mert sok új szimpatizánsa lesz így tutira.

 7. Ebben az a vicc, hogy pont ő az,akiről kisfilmet posztolgattak a tomboló járvány közepén, ahogy moziba megy és ösztönöz mindenkit,hogy kövesse a példáját, mert nincs semmi veszély. Azzal a hülyeségével valyon mennyi ember fertőződéséhez járult hozzá, akik a videó láttán berohantak a mozikba,mondván ha a tom cruise is moziba megy akkor nincs para. Csakhogy őt limuzin vitte az ajtókilincsig, meg mindenki 8méterre ült tőle, a klipp még itt is ki lett posztolva. Szóval ő ezzel a hisztivel csak a pénzét meg a hollywoodi milliárdos üzletet félti, nem pedig az emberek egészségéért meg megélhetéséért aggódik, nyugi.

 8. miért vicc? az akkoriban javasolt összes egészségügyi óvintézkedést betartva elment moziba. nem hergelt senkit, semmivel.

  másrészt felelősséget vállalt azért, hogy promotálja a mozit, igen is menjenek az emberek, ha megtehetik, hogy ne álljon földbe az ipar. ha valaki fegyelmezetlen volt, maszk nélkül ment, vagy nem figyelt oda a többiekre, az egy boltban is ugyanígy tesz az egészre bármelyik napon, nehogy már ezért is Cruise legyen a hibás.

 9. Szerintem nem akartak csatlakozni a szcientológiához és Tom berágott!

  Viccet félre téve igaza van. Ezzel további leállás is bekövetkezhet egy újabb karantén stb….

 10. Hogy Less Grossman hallhatatlan szavait idézzem:
  “Beleszartál a pénztárgépbe!….Mostantól olyan mélyen van az ótvaros seggedben az öklöm, hogy minden retkes fingodnak körbe kell szambáznia a jegy gyűrűmet!”

  De amúgy ja, a stábtagok megérdemelték. A Bale-es kirohanással ellentétben ennek nyomós oka volt.

 11. Az Uratok!

  Direkt ferdíted az eseményeket. Ezzel nevetségessé teszed magad. Meg azzal, hogy azt írtad “valyon”…

 12. Szerintem nincs semmi gond, igaza van…bár a hangnem nem megfelelő, igy nem beszélhet senki senkivel, a korrekt megoldás az lett volna, hogy szép hangnemben, törvényesen felmond az érintett stábtagoknak

 13. 16. Igen azt a ly-t elkúrtam, pedig az ilyeneket nem szoktam. Mentségemre szóljon, hogy telefonról írok, ahol be van kapcsolva az összes szar ami csak zavarhatja az írást. De igen jogos, azzal a ly-vel lejárattam a pofámat. A kommentem többi részét viszont megvédem, ugyanis tom bácsi igenis minden erejével ösztönözte az embereket,hogy moziba menjenek egy világjárvány közepén. Ha a mozik nem bizonyulnának gócpontnak, akkor ma is nyitva lennének. Szóval ő az aki igazán befoghatná a száját ilyen téren.

 14. 20. Várom a részletes eszmefejtést. Mitől más? A vírust nem érdekli, hogy filmforgatáson,vagy moziban terjesztik.

 15. @sandor8206

  Látom nem jött át, hogy mi is itt a gond. Épp az, hogy pont most nem lehet csak úgy embereket elküldeni és összevissza újakat hozni. A komoly lebaszás a legjobb amit most lehet. Majd ráér derékba törni a karrierjüket ha vége a forgatásnak :D

 16. Motherfucker nem lebaszás, hanem trágárság…ami miatt ha egy rendes cégnél lenne, akkor még őt fednék meg. Mert azon kívül hogy van illem van törvény is. Magam csak középvezető vagyok, oktatják hogyan kell viselkedni és munkajog stb. Hidd el már többször figyelmeztette őket normálisan, következő lépés a rendkivüli felmondás, ami ebben az esetben indokolt és még elrentetőbb lett volna, más stábtagot nem dolog keresni gondolom ha egy rendezőcsere is sokszor belefér

 17. @sandor8206

  Oké, akkor nálatok ez az ingyom-bingyom módi figyelmeztetés (ami megjegyzem általában fabatkát sem ér) a divat, ott meg nem. A lebaszások általában trágárok nem látok érdemi különbséget aközött amit Mr. Cruise csinált és amit én is láttam már jó pár helyen. Az, hogy előtte is figyelmeztette őket azt nem tudom, hogy honnan szeded hacsak nem voltál ott vagy esetleg te az egyik ember aki elszenvedi ezt a felvételen.

