Előrébb hozták a Godzilla vs Kongot, és ugye mozi+streaming premier

Úgy tűnik a Warner és a Legendary megegyezése nem csak az anyagiakat rendezte, így minden elmozdult a Godzilla vs Kong útjából.

Eredetileg május 21-én jött volna, amit előrehoztak március 26-ra, avagy majdnem 2 hónappal korábban láthatjuk, és ugye a mozival egyidőben az HBO Maxra is felkerül majd.

14 hozzászólás a “Előrébb hozták a Godzilla vs Kongot, és ugye mozi+streaming premier” bejegyzéshez

 1. Tudom, hogy nincs itt helye globális hírekkel, politikával stb foglalkozni, de csak Nyugat-Európából, USA-ból kiindulva, idén is teljesen el kéne felejteni ezt a rendes mozizásba való reménykedést.
  Amikről úgy döntenek mennek ebbe a streaming-mozi mixbe, VOD-ra, a többi meg jövőre talán kap rendes bemutatást.

 2. Viktorunk meg úgy számol, hogy kínai vakcina + nyárra elfelejtjük az egészet… Úgy legyen!

 3. Mire a Dűne októberi premierje elérkezik rendbe kell jönnie a mozizásnak. Legalábbis reméljük a legjobbakat! Ámen!

 4. csuszu1: azt hagyjuk :D plusz amúgy is az az igazi mérce, hogy az amcsik hogy haladnak az oltással, a mozik kellenek New Yorkból és Los Angelesből a boxofficehoz.

 5. Tök jó hogy 2 hónap múlva jön, nézném is moziban, ha lennének addigra mozik… akkor már inkább maradhatott volna május…

 6. Hát amekkora agymenés volt az előző rész, amúgy is csak itthon néztem volna meg… annyira nem bánom, hogy előrehozták. Bár sokan gondolom szívesebben néznének egy ekkora látványfilmet nagyvásznon.

 7. Hát, röviden és tömören mondva: -A mozinak annyi! Véget ért egy korszak. Egy idióta emberi dolog kivégzett egy olyan valamit és feláldozta a profit oltárán, aminek jobb sorsra lett volna létjogosultsága. Megint csak az emberi kabzsiság és rosszindulat győzedelmeskedik. Mi emberek sosem változunk meg. Elfelejthetjük a széles nagyvásznat, a moziba járást, egy közösségi élményt, egy olyan szórakozási formát, ami csak plussz művészeti formát adott az embereknek, de igazából csak szórakoztatni akart. A streamingnek pedig, jó nagy része van ebben, hogy sikerült kivégezni ezt. Köszönjük nektek, hogy ezt is elvettétek tőlünk!

 8. Hiú ábránd hogy őszre tuti kóser lesz minden. Persze én is reménykedek, de a jelenlegi helyzet (vírus mutálódás) nem ezt mutatja.

 9. Turrican: A kifejlesztett vakcinák az új variánsok ellen is védenek ugyanúgy mint az első változat ellen, ezt már jó pár infektológus elmondta. Csak hát ugye nem kell beadatni mert chipet raknak belém, lebénulok meg 10 múlva spontán szenesedést okoz. . . Csak akik így gondolkoznak ne panaszkodjanak, hogy 2 év múlva is maszkot kell hordani meg se mozi se semmi.

 10. Csak nehogy AZNAP kapjunk trailert mint a Cloverfield Paradoxnál, mert az finoman szólva is beetetés volt egy retek filmre. Kár lenne, ha ez is retek lenne.

 11. Eddig semennyire sem hiányoztak a mozik, de ezt nagyon néztem volna IMAXben, bármennyire is középszer lesz :(
  Talán az első olyan, hogy bánom, hogy itthon láthatom csak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.