Kecsap: Alita, Enola Holmes, Boss Baby, The Exorcist, Ray Fisher,Creed 3

Még egy végső kecsap az év végére, ami az utóbbi adag és a mostani között gyűlt fel. És ha már szolgálati közlemények, akkor itt a facebook tele vicces filmes meme-vel, kövessétek és muteoljátok, ha idegesítő, és a napokban jön legolvasottabb poszt lista!

Robert Rodriguez szerint minden lehetséges, ha az Alita folytatásáról van szó, mivel a Disney-nél van ugye a franchise, és a Disney+-ra lehet kell majd tartalom, amihez jól jön egy előélettel rendelkező folytatható film, hiszen már alapból nem a nulláról kell építeni így. (Nyilván felfújható lenne ez az interjú részlet, de nem ez volt a fő téma amiről beszélt, így csak lekoptatós válasz ez azért, nem pedig “aktívan össze akarják hozni az Akira folytatását” baromság).

Ray Fisher (Cyborg a Justice League-ben) azt mondja, hogy addig tuti nem dolgozik majd DC filmen, amíg Walter Hamada áll a DC Films élén.

Megegyezett a Netflix és a Sir Arthur Conan Doyle örökségének vagyonkezelője az Enola Holmes kapcsán. A részleteket nem tudjuk meg, de perig a bíróságról kikerült az ügy.

Tessa Thompson megerősítette, hogy visszatér a Creed 3-ba, amit majd Michael B. Jordan rendez. Mármint ezzel a rendező személye körüli pletykákat is eloszlatta látszólag.

A The Boss Baby: Family Business 2021 márciusról végül 2021 szeptember 17-re költözött, gondolom sokan izgulnak.

David Gordon Greent akarják megszerezni a tervezett The Exorcist folytatáshoz, amit a Blumhouse akar tető alá hozni.

Elhunyt Peter Lamont, az Alien egyik production designere.

11 hozzászólás a “Kecsap: Alita, Enola Holmes, Boss Baby, The Exorcist, Ray Fisher,Creed 3” bejegyzéshez

 1. Ez most komoly? Miért kell folytatás az ÖRDÖGŰZŐ című remekhez? Bár David Gordon Green csinált egy jó folytatást a Halloweenhez,d azért az más.

 2. Miután a karakter nem sok alapozást kapott a JL-ben (persze a SC változtat ezen valamennyit), így nem nagyon vannak ráutalva hogy Fishert eröltessék, ha neki nem tetszik valami…

 3. Alita: Rodriguez-nek küldöm szeretettel a Marveles “Don’t give me hope” gif-et. :D

  Ami Ray Fisher ügyét illeti én 100% vele vagyok. Teljes mértékben neki van igaza. Whedon és Geoff Johns undorító módon bánt vele és ebbe sokan nem gondolnak bele milyen egy (fekete) színésznek hogy így bánnak vele főleg ha kezdő vagy. A többség azt hiszi hogy a színészek élete egy álom. Gal Gadot is pl csak azért kapott “jobb” bánásmódot mert gyakorlatilag ő volt akkor és most is ő a DCEU aranytojást tojó tyúkja még akkor is ha a 2. rész megosztó volt. Ray Fisher viszont ennél többet érdemel. Nem őt kellene kipakolni hanem a rasszista mocskokat akik a Warnert és a DC-t irányítják akik azt hiszik bármit megtehetnek bárkivel csak mert fizetik őket. Lehet hogy ő többet keres mint én de én is ott hagytam már munkahelyet mert egy kalap trágyaként bántak velem jogtalanul. Szerintem sokakkal történt ilyen és biztos vagyok benne hogy a többség nem tűrne el hasonló bánásmódot a főnökétől.

  Viszont az tuti hogy Hamada nem fog mostanában eltűnni az élről szóval szinte biztos hogy Cyborg újra lesz castingolva. Tudom hogy ez sokakat nem érdekel de én most ezúttal nem csak DC fanként hanem emberként sajnálom ezt az egészet mert ő egyébként egy normális srác és abból amit eddig láttunk remek Cyborg lehetett volna de esélyt sem kapott. Max a Snyder Cut-ban megláthatja mindenki. Egyébként annak a fogadtatása sok mindent eldönthet mert ha sok embernek tetszik majd a játéka akkor a Warner dönthet másként is.

 4. Ez a pancser fisher crybaby úgy tette tönkre a karrierjét, mint még senki. Jó sok filmstúdió akar majd vele dolgozni ezek után….

 5. Creed 3 jöhet, csak írják meg faszul a forgatókönyvet.

  Az ördögűzőben szerintem van potenciál, de minimum egy Mike Flanaganra kéne bízni, hogy valami értékelhetőt kapjunk.

 6. Ray Fishert nem lehet valahogy ki kapcsolni? Úgy viselkedik, mintha különösebben érdekelne bárkit is amit csinál. Aztán lehet csak engem hagy totál hidegen a hisztije.

 7. “Ray Fisher (Cyborg a Justice League-ben) azt mondja, hogy addig tuti nem dolgozik majd DC filmen, amíg Walter Hamada áll a DC Films élén.” – lmao csóri sehol se fog dolgozni, nemhogy DC-nél

 8. ComicGeek: Arról, hogy Whedon mit tett vagy sem nincsenek információk. Fisher sem mondott konkrétumokat és nem is fog, mert aláírta a titoktartásit – vagy minek hívják éppen. Én személy szerint nem sokat gondolok az olyan emberről, aki konkrétumok nélkül vádol. Tisztában volt azzal, hogy nem adhat ki információkat és ennek ellenére betámadta Whedont, pontosan tudva, hogy amíg nem szolgál konkrétumokkal a másik fél nem tud mivel védekezni.
  És mivel mostanság bizonyíték sem kell ahhoz, hogy valakinek taccsra vágják a karrierjét, ez egy szemét húzás volt.

  Az meg különösen tetszett, hogy Whedon professzionalitását kérdőjelezte meg. Legalábbis figyelembe véve, hogy melyikük mit tett le eddig az asztalra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.