  Igen, valóban nem dolog keresni csak nem egy globális járvány közepén ahol minden újabb kívülről ember még egy kockázat. Továbbá Tom sem hülye, tudja, hogy egy felmondással eszméletlenül kibaszna velük miközben arról kiabál, hogy emberek veszítik el a munkájukat. Valóban elrettentő de nem ez volt a kirohanása célja. Lehet, hogy hangosan beszél de van ráció abban amit mond és tesz.

  Szóval továbbra is maximálisan egyetértek azzal amit mondott és tett (és ahogyan tette). Ilyenkor így kell eljárni, a mimóza lelkűek meg menjenek vissza a safe space-ükbe. Többet felesleges erről szájalni és koptatni a billentyűzetet.

 18. Mostanában munkámból kifolyólag jártam pár forgatáson itt, Angliában. Elég szigorú a helyzet:
  -minden nap covid test
  -maszk + plexi, ha színésszel kell kommunikálni
  -nincs cafeteria. Elvitelre kap mindenki kaját kis tasakban, amit egyedül kell megennie valahol félrevonulva

  Ennek ellenére láttam melósokat, akik simán maszk nélkül lébecoltak. Ha belegondolok, hogy milyen iszonyat összeg naponta, amibe ez az egész kerül (ha van forgatás, ha nincs), tökéletesen megértem Tom Cruise reakcióját. Főleg, hogy ő aztán mindent 100% beleadással csinál :)

 19. ne hozzuk már párhuzamba a középvezetői tapasztalatot a filmiparral, ahol hónapokon keresztül sokszor 18-20 órákat dolgoznak naponta (hol van a túlóra, készenlét, heti, havi munkaóra stb. limit?). más hangulat, más műfaj, más lelkiállapot. nem mondom, hogy oké és ez legyen a norma, de míg egy multis környezetben manapság már azért elmarasztalnak, mert csúnyán nézel, addig Hollywoodban Tom Cruise másképp működik, vagy működhet. még egyszer, ez nem oké, de akkor is kicsit a szezon, fazon keverése.

 20. Pont azt mondom, hogy tom cruise és stb. Más, de nem kellne másnak lenni, mert törvényileg ugyan olyan munkahely mint más ezeregy.Szerintem meg attól nincs elrentetőbb, hogy valakit kirúgnak.

 21. Törvény, jómodor, stb ide vagy oda, melyikkel lehet jobban kibékülni, ha Cruise leugat valakiket, vagy ha kirúgatja őket? Ne vicceljünk már hogy azon megy a rágcsálás, hogy hogyan beszélt. Magának Tom-nak is érdeke nyilván, hogy ne legyen lelőve a legjobban menő franchise-a, de a hülyéknek is érdeke, hogy ne legyenek kirúgva, szóval igenis hordják a retek maszkot amíg kell, őket is azért fizetik hogy utasításokat kövessenek, és ez is egy utasítás volt abban a hangnemben, amire talán oda is figyelnek végre, mert nyilván azt leszarták amikor szépen lettek megkérve… Komolyan.. brühühü a motherfuckers miatt, mint ha nem mennének rá még nálunk is állások az ilyen hülyék miatt akik csesznek a szabályok betartására…

 22. @9. Az Uratok
  Ha már tudod, hogy itt is ki volt posztolva nem ártana meg is nézned a videót, mert sem a 8 méteres távolság nem adja ki, sem az ajtókilincs. Moziba(ha még bejut egyáltalán) készülő film forgatásán ment a balhé, semmivel nem mond ellent magának, plusz a forgatáson sem feltétlen vannak messzebb az emberek egymástól mint egy moziteremben. Szóval nem, nem az LY-al járatod jobban le magad, hanem azzal hogy olyasmire hivatkozol amit el is ferdítesz, meg nem is jogos.

