19 hozzászólás a “Vasárnap Godzilla vs. Kong előzetes” bejegyzéshez

 1. Összefogás várható a folytatásban?
  Ez nagyon röhejesen hangzik.
  Arra “sem fizetek be” :-)

 2. LET THEM FIGHT!
  Ott volt a marhajó szlogen, a 2014esben, az EGYETLEN igazán fasza mondat az egész rohadt filmben, erre ez… Ez transformers!

 3. Pont az a felirat késztetett engem is fejvakarásra. Biztos vagyok benne, hogy mindkettő túléli, mert franchise. Meg amúgyis valami csúnya hárombetűs kormányügynokség fordította őket egymásnak valami nagy kék sugárral, amit felocsúdva közösen kell majd lenyomniuk. The End

 4. Ha olyan lesz, mint az előző, akkor néhány agysejtem fog elhullani (megint). Hónapok óta nem ittam alkoholt, de emiatt kivételt teszek. Gondolom ajánlott is.

 5. Jah eddig a tenyerében elfért egy szőke nő most kap hozzá egy 200nm-es kecót is amiben lakhat :)

 6. Ha ugy van bevilagitva a film, mint a poszter, akkor hirtelen nagyot ugrott az erdeklodesem a film irant.

 7. Szkifi: ugyanez nálam is. 4 órásnak éreztem azt a szar king of the monsterst annyira unalmas volt. Pedig szerrtrm a nagy szörnyes filmekrt meg a rombolást meg a cgi-t de a sztori mrg az idióta karaktetek rgyszerűrn mrgöltek. Már nem tudtam, hogy üljek a székben. Ellenben a kong skull island az baromira tetszett. Ott jó volt az arány + a képi megvalósítás és a kameraállások nagyon bejöttek.

  Ez viszont fixen itthon nézős.

 8. Összefogás nem a következőben, hanem már ebben lesz várhatóan.
  A franchise pedig sajnos nem lesz folytatva, ha jól tudom már ez is csak azért készült el, mert egyszerre rendelték be a King of Monsters-sel, de a bevétel az első Godzi óta folyamatosan csökken, szóval le lesz ez lőve.

 9. A Skull Island 2017 egyik legrosszabb filmélményét hozta, a Godzilla-k meg a langyos közepest. Valszeg azért megfogom nézni mert érdekelnek az ilyen típusú filmek, de csodát nem várok…

 10. Szerintem meg inkább a Skull Island volt a jobb film. A két uccsó Godzilla elmehet a búsba. Valami írtózatos nyálas volt bennünk az emberi szál.

 11. A story szerintem eleinte egymás elleni küzdelmet fog hozni. De ugye a kung of monster-de a főcím utanni jelenetben látni lehetett, ahogy a tobbfeju sárkány egyik feje tűnik fel. Szerintem valami klonozasi story várható ami balul sül el és a két úgymond ellenség kong és godzilla összefog hogy segítsen az emberisegen. Látvány az nyilván oda lesz téve , a technika adott a buktató a story lehet . Remélem okoznak valami meglepetést!

 12. szerintem tovább erőltetik az emberi szálat és a drámát. Ami felesleges. ezeknél a filmeknél nem a családi tragédia feldolgozása meg a személyes dráma a fontos, hanem az, hogy nézzük ahogy egy szörny vagy óriásrobot szétver egy egész várost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.