Képeken az új Mortal Kombat

A Simon McQuoid rendezésében készült film áprilisban kerül mozikba és az hbo max-ra, szóval lassan nekiállnak reklámozni is. Egy nagy harcművészeti versengésről szól ez a játékadaptáció.

Ránézésre a trailer sincs messze.

11 hozzászólás a “Képeken az új Mortal Kombat” bejegyzéshez

  1. @LowSkillNinja Cole Young egy teljesen új karakter, akit kifejezetten a filmhez írtak (lásd még Alice – Resident Evil). Mintha nem lenne elég szereplő a 11 Mortal Kombat játékban…

  2. Nosztalgiavonat. Simán becsábít az a filmre, hogy gyerekként a suliban délutánonként bent maradtunk, hogy játszhassunk a számtech teremben. De szép idők is voltak.

  3. Melyik gyökér gondolta, hogy jó ötlet egy olyan karaktert megtenni főszereplőnek aki soha egyetlen játékban sem szerepelt? Az író/rendezőn kívül senkit nem érdekel Cole Young.

  4. Van egy csomó játék jó sztorival, erre megint abból csinálnak filmet, aminek semmilyen sincs.
    Hiroyuki Sanada kapcsán nem tudom eldönteni, hogy inkább reménykedjek-e a jelenléte kapcsán, vagy csodálkozzam, hogy miként keveredett ő egy ilyen filmbe?

  5. @Liew
    Szerintem nézz kicsit utána, hogy mivé épült az MK univezum az utóbbi szűk 15 évben. Inkább az a baj, hogy ez sokkal inkább egy nagy költségvetésű sorozatot kívánna, nem filmet, mert az egyes karakterek saját sztorijából is külön film jöhetne ki némely esetben.
    Sanada-val nekem az a gondom, hogy szerintem kicsit öreg már Scorpion-nak, bár ha a természetfeletti alteregója fog főleg gyakni a filmben, akkor a színész kora úgyis mindegy, megoldja a kaszkadőr meg a CGI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.