A Halloween Kills is kapott egy képet

Ugye még várnunk kell a premierre, de akinek tetszett a múltkori Halloween “reboot” folytatás, az gondolom vágja a centit. Vagy mittomén milyen lelkesedéssel szoktatok várni filmet. Na mindegy, itt a kép.

4 hozzászólás a “A Halloween Kills is kapott egy képet” bejegyzéshez

  1. Hát én nagyon nagy lelkesedés el várom ezt a filmet. Az előzőt már 4-szer láttam, úgyhogy sokat várok ettől. Messze még az október sajnos.

  2. Igen, kifejezetten jó reboot lett a 2018-as film, talán össze tudnak hozni egy odab*szó trilógiát ha nagyon akarnak. Remélhetőleg nem az lesz a vége majd a harmadiknak, hogy Michael életben marad, bár az eddigi filmek alapján… még ha meg is ölik rendesen, akkor se hiheti el az ember. Sajnos már túl sokszor játszották el, hogy meghal-életben marad-meghal-életben marad. De bízok benne, hogy lesz a készítőkben annyi tisztesség, hogy egy rendes lezárást rakjanak össze (valami elmés módon, valami újító megoldással). Már úgyis annyiszor fejték meg ezt a franchiset, amennyiszer csak lehetett. Aztán persze lehet én vagyok a naiv. :)

  3. Egész könnyen lecsúszott a legutóbbi film, a zsánernek megfelelő minőséggel és baromságokkal. Moziban(?) jó lesz egynek a folytatás is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.