13 hozzászólás a “A Justice League Snyder Cut változata is új képeken” bejegyzéshez

  1. Nemtom. Én mondjuk ahelyett hogy nulláról csinálok egy új designt, inkább a meglévőt tökéletesítettem volna. Mert úgy érzem, hogy ez a verzió is ugyan az a szint lesz most is….

  2. @LasDen Én az egész filmmel így vagyok, elengedném ezt az egész történetet és inkább ráfeküdnék a millió és egy egyéb sztorira amit el tudnának mesélni tanulva az előző hibákból, nem toldozni foltozni ezt a JL-t.

  3. Hosszú idő után tavaly év végén néztem újra az Avatar-t. Eddig is úgy élt az emlékezetemben, hogy technikailag kiemelkedő, de látva a filmet egészen biztos vagyok benne, hogy a mai napig nagyon kevés film használt annál jobb CGI-t. Az art direction időtálló, a textúrák nagy tv-n is probléma mentesek, a környezet és a karakterek azonos minőségűek, a fizika hihető (súly, interakció, különböző anyagok, fények, árnyékok, víz, levegő, pára, tessalation stb), az amit látunk szinte hibátlan. Nem esik le a képről a valós és a CG keveréke sem, ami a legnagyobb blockbustereknél is probléma. (Marvel filmek néha borzalmasan néznek ki)

    Sajnos a DC filmek közelében sincsenek ennek a szintnek. Az Aquaman-t kifejezetten a látvány miatt potoltam, annyira nem jó, hogy megmentse a borzalmas filmet. A fenti két karakter dizájn is érthetetlen számomra, egyáltalán nem néznek ki jól. Kontextus nélkül a 2000-es évek elején készített videokártya promók ugranak be, illetve a Final Fantasy film.

  4. Megnézhetjük Steppenwolf hátát… ez jó poén volt. :D
    Olyan szép ez a karakterdizájn, hogy mindjárt sírok.

  5. Steppenwolf, mint tűzőgép szörny Grumpy cat fejjel…
    Tényleg borzalmasan néznek ki.

  6. Biztos, hogy ez Steppenwolf háta? Valahogy a feje helyzete alapján nem esküdnék meg rá, de ugyanakkor a másik lehetőségre sem. :D
    Lehet, kezd a szemem allergiás lenni a CGI-re. :)

  7. mutassanak nekem fekete ruhás Supermant és boldog leszek, ennyi érdekel kb az egészből.

  8. Komolyan nem értem én a mai nézői igényeket. Az a bizonyos Steppenwolf figura a legkevésbé se tűnik élőnek, valódinak. Ordítóan mű az egész. Borzasztó, mint egy számítógépes játékból egy bénán megcsinált karakter. Ez az én agyamra olyan hatással van, hogy egyből kiránt a filmből, de úgy látszik a készítők nem is akarják, hogy valódi hatású figurák legyenek a filmben, ezek szerint nincs is erre igény. Fura.

    @UEVCS
    a te nézői igényedet elég egyszerű kielégíteni akkor, de te akkor nem filmet akarsz nézni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.