A Deadpool 3 hivatalosan is az MCU része

Mármint Kevin Feige mondta egy interjúban, hogy már nekiálltak a Deadpool 3 forgatókönyvének, ismét egy nagyon eltérő karaktert hozva a filmes univerzumba. A forgatókönyvet Reynolds felügyeli és R besorolású lesz a végeredmény. Nem idén forog.

It will be rated R and we are working on a script right now, and Ryan’s overseeing a script right now, It will not be [filming] this year. Ryan is a very busy, very successful actor. We’ve got a number of things we’ve already announced that we now have to make, but it’s exciting for it to have begun. Again, a very different type of character in the MCU, and Ryan is a force of nature, which is just awesome to see him bring that character to life.

Kevin Feige

human
írta
2021. 01. 11. 18:06
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “A Deadpool 3 hivatalosan is az MCU része” bejegyzéshez

  1. Ez jó hír az MCU-ra nézve. Jópár nagy név kilépett. Kellenek az “új” arcok, hogy húzzák a szekret, mert jelenleg nekem nem valami várós a folytatás.

  2. Ez sajnos azt is jelenti, hogy erősen visszafogják a karaktert. Szerintetek mennyire lesz értelme egy Deadpool karakternek egy Disney birtokolota Marvel filmben,amelyik erősen támaszkodik a fiatalabb korosztályra meg a gyerekekre…..
    Ezek szerint nem lesz káromkodás, se gore, más lehetőseget nem látok.

  3. De egy R filmbe mégis milyen jelenleg MCU-karaktert tesznek be Deadpool mellé?? Az iskolás pókembert? Ez hogy fog működni?? A mostani MCU karakterek nem valók egy véres, káromkodós filmben. Ha csinálnának netán egy Venom vs Deadpool dolgot, akkor oké,abban még látok lehetőséget, de egyébként nem. De ott is felmerül pár kérdés, mivel a Sony Venomot már az MCU pókemberrel tervezik összerakni, ami a világ kb minden gyerekét érdekelni fogja. Aztán meg pislognak, hogy a következő Venomos filmet miért nem nézhetik meg, miért R besorolást kapott? Szóval számomra itt több a kérdés, mint a válasz, érdekel, hogy hogyan fogják megoldani, de jelenleg én ezt nem látom működőképesnek anélkül, hogy ne finomítsanak Deadpoolon

  4. Káromkodás, vér, lövések után vér. Ez még belefér szerintem. Persze minimális mennyiségben
    De gore,valami durvább témák, meg vallási poénok, stb, szerintem azok már nem.

    De hát kitudja, az ember találgat, több hír, majd trailer aztán az ember majd meglatja mi sül ki ebből.

  5. Maga a Marvel ura jelenti be, hogy az MCU része lesz, és R besorolás marad.
    Erre pár ember az interneten: gyerekbarát lesz az egész.

    Ez igen, már ezért érdemes volt felkelni.

  6. Nagyon kétségbeesetten próbál irányt találni az MCU. Úgy tűnik mindenbe belekapaszkodnak ami a katyvaszt maga után hagyó Endgame után csak a kezükbe kerül. A jelenlegi Póki se működik rendesen MCU és Vasember nélkül, Deadpool pedig pont anélkül volt jó. Nehéz lesz ezzel zsonglőrködniük.

    Kíváncsi vagyok a fanboyok hány ezer sebből vérző történetű film után adják fel és eresztik el az egészet.

    Beharangozták ,hogy ez valaminek a vége volt. Mind megéltük a hullámvasút csúcsát, meggyászoltuk a végét. Jobb lenne ezt el is engedni ,talán.

  7. Megalaz
    Bár tudnám, hogy miről beszélsz.
    Titkos Invázió, Multiverzum, Időutazás utáni problémák. Ezekről fog szólni a 4.fázis, ami engem veszettül de jobban érdekel, mint az eddigi 3 fázis.

  8. 13. +1

    En se ertem mire fel ez a sok elore panaszkodas

    Reynolds nagyon sokat tett fel erre a karakterre, kvazi ez hozta meg neki az igazan atuto sikert. Nem fogja elbaszni ezt azert hogy forgasson egy gyerekbarat 3. Reszt.

  9. Engem speciel jobban zavar, hogy a régi írókat kitették. Egy kicsit szkeptikus vagyok az újakkal kapcsolatban. Talán jobb lett volna olyanokat keresni akik egy animációs sorozatnál azért kicsit többet tettek le az asztalra.

    Aztán lehet, hogy tévedek és éppen így robbannak be a filmes köztudatba.

  10. Semmi gond nem lesz az MCU karakterekkel a Deadpool-filmben, DP az első percben ellő egy poént, hogy gyerekek ha ezt látjátok akkor azonnal húzzatok ki a moziból, és vetessétek meg anyáékkal a filmet lemezen vagy streamen majd agyonlő valakit, amin Pókember elhányja magát és bumm, beúszik a főcím.
    (Az már esélyesebb, hogy a csapatfilmekben visszafogják, ott nemigen lesz káromkodás meg vérengzés, de kis mennyiségben a karakter anélkül is fogyasztható.:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.