10 hozzászólás a “Túl a dróton” bejegyzéshez

  1. Megnéztem a trailert a minap. Ez is csudálatos lesz. Remélem lesz annyira jó mint az Old Guards :D :D
    Egynek majd biztos elmegy, mostanában, amúgy is beleuntam a sorozatokba és helyettük agykikapcsolós filmeket nézek. Előző nap lement az Ava, tegnap a 22 mérföld. A szintent talán emelni fogja valamelyik nap majd az eredeti Black Christmas (1974).

  2. Amugy en ugy latom, h manapsag divat Netflix filmet fikazni. Kivancsian varom mi lesz ebbol. Egy teljesen jo kis szorakoztato film potencialja benne van. Nem kell rogton lehuzni a budin.

  3. Az meglehet,hogy akadnak igazi gyöngyszemek a Netflix-en,de erre sosem garancia az sem ha nagy vagy kevésbé nagy nevek szerepelnek benne (jó példa erre legutóbb ugye a Gemini man vagy nemrég a Project power amitől inkább sírni lett volna kedve az embernek,nemhogy jót szórakozni!) Viszont persze “pénz beszél…” érthető,hogy bevállalnak ilyen szerepeket is! Szóval nem fűzök nagy reményeket a fenti alkotáshoz sem,de ha tévedek akkor max kellemes csalódás lesz!

  4. Én minden egyes alkalommal bizakodó vagyok, mert bár rengeteg pofáraesés is volt a Netflix original filmjei között, voltak azért bőven pozitív meglepetések is. A teljesség igénye nélkül: Bright, Mute, Apostle, The Night Comes for Us, Outlaw King, Time to Hunt, The Devil All the Time, vagy éppen legutóbb a Pieces of a Woman! Szóval részemről minden csalódásra jut egy jó film is, ha Netflixről van szó.

  5. @ Bachstein
    Szeretnem megemliteni az V. Henriket is.

    A kicsit mazasabb temakbol pedig jo peldak a kissing booth es a the boys I loved before. Szerintem nagyon szorakoztatoak a maguk kategoriajaban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.