6 hozzászólás a “Őrülten szerelmesek” bejegyzéshez

  1. Pont ezt akartam írni, nekem is az. Még ha Zendaya hihető lenne 25-26 évesnek, illetve J D Washington 35-nek, akkor is furcsán néznek ki, főleg a témában.

  2. Mindig fura, amikor ilyen fiatalos kinézetű lányők/nők vannak romantikus/szexuális kontextusban. Ariana Grandénél is fura, amikor csorgatják a nyálukat rá a férfiak, miközben max. 13 évesnek néz ki.

  3. Engem inkább az zavar hogy erről a képről baromira nem esne le hogy ez Zendaya. A korkülönbség meg nem hinném hogy sokat számít. Az hogy valaki fiatalosan néz ki (amúgy fiatalok mindketten szóval) nem jelenti hogy tini csajról van szó. Azért még sem egy 21 évesről meg egy 50 évesről van szó. Na az durvább lenne lásd pl James Bond filmek.

  4. EpicZurg: de hát Zendaya vagy 24 washignton meg 36, szóval hihetően néznek ki annyinak :D mondjuk Zendaya nekem nagyon kislányos mindig, így tényleg fura ez a film, de szerintem a korkülönbség is konfliktus lesz.

  5. Na ja, ha pont ez a lényeg, tehát a a konfliktus alapja a korkülönbség akkor nem szóltam… de igen, ez a Zendaya lazán kinéz inkább 19-nek…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.