9 hozzászólás a “Shadow in the Cloud még egy poszteren” bejegyzéshez

  1. Megnéztem… hát ez vmi eszméletlenül csudálatos volt. Nemtom mennyit mostak tisztára ezzel a filmmel, de annyira low-budget volt, hogy egy lelkes alkotó csapat össze tudta volna rakni ezt 1 hét alatt. Várakozásoknak megfelelő szinten van.

  2. @3: “Nemtom mennyit mostak tisztára ezzel a filmmel…”, na ezt majd meglátjuk, mert itt nem pénzt, hanem Max Landist akarták tisztára mosni a #meetoo után. A film egyébként teljesen élvezhető volt, mondjuk a fizikat a halálos irambbol vették, de ezt felreteve egy szuper b film.

  3. Nagyon rossz volt… Még B-filmnek is :( Másfél óra örökre elveszett az életemből.

  4. Chloe nagyon vitte a hátán a filmet, a lelkét kijátszotta (hogy mit adtak a kezébe, az már más kérdés). Az első fél óra settingje kifejezetten tetszett (a Fülkét idézte nekem). Látszik, hogy low budget, meg hát a vége akciótól nem kell sokat várni (ahogy valaki írta, F&F szintű :D), főleg, hogy a legnagyobb WTF pillanatot már a trailer is ellőtte. :D
    Sajnálom, hogy a csajszi nem kap (vagy választ) jobb szerepeket, szerintem nagyon ügyes.

    A WW84-nél mérföldekkel jobb! :D

  5. Jól át lettünk verve a trailer-rel… Chloe Grace Moretz-nek mindig szurkolok, nagyon szép lány, játszani is tud, legyen már végre egy kiemelkedő filmje, látványos akció is van, világháborús is, nem baj hogy fantasy, jó lesz ez… hát koppantunk már megint. Ezentúl azzal fogom kezdeni, hogy rákeresek ki a rendező és író, és ha nő, akkor bizony kihagyom. Sok ilyen megtévesztő anyagba futottam bele mostanában.

    Egy bizonyos szintig szimpatizálok a feminizmussal, kell is a világ bizonyos tájaira, hogy eljusson, de ennek a most már nyíltan szponzorált hardcore férfigyűlöletnek, illetve teljesen irreális szerepcserének semmi értelme nincs itt nálunk, a civilizált világban.

    A feléig még működik a film, egy izgalmas thriller illúzióját kelti. Aztán mikor jöhetne a csavar (a titokzatos múlt és a csomag tartalma), kapsz egy olyan megalázóan gagyi történetet, mintha egy általános iskolás írta volna. Ezen a ponton nyomsz egy pause-t, felmész az imdb-re, elolvasod a friss kritikákat és elégedetten bólogatsz az “erre a forgatókönyvre meg ki adott pénzt?” és hasonló írásokra és megállapítod, hogy nem veled van a baj.

    Aztán jön az a jelenség, mint amikor az emberek lelassítanak az autóbaleset mellett és csakazértis végignézed. És ezután már fent se akadsz a teljesen lehetetlen részleteken. Konklúzió: másfél óta hiányzó idő az életedből.

  6. de hát az egyik író egy pasi, méghozzá egy #metoo által támadott.

    komolyan kíváncsi lettem, hogy mit fújtál fel “hardcore férfigyűlöletnek”.

  7. A film egész első fele az alázásra ment el, amit kap a rádión. Az a rész azokkal a beállításokkal elég beszédes, amikor a fülkében a csajszi elképzeli a férfiakat. Amúgy meg mennyire reális, hogy egy ilyen lány ilyen “falba” ütközzön egy ilyen szituációban? Semennyire? Még 70 évvel ezelőtt se. Támad az ellenség, engedélyt kér a tüzelésre, nem lehet, “te csak egy nő vagy.” Pff, ja.

    A pasi író lehet, hogy így vezekel? Bár nem ismerem az ügyét. Láttunk már ilyet. Amúgy mindegy is, ezt a filmet csak Chloe Grace Moretz eyecandy mivolta tartotta össze a kiszakadt egyenruhájával.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.