The Little Things-előzetes: sorozatgyilkos nyomában

Szerencsére brutál jó trailer is jutott mára, Denzel jön és megment minket. A történet remek: két zsaru elkap egy sorozatgyilkost. Nyomozós tehát, és látszólag tényleg erről van szó, ez a film gerince, de azért vannak utalások itt másra is Denzel karaktere kapcsán.

Erőteljes Seven-hangulat uralkodik itt. Denzel mellett Rami Malek és Jared Leto. Warner Bros., szóval januárban tényleg látjuk.

9 hozzászólás a “The Little Things-előzetes: sorozatgyilkos nyomában” bejegyzéshez

  1. Úgy érzem kezdük melegíteni a 90es évek nosztalgiát a 80as évek után. Állítólag mindig -30 év.

  2. Denzel neve nekem egyenlő a mozijeggyel szinte mindig.
    Úgy látom ez most lesz másképpen. Rajtam nem fog múlni!

  3. Nekem inkább A csontember ugrott be – ki tudja, hogy miért – de ez tényleg jól néz ki. :)

  4. Ez a csàvó jön,odabqsz az asztalra egy k…jó filmet, eztán odébb àll. Benne maximálisan lehet bízni még mindig.

  5. true detective feat.the zodiac. Ami külön öröm, hogy ezek alapján simán benne van, hogy rami maleket nem sújtja az oscar-átok, bár simán lehet, hogy azért, mert egy szar filmben is ő volt az, aki vitte a prímet, vagy a hátán az egészet – nekem senki nem mondja, hogy a Bohém rapszódia jó film, Mayék kb. úgy vannak ábrázolva, mintha egy sitcom szereplői lenének, vagy mint a 90-esévek fiúbandáinak a videóklipjeiben a srácok. Az a film egy szimpla szerecsenmosdatás (MI VAGYUNK FREDDIENEK A CSALÁD, na elmentek a picsába), miközben ott a Rocketman, ami EZERSZER jobb mozi, és ott meg oscar-bácsi valahogy nem gyütt.
    Elkanyarodtam – ez nekem tejesen jónak tűnik.

  6. A csontember óta vártam vissza Denzelt egy ilyen szerepbe és most végre eljön! Remélem sokszor nézősre sikerült, esetleg pár csavart is elhelyeztek a történetbe. Azt hiszem rá is készülök majd pár filmmel. Aki még nem látta Leto-val a 97-es Switchback-et (Halálkanyar címmel vigyázni, mert van belőle más film is) az tegyen egy próbát az előzetesével.

  7. Nem tudom,valahogy nem győzött meg! Szóval a magam részéről majd kivárom a kritikákat,mert most egyszerűen nem tudom eldönteni,h nézném-e!? Nem fogott meg…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.