Kecsap: Doctor Strange 2, The Green Hornet and Kato, Ambulance, Houdini, 65, Black Adam, Don’t Look Up, The Northman, Blomkamp, Fletch, Sister Act 3, False Positive, The Gray Man, The Thief, The Last Duel, Misanthrope, The Cipher, I Wanna Dance With Somebody, The Trespassers, The Electric State, Carlos Ghosn

A múlt héten a Disney miatt elmaradt, szóval kicsit több apróság van karácsony előttre. A facebookon meg pörögnek a mímek.

Robert Eggers (The VVitch, The Lighthouse) egy epic viking filmet, a The Northman-t fejezte be nemrég. A történet a 10. században játszódik. A főbb szerepekben Anya Taylor-Joy, Nicole Kidman, Willem Dafoe, Alexander Skarsgård

Neill Blomkamp (District 9, Elysium) forgatott egy természetfeletti horrort idén. Mindezt ugye a Chappie után 5 évvel, talán ránézett a karrierjére és visszatért a jobb témákhoz? Címet még nem adtak neki, és az utómunka még folyik, mivel eléggé VFX-szel teli, de jövő tavaszra kész lesz.

Anthony & Joe Russo új filmje lesz a The Gray Man, írtam már róla bővebben, és a Chris Evans & Ryan Gosling szereplőgárda bővült, csatlakozott: Ana De Armas, Jessica Henwick, Wagner Moura, Dhanush, Julia Butters.

A The Maid regény adaptálása az Universalnál történik majd, méghozzá Florence Pugh főszereplésével. Elvileg sokan licitáltak a projektre, ami egy Knives Out-szerű rejtélyes nyomozós. Egy hotelben takarító nő a főszereplője, aki a munkája közben rengeteg titkot is megtud a vendégekről.

Brian Duffield (Love and Monsters, Underwater, The Babysitter) adaptálja az ifjúsági novellát Megan Whalen Turnertől, a The Thiefet. Ki nem találjátok: egy karizmatikus, jóképű fiúról szól, aki mindenféle politikai csatározásába is belekeveredik ebben a fanatasy-ban, amikor meg kell szereznie valamit.

A The Electric State főszereplője Millie Bobby Brown lesz, a Russo testvérek rendezik, és egy lányról meg a robotjáról szól, akik a robotok és humánok világában egy hatalmas összeesküvésbe botlanak, miközben a lány testvérét keresik.

Carlos Ghosn szökéséről filmet csinálnak. A férfit Michael Taylor, egy privát biztonsággal foglalkozó ember segítette, viszont nem teljesen tudta, hogy mire vállalkozott, átverték. A főszereplő Sam Rockwell lesz.

A Misanthrope egy sorozatgyilkosos film lesz Ben Mendelsohn és Shailene Woodley szereplésével. Utóbbit vonja be az FBI egy nyomozásba.

Anna Chazelle rendezi a The Trespassers című Elmore Leonard regény adaptációját. Egy háziasszony megelégeli a férje teszetoszaságát, és maga szól a földjükön illegálisan vadászgató férfiaknak.

Ha már sorozatgyilkosok, akkor a The Cipherben Jennifer Lopez lesz a főszereplő FBI Agent, aki egy olyan sorozatgyilkossal játszik macska-egér játékot, aki nyomokat és kódokat hagy online a tetteiről.

Naomi Ackie lesz a Whitney Houston életrajzi film, az I Wanna Dance With Somebody főszereplője.

A Jon Hamm főszereplésével készülő Fletch reboot forgatását jövő tavasszal tervezik.

Zack Snyder megerősítette, hogy márciusban érkezik a Snydercut a Justice Leagueből.

Végül a Disney+-ra készül el a Sister Act 3 (Apácashow), viszont tényleges folytatás lesz Whoopi-val. Meg gondolom felvezetnek egy új sistert, aki esetleg vihetné a franchiset, de ez tényleg kútfő tipp.

Az A24 által készített False Positive a Hulu-ra várható. Amolyan modern Resemary’s Baby, amiben Ilana Glazer és Justin Theroux karaktere nem tud természetesen úton teherbe esni, ezért elmennek egy doktorhoz, akit Pierce Brosnan alakít ördögien. Az ő segítségével sikerül a dolog, de a nőnek kezd valami gyanús lenni…

Rachel McAdams visszatér a Doctor Strange in the Multiverse of Madness-ben.

David Koepp (Jurassic Park, Spider-Man, Mission: Impossible) írja az új Green Hornet, a The Green Hornet and Kato forgatókönyvét.

Daniel Pemberton szerzi az Into The Spiderverse 2. részének zenéjét is.

Jaimie Alexander, avagy Lady Sif jön a Thor: Love and Thunderbe.

