Legalább a Zack Snyder: Az Igazság Ligája világpremier lesz!

Behúzták! Ugye idén lesz itthon is az HBO Go-ból HBO Max, és ha nem is minden mozi+streaming premiert kapunk majd úgy, mint az Amerikaiak, legalábbis egyelőre, például a mai Denzel film nem világpremier nálunk, de a Zack Snyder: Az Igazság Ligája az lesz.

Március 18-án az HBO Max premierrel egyidőben itthon is jön az HBO Go-n!

Izé, a címbe gondoljátok oda a brékinget, és ide alulra meg a régi cikkekből átmásolt film tartalmat, az egész megvalósulását, hiszen a karakterszám a fontos.

Ez a három plakát is jött mára amúgy.

19 hozzászólás a “Legalább a Zack Snyder: Az Igazság Ligája világpremier lesz!” bejegyzéshez

 1. “Izé, a címbe gondoljátok oda a brékinget, és ide alulra meg a régi cikkekből átmásolt film tartalmat, az egész megvalósulását, hiszen a karakterszám a fontos.” – Fetrengek :D

 2. HBO GO-n továbbra is 720p és sztereó hang a szabvány vagy javítottak rajta valamit az utóbbi hónapokban?

 3. Azt lehet tudni,hogy fekete-fehér lesz a film? Csak mert minden anyag amit eddig láttam róla az színtelen.

 4. Snyder azt mondta, hogy lesz egy színes és egy fekete-fehér is, utóbbira mondta hogy lesz valami extra is benne elvileg. Mondjuk azóta ez változhatott.

 5. Egyik szemem sír…

  Örülök, hogy hivatalosan elérhető de lesz, de itthon addig már biztos nem lesz HBO Max, meg az HBO Go-n sem 4K HDR

 6. Szuper!
  Amúgy ez a fekete-fehér verzió miért jó? Mármint ott van pl a Sin City, aminél akkora hangulatot ad hozzá, hogy nem igaz, vagy a Schindler listája (persze mindkettőben van színes dolog de az most mindegy) De most ez ide minek?
  Mad Max Fury Road-ból is jött ki ilyen verzió. Anno moziban nagyon élvezetes volt az a színtónus. Mivel volna jobb fekete-fehérben.

  Justice League esetében meg legyen kerek a story, akár elég egy régebbi animációs filmekre hajazó szint, engem már nem érdekel, de megérdemlik ezek a karakterek a saját épkézláb Avengers filmjüket, és Snyder hibái ide-oda, én továbbra is fenntartom, hogy baromi jó filmeket tud ő csinálni, ha odateszi magát.
  Fingers crossed!

 7. Gorlami
  Ezt kissé nehéz megfogalmazni, de a fekete-fehér sokat tud dobni a filmen. Ez leginkább azokra a filmekre igaz, amik eleve sötét hangulattal operálnak. A színhiány, még jobban kiemeli a pesszimista hangulatot.
  Biztos van más, aki jobban megfogalmazza nálam.
  De amúgy is eleve fekete-fehérben képzelte el Snyder.
  Loganből is van fekete-fehér változat, és az pl.: nekem nagyon bejött. Ezzel szemben mikor először láttam színesben nagyon untam.

 8. Azt nem tagadom, hogy 18-án meg fogom én is nézni, de ha rossz lesz biztos vonyítok egyet magamért, hogy megint bedőltem egy olyan dolognak amiben nem is hittem kezdettől fogva.
  Na de majd meglássuk, várom már.
  Itt egy nagyobb égést érzek. Arra számítok, hogy ha nem lesz jobb mint a Whedon féle, akkor nem fogják nagy dobra verni és csendben kimúlik. Ez asszem rosszabb kritika lesz Snyder felé mint bármi más.

 9. Ti csak örülhettek, mert NÉmetországban nem lesz HBO Max idén, le lett fújva az idei indulás. Marad a Sky, amire nem fizetek elő akkor sem, ha a fene fenét eszik.

 10. Ott, ahol Sky van /Anglia, Németország/, stb. ott szerintem ’23-34 előtt nem is fog elindulni a Max, mivel amikor megállapodtak a Sky-jal, a Max még tervben sem volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.