George Clooney és George Clooney

Nem tudom mennyire illik a Midnight Sky reklámjához ez a videó, de a rendező Clooney leül benne beszélgetni a főszereplő Clooneyval.

human
írta
2020. 12. 23. 11:17
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “George Clooney és George Clooney” bejegyzéshez

 1. Ez a film (The Midnight Sky) valami borzasztó rossz volt. Teljesen tudománytalan, iszonyat tele üresjáratokkal, ráadásul kiszámítható szenvedés az egész. A Sci-fi-ből hiányzott a “sci” része. Ránéztem imdb-n, 5.3-on áll, sok.

 2. azért délben az imdb pontszám 700 szavazattal nem annyira névadó. lehet később is ennyi lesz, szóval ezt általánosan mondom.

 3. Szerinem korrekt volt bár tény hogy kiszámítható és klisés de a mondanivalója fontos bár nem aknázták ki rendesen ez tény. Viszont akik komoly Sci-fit várnak tőle el se indítsák mert ez nem Sci-fi hanem dráma.

 4. @ComicGeek

  SPOILERS

  Az azért még egy drámába sem fér bele, hogy 400 évvel Galilei után hirtelen találnak egy lakható holdat a Jupiter körül. Amikor felvezették, nem hittem a fülemnek, teljesen hazavágta a további élményt.
  Persze nem csak ez, ha a dráma jó lett volna, hajlandó lettem volna elnézni a tudományos hülyeségeket.
  Egyszer azért nézhető, de egy blockbustertől többet vár az ember. Hogy valami pozitív is legyen, a CGI és a látvány remek, látszik, hogy erre ment el a lóvé nagy része.

 5. Olyan hatást váltott ki belőlem,mint mondjuk az Ad astra vagy a Solaris…semmilyent! Unalmas volt,monodráma (vagyis olyasmi) és olyan semmilyen volt! Nem tudtam se nem beleélni magam,sem drukkolni a karaktereknek,de még csak azt sem tudtam átérezni,hogy kipusztult a Föld,mert ez mint egy szinte mellékes szál volt a történetben! A pontatlan tudományosságot betudhatjuk a “művészi szabadságnak”! De minden esetre nem jött át a film! Aztán meglehet,hogy csak velem van a baj és már túl magas az ingerküszöböm!

 6. Sspoiler

  Fentiekben elmondottakkal nagyjából egyet értek, nekem sem működött a film, volt pár hirtelen vágás, rögtön utána 20 percig lassú események, nem merengés, nem hipnotikusan, csak úgy hát igen, mutatjuk lassan az egyik szereplőt, amikor túlélték a valamit, nyilván ő most meghal. Mert kellett a drámai fordulat, meg indíték valakinek még, hogy öngyilkos legyen. Értem. Értem értem, de miért?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.