Quintessa Swindell lesz Cyclone a Black Adamben.

Az Adam McKay-es Don’t Look Up-ban Chris Evans is feltűnik majd egy kicsit. Ugye iszonyat sok nevet jelentettek már be, szóval inkább cameo fesztivál lesz azon történet körül, hogy senki nem hisz a Föld felé tartó aszteroidáról beszélő tudósoknak.

Yahya Abdul-Mateen II most már biztos, hogy ott lesz Michael Bay új filmjében, az Ambulance-ban. Ugye egy dán film remakejéről van szó.

Dan Trachtenberg (aki amúgy az új Predatoron is dolgozik) filmet csinál Houdini életéről, és úgy tűnik Ben Affleck lesz a főszereplője.

A Warner már át is rendezi kicsit a bemutatónaptárát, a Tom & Jerry végül februárban jön, és a Mortal Kombatot áprilisra tolták, ahogy a poszteren láttátok.

2021 július 30 lett a The Green Knight bemutatójának időpontja aktuálisan.

Harry Gregson-Williams csinálja a Ridley Scottos The Last Duel filmzenéjét.

Chloe Coleman is érkezik az Adam Driveres 65-ba.

Elhunyt Jeremy Bulloch, az eredeti Boba Fett

Covidban elhunyt Tommy ‘Tiny’ Lister, a The Fifth Elementben a fekete elnököt játszó színész.

A Steel Magnolias-ból ismert Carol Sutton is elhunyt Covidban.

Meghalt John le Carré, akinek több regényét is remekül adaptálták.

9 hozzászólás a “Kecsap: Doctor Strange 2, The Green Hornet and Kato, Ambulance, Houdini, 65, Black Adam, Don’t Look Up, The Northman, Blomkamp, Fletch, Sister Act 3, False Positive, The Gray Man, The Thief, The Last Duel, Misanthrope, The Cipher, I Wanna Dance With Somebody, The Trespassers, The Electric State, Carlos Ghosn” bejegyzéshez

  1. Ezek közül a The Northman, és Neill Blomkamp filmje várós nagyon. A többit meg majd meglátjuk.

  2. Én komolyan örülök, de tényleg, hogy végre megindult ezt a POC casting a filmekben, sorozatokban. Ideje volt már. DE csak nekem fura hogy “mindig” vörös hajú embereket castingolnak át feketékre vagy más POC közösségbe tartozó színészre? Nyilván a Black Adam filmre célzok. Eskü szerintem a Hollywood-i castingosok Cartman fanok. :D Le a vörösökkel.

  3. jövő évi megjelenésekből a green knight és a northman amit valahogy nagyon várok. illetve itt nincs felsorolva, de a last night in soho-t is, arról jöhetne már egy előzetes

  4. Jó lenne ha Gézánk rendezne végre. Houdini-ről már összehoztak egy borzalmas filmet Zeta-Jones és Pearce szereplésével valamint egy elég jó két részes minisorit Adrien Brodyval. Szóval ez utóbbi a mérce amit minimum meg kéne ugrani. Ellenkező esetben inkább nem kérem.

  5. “Végül a Disney+-ra készül el a Sister Act 3 (Apácashow), viszont tényleges folytatás lesz Whoopi-val. Meg gondolom felvezetnek egy új sistert, aki esetleg vihetné a franchiset, de ez tényleg kútfő tipp.”

    Haha hú de cinikus itt valaki. De amúgy adom, biztos hogy lesz benne egy fiatal akire lehet építeni.

  6. ComicGeek: Szerintem az amcsik kezdenek végleg megkergülni. Valamelyik nap láttam egy twitter screenshotot, ahol tucatnyian amiatt újongtak, hogy még egy vörös karakterrel kevesebb lett. Nem igazán látom, ezzel mennyire vannak előrébb, de nem is élek odaát.

    Mondjuk az sem semmi, hogy a képregényvilágban ahelyett, hogy új karaktereket teremtenének, inkább mindenhova kisebbségieket castingolnak. Jobban járnának valmi kvóta rendszerrel, mert kezdenek túlzásba esni.

    Pont ma olvastam, hogy a süket szinészek “szakszervezete” nyilt levélben kérte ki magának, hogy egy süket karakter szerepére olyan színészt választottak, akinek nincsnenek hallási problémái. Lassan már szórakoztatónak sem nevezném azt ami ott van.

  7. Oké, az utolsó mondataimat visszavonom. Jobban belegondolva nem sok siket/hallássérült karaktert találni a moziban. Ráadásul ha valaki ilyen fogyatékossággal próbál színészként elhelyezkedni, akkor az esélye valahol a subrégióban lehet.

    Ha így tekintek a kérdésre, akkor jogos a kritika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.