10 éves a Tron: Legacy

Magyarországon december 16 volt, béna Amerikában csak december 17 a premier dátumja. 10 éves a film, ami mindenkiből Daft Punk ventilátort csinált. A rendezője Joseph Kosinski a designban nagyon odatette magát (anno is ezt emeltem ki – és nem volt igazam, kult lett), és persze, sokan dolgoznak egy filmen, de az Oblivion alapján miatta néz ki úgy ki a Legacy, ahogy.

A történet már persze más kérdés.

human
írta
2020. 12. 18. 11:05
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “10 éves a Tron: Legacy” bejegyzéshez

  1. 10 éves és jobban néz ki,mint a mai filmek, sőt szerintem még 2030ban is jibban fog kinézni,mint a filmek 80%a

  2. Az egyedüli dolog ami kissé elavulttá teszi a CGI Jeff Bridges, de a többi része a zenével együtt tényleg megérdemli a kult státuszt.

  3. @pappjano Abszolút egyetértek veled, csak a CGI Jeff Bridges az ami miatt lehet látni, hogy nem mai darab…

    Én nem csak a zenét emelném ki, hanem a hangkeverést is (az eredeti angol hangsávon). Kevés filmnek van ennyire jó hangkeverése. Ami még eszembe jut az az Interstellar és a Ford v Ferrari.

  4. Ez nekem kimaradt, tényleg megéri megnézni? Mert, akármilyen kult, de a Tron se volt egy nagy szám.

  5. Nekem már annak idején is furán hatott a fiatal bridges cgi arca. Most meg már deep fake cuccok jobban néznek ki. Látvány és a fightokat imádtam na és hát természetesen a zene. De én elötte is nagy Daft Punk rajongó voltam és utána is az maradtam. Bár a mostani get lucky meg starboy zenéknek már köze nincs a régi klasszikus daft punkhoz. Harder, Better, Faster, Stronger, Around the World, Aerodynamic, Da Funk, One More Time, Robot Rock, Technologic. Ahh imádom őket.

    Azt nagyon sajnálom, hogy valószínüleg a büdös életben soha nem fognak live koncertezni már és, hogy nem tudtam eljutni a 2007-es Alivera :/.
    Na mind 1 a zenéjük örök marad.

  6. Ez biztos, hogy kult lett. Nem kötözködésképp, csak a méltán emlegetett és lehengerlő Daft Punk OST több újrakiadást, LP-t, meg mindent megért. De a filmet azért nem annyira emlegetik? Inkább a dizájn miatt emlegetik, ami tényleg szép, meg a zene. Vagy tévednék?

  7. Basszus kurvára öregszünk, ha ez a film már 10 éves.
    Nem volt hibátlan, de én szeretem. A látvány és a zene még mindig remek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.