Skyfire-előzetes

Simon West (Con Air, Lara Croft: Tomb Raider) befeküdt Kínának, és Jason Isaac főszereplésével húzott egy olyan filmet, mint a Matt Damonos kínai falas volt.

Egy aktív vulkán szigetén nyíló nyaralóparadicsomról szól, aminek a vezetője Iscaac. Mi sülhet el rosszul, kitör a vulk… igen, pont az. Aki bírja a katasztrófa filmeket, vagy katasztrófafilmeket, az megnézheti keleten milyen parancsokat adtak a nyugati rendezőnek.

Amúgy a film már khm, elérhető, de amerikai VOD premier januárban lesz, és ennek kapcsán kiadták a régi előzetest más zenével.

Ja és a poszterét is nézzétek már meg a tovább mögött.

A régi előzetes:

human
írta
2020. 12. 17. 02:44
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Skyfire-előzetes” bejegyzéshez

 1. Wooooooooooooooooooow!!!!

  Erre rákeresek. Moziba nem mennék érte mondjuk még ha lenne se. Azon mondjuk fevisítottam, amikor a lángoló vulkanikus szikladarab lekapja a faszit a motorcsónakról :D :D
  Ez zseniális lesz már érzem. Utoljára ilyen vulkános okosságot 20 éve láttam, az pedig a Tűzhányó volt Tommy Lee Jonesszal.
  Greenland után ez is jó lesz (az mondjuk tényleg nem volt annyira gáz, csak a vége lett nagyon hollywoodi).

 2. Mert egy nyugati katasztrófafilm nem ugyanilyen kétbites katasztrófapornó? Ez legalább még meg tud lepni a kulturális különbségek miatt,

 3. @Swarnaus
  Ez a lehetetlenül szemét vágás mar ázsiai gagyiban is ott van?

  Elképzelhetetlennek tartom hogy ezt filmes szakember rakta volna össze

  Egyébkent meg engem tökfe szórakoztat az q koncepció, hogy a dinoszauruszokat lecserélik repülő izzó kövekre, meg lávaplecsnikre és kész az új film 😊

 4. A chicken soup for the soul Entertainment Company :) szerintem ezzel kb be is lőtték a szintjüket , és aki végignézi az kaphatna szerencsesütit is

 5. Szjoe: reméljük igen! De előtte azért lassításban pillog párat – lehet csak azért van a filmben mert jól néz ki a kék mellett a vörös ;)

 6. SPOILER!!!!!

  @szjoe: tévedés, bár sokat nem volt képernyőn, de kihúzta egészen 57:25-ig. Azért még előtte cselekedett egy hősieset…

  Nem volt annyira gáz, mondjuk zene picit túl volt tolva, de összességében nem rosszabb mint a hasonló kategóriájú filmek Hollywoodból. Ok, látszik, hogy nem amcsi pénzből forgott. Viszont egész sok díszlettel dolgoztak. A végefőcím alatt megy valami kínai pop szám (felejhető), de a vége főcímbe bele lettek csempészve forgatási videók… azok egész jók.
  Nem hiszem, hogy újra nézném (pl. egy San Andreast bármikor újra tudok nézni), viszont nem is éreztem teljes időpazarlásnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.