Podcast 2×06: a Warner, meg úgy az év hatásai

Mivel senki sem látja a jövőt, 2021-et, így természetesen beszélgettünk kicsit róla Gore-vel. Előkerül a Warner döntés, az emberek hajlandósága a mozira, a hétköznapi luxus esetleges eltűnése.

(Az ünnepek alatt nem tudom mi lesz, de pár posztot beidőzítettem már. És remélem tetszett a “mai” tartalom dömping. Na világáram.)

LetöltésRSSSpotify.

human
írta
2020. 12. 24. 03:41
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Podcast 2×06: a Warner, meg úgy az év hatásai” bejegyzéshez

  1. Köszi az adást, jól összefoglaltátok szerintem a témát. Sok érdekes felvetés volt, pl a starpower kérdése, amin még nem is gondolkodtam a stream kapcsán. Sajnos nekem a mozizás egyre ritkább esemény. Hiába megyeszékhelyen lakom, a kisebb filmek sokszor nem jutnak el hozzánk, de a nagyobbak is csak szinkronosan. Pesten többet mennék biztosan, elsősorban művészmozikba. Jobb hijján netflix és torrent diétán vagyunk…

  2. Sok mindennel egyetértek, amiről beszéltetek, csak két témához szólnék hozzá:

    Faluról nem a jövőben lesz luxus átjárni a megyeszékhelyre moziba, már most is az. Esetemben pl. az útiköltség oda-vissza többe kerül, mint két mozijegy. De engem mégsem ez tart vissza attól, hogy rászánjam magam – és a közönség viselkedése sem, mert nagyon kevés negatív élményem volt ezzel kapcsolatban – hanem az, hogy ritkán jön olyan film, ami fel tudja még támasztani bennem az érdeklődést. A franchise-ok inkább taszítanak, ahelyett, hogy vonzanának, és lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de én a kreativitás halálát látom abban, amikor így évekre előre a nyakunkba öntenek egy rakást ugyanabból, mert még a reményemet is megölik arra nézve, hogy később jobb lesz. Ha ez a jövőben is így marad, akkor nekem teljesen mindegy, hogy ezek moziba is jönnek, vagy csak streamingre, mert sehol se fogom megnézni őket, ahogy nem nézem most sem.

    A neves színészek sorozatokba történő átvándorlását (Kidman, Grant, stb.…) az utóbbi években viszont kimondottan örömmel figyeltem, és szeretném azt hinni, hogy a pénzen kívül ennek az is oka, hogy ők is úgy látják, a sorozatok egyre magasabb színvonalat képviselnek, miközben a mozikban csak hanyatlik a minőség.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.