Give ‘Em Hell, Malone folytatás?

Emlékeztek még a mostanra már 12 éves filmre? Itt volt a trailer az eredetihez, a kritikát pedig ezzel kezdtem: “Az valahol baromira nagy szemétség, hogy a film végére a to be continued feliratot biggyesztették, mert valószínűleg nem lesz folytatás, de basszus, kéne.”

Nem szabad feladni a reményt? A forgatókönyvért ismét Mark Hosack felel, és a folytatásban figyelembe veszik az eltelt időt, a karakter is hossz idő után kerül elő a történetben, amikor is épp az életére törnek.

GIVE ‘EM HELL, MALONE, Thomas Jane, 2009. ©National Entertainment Media/Courtesy Everett Collection

Malone has always been one of my favorite characters and we’re all thrilled that the original film found such a devoted fanbase, I couldn’t stop thinking about where Malone would be now and where he is headed.

Thomas Jane

7 hozzászólás a “Give ‘Em Hell, Malone folytatás?” bejegyzéshez

  1. Jaj ez a film nekem is nagy kedvencem. Thomas Jane-nek nagyon jól állt a szerep. Nekem jöhet a folytatás.
    (Annyira el tudnám képzelni őt egy kicsit komolyabb Noir-os akció-thrillerben).

  2. Bakker, hogy ment el ez a film mellettem? Pedig Thomas Jane-t nagyon bírom. Nagyon kimaradt. Be is pótolom hamar-hamar, mert trailer alapján igen szórakoztatónak tűnik.

  3. “Az valahol baromira nagy szemétség, hogy a film végére a to be continued feliratot biggyesztették, mert valószínűleg nem lesz folytatás, de basszus, kéne.” — ezzel kapcsolatban megjegyeznem, hogy nekem anno nagyon tetszett a Guy Richie fele Rock n’ Rolla, es azt is igy fejeztek be, es azota is varom a folytatast, ami nyilvan nem lesz :-(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.