 23. @walker:
  köszi, hogy megerősítetted mi a helyzet arrafelé.

  abszolut egyetértek Tom Cruise-zal. gyorsan megnéztem a film produkciós adatait, mert van egy aspektus, ami ha jól látom nem jött elő.
  tulajdonképpen Tom Cruise cége is a készítők között van és ő is az egyik producer. rengeteg felelőség van rajta és a cégén is, nyílván a nyereségben érdekelt. így szerintem még jobban érthető a kirohanása, ha az alkalmazottai nem tartják be az előírásokat. Klaus és a targonca jutott eszembe hirtelen, mint remek munkahelyi oktatófilm. lehet neki is ilyet kellene vetítetnie az előírásokról…

 24. Bár alapvetően egyetértek vele – gondolom, producerként kiabált – azért kissé hosszúra vette. Mondhatnám úgy is, hogy túltolta. Kíváncsi lennék, hogy mi volt a “páran nem tartották be a Covid előírásokat a Misson Impossible 7 forgatásán” mondatrész valós eseménye és a érem másik oldalára is. Bár mondjuk a monológ közben nagy a kuss a másik oldalról.

 25. Mielőtt egymásnak ugornátok: Láttátok már milyen előírások vannak a forgatásokon a vírus óta? Tapasztalatból mondom, kb. ha akarna se tudna senki megfertőzni senkit a napi tesztek és az elszeparált részlegek mellett. Plusz mivel egy saját magadról készített fotót vagy bármilyen felvételt sem mersz kitenni a szuper szigorú titoktartási szerződés miatt, ezt a felvételt 99% hogy Cruise engedélyével “szivárogtatták” ki. Ha valóban le is vágta ezt a hisztit utána szépen kihasználta a szituban rejlő marketing értéket.

 26. Már majdnem írtam, hogy dicséretes, hogy maszkban tolta legalább:D de nem lehet megállapítani..
  Nehéz helyzet, abból a szempontból is, hogy ha egy színész kiborulásáról van szó, mert egyikünk sem mondhatja el magáról, hogy ismeri személyesen, egyikünk sem tudja, milyen az, ha igazán kiborul és elgurul a gyógyszere, mi az igazán őszinte megnyilvánulás és milyen az, ha a való életben is felvesz egy maszkot (már nem szó szerint:D)

  Ugyanakkor nyilván a forgatásokon sem annyira cserélődnek a stábtagok (statisztákon kívül persze), szóval vélhetően az évek alatt kialakult egy megszokott brigád, így ha pont olyanokat b.szott le, akik évek óta vele dolgoznak, megszokhatták a stílusát és elszámolnak 10-ig, vagy ha nem megszokott csapatból valók az érintettek, másnap beadják a felmondásukat és mennek a bíróságra és le lehet harcolni jogi úton. Teljesen igaza van egyébként és nem mentségére írom, de egyszerűen szerintem vannak olyan típusú emberek, akik a harsányságot is használják, mint meggyőző erőt:D más kérdés, hogy nem annyira célravezető, de köztudottan a káromkodás erőteljesen oldja a feszültséget..

  Alapvetően a filmszakma is munka, semmi közöm hozzá, de nekem is van főnököm, ő ebben a fajta stílusban nem hisz és soha nem is hallottam senkivel üvöltözni. Sokkal nagyobb pszichológiai hadviseléssel bír az, ha úgy csesz le, hogy nem emeli fel a hangját:D

  Hát érdekes dolgok ezek. Kár miatta összeveszni, ő is ember, furcsa lenne, ha sosem szakadna el nála a cérna, főleg ha nagy pénzösszegekről van szó. Nyilván a munkák, az emberek is fontosak, de ha Tomot, mint üzletembert nézzük (márpedig itt sanszos, hogy ez az oldal jelenik meg), a legelső, ami miatt aggódik és átment Les Grossmanba, az kizárólag a pénz :)

 27. Jól tette, a mozik és a filmipar működésén többszázezer ember munkája múlik világszerte. Plusz arról nem beszélve hogy a lébecoló agyhalottak miatt áll az egész világgazdaság, a filmiparon túl is. Nyilván mind feszültek vagyunk a helyzet miatt, néha ez kitör. A színész is ember.

 28. Ez szvsz egy jó kis overacting volt Cruise részéről, tényleg nem olyan rég még ugye a retTenetet hypolta, most meg freak outol h nem tartanak be másfél métert meló közben mások… full kam az egész úgy ahogy van

 29. deni: most akkor neked is írja le mindenki, hogy ugyanazon dologról van szó? az is a mozi megmentése volt, természetesen a biztonsági szabályok betartásával, és ez is, természetesen a biztonsági szabályok betartása melletti munka mellett szólva ezúttal. Ha egy valamit rá lehet sütni, az pont nem az inkonzisztens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.