A Last Night in Soho is új dátumot kapott

Úgy tűnik senki sem várt péntek délutánig a rossz hírek kidobásával. Rendben, Edgar Wright új filmjének a hypeja nem pörgött még, szóval gondolom nem sokan várták most áprilisban, de hviatalosan is áttolták október 22-re.

5 hozzászólás a “A Last Night in Soho is új dátumot kapott” bejegyzéshez

  1. Miért hype Edgar Wright új filmje?!

    4 éve volt az előző filmje,ami azóta a Film+ legkedvencebb filmje, és tök közepes. (Jah anno 10 cikk naponta, hogy a soundtrack atom, és ritmusra váltanak a filmben…)valóság: béna zenék és ahham…tök jó….NEM. A főszereplő srác is azóta sokra vitte.
    Szóval miért is várós ez az egy képes semmi??

  2. Edgar Wright on LNIS: “It will feel very different to my other films,” Wright told Empire. “But I’ve always liked films which have a slow burn into something else, and a lot of my movies have that feeling.”

    He continued, “Last Night starts in a more psychological realm and then starts to get increasingly intense as it goes along. And I always like to gravitate towards making a film in genres I miss, and there’s a certain type of psychological horror film that you got more in the ‘60s and ‘70s, that have something of an operatic nature. I’m using that kind of visual grammar.”

  3. balázs: A Baby Driver nálam sem talált be, de azért az úriember nevéhez fűzödik a Shaun of the Dead-Hot Fuzz-Scott Pilgrim hármas is, amik zseniális filmek, meg én személy szerint a kevésbé körülrajongott The World’s End-et is imádtam tőle.

  4. A “Cornetto-trilógiát” és a Scott Pilgrimet is imádom Wrighttól, viszont mozijegyet úgy még nem nagyon bántam meg mint a Baby Driverre vásároltat. :S Ezzel a filmmel kapcsolatban pedig csak vakarom a fejem, mert önmagában a rendező találkozása a horror műfajával érdekel, de a konkrét sztori plusz a színészgárda (a szupertehetséges Thomasin McKenziet leszámítva) kicsit sem csigázott fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.