25 hozzászólás a “Ez a Justice League Jokere” bejegyzéshez

 1. Csak mutassák már be és legyen már vége ennek a kóklercut szenvedésnek. Pár év és jöhet a reboot, mert ez úgy romhalmaz, ahogy van. Erőltetik ezt az egész cirkuszt, hátha még kilehet préselni valami zsetont a jamesgun féle suicide-szarból meg az aqua-hobó kettőből. Na meg jön a rock a shazam kettőbe, már úgyis szükség volt a szteroid-keselyűre, mint egy fizetési felszólításra.
  Ez az egész DCeuaeiu egy hatalmas katasztrófa, még ők maguk sem tudják, hogy mégis miafranc van. Aztán ott van a DöBatman, ami nem is lesz része a dolognak, csakhogy de mégis, aztán pedig nemigazán. Meg jön vissza Keaton, mint öreg batman és akkor egy multiverzum még több batmannel és Nic Cage supermannel.
  Erről az egész szánalmas erőlködésről kéne már egy dokumentumfilmet készíteni.

 2. De hát senki sem fog fegyvert senki fejéhez hogy nézzen bármit is. Sosem értettem, miért panaszkodnak az emberek XY film reklámjai miatt. Nem tetszik? Oké akkor lépjünk tovább és ne foglalkozzunk azzal ami nem tetszik de valamennyire csak érdekelhet ha foglalkozol vele.

  Részemről nagyon jól néz ki, fényévekkel jobb mint a másik volt. Egyébként ez nem is a végleges külseje ez csak egy kimondott jelenethez csinálták meg. Amit a Vanity cikkében is leírnak bár szerintem az eléggé spoileres sajnos. Nem is értem őket. Én azért remélem Leto végre esélyt kapott hogy megmutassa hogy jó lenne ő Jokernek mert színészként remek és több tiszteletet érdemelne. Nem ő tehet róla hogy az Öngyilkos Osztag szar volt.

  Viszont ha egyszer csinálnak egy Marilyn Manson filmet akkor Leto tökéles választás lesz. :D

 3. túl hosszú az eredeti cikk, akkor ez megint egy másik Joker? de akkor már ugyanaz a színész játszik másik Jokert? legyen egy olyan is majd, hogy egy színész játssza a teljes JL-t, beleértve a stábtagokat is (Eddie Murphy szerintem ráér).

 4. Én is kíváncsi vagyok hogy mit alkot a csávó, de valahogy nekem is kezd tele lenni a t@k@m, ezzel a 3 naponkénti új kép új hír ömlengéssel.
  Mellesleg bravo ujra feltalálták a heath ledger féle jokert amit egybe gyúrtak a Joaquin Phoenix jokerrel .. bravó ….

  Pedig nekem sokkal jobban tetszett a soucide squados kinézetében, igaz a személyiségét kicsit szarul írták meg de kinézetre szerintem qrva jó volt.

 5. abelh: Én végigrágtam a cikket és ha jól értem, akkor maga Snyder se igazán tudja/mondja ki, hogy ez most a SS-beli Joker vagy sem, sőt a végén lényegében úgy tűnik, hogy ez a JL sem teljesen része a DCEU-nak, hanem csak innen-onnan merít :D :D :D

  Ezzel rákanyarodva Az Uratok hsz-ére: Na, akkor ezzel se lesz tisztább a helyzet, sőt de pláne :D Egyébként nekem is a hajam égnek áll ettől, hogy már követhetetlen, hogy akkor melyik film része/nem része, van-e egyáltalán DCEU, vagy nincs, de ha nincs, akkor mi van azokkal a filmekkel, amik meg kapcsolódnak? (Ide kéne a sok-sok kérdőjellel körülvett arcú afro-amerikai fiatalember mém :D)

  Amúgy ez a két kép frankón olyan, mintha egy Marilyn Manson-klipből lenne tényleg :D

 6. Őszintén kívánom mindenki lepődjön meg, és Snyder hozzon össze egy Watchmen szintű filmet. Az is eléggé hosszú, nemrég néztem újra, és mekkora film!

 7. Ez a Joker gyakorlatilag az Öngyilkos Osztag előtt van hiszen a film maga még az előtt készült el ha igaz. Ez a jelenet legalábbis biztosan hiszen a Vanity cikke alapján ez a jelenet valószínűleg Robin megölése után készült. Tehát BvS idejében. Joker végleges verzióját meg csak a Snydeer Cutban látjuk nem fogják megmutatni és hogy az mikor játszódik már más kérdés. De azt mondta Snyder hogy az is más lesz mint az Öngyilkos Osztagban. Szerintem teljesen mindegy igazából mert egyiknél sem a külsővel volt vagy lesz a baj hanem azzal amit köré írtak. Magyarán ez ugyan az a Joker mint az Öngyilkos Osztagos csak más időben játszódik. De a filmből nyilván ki fog derülni.

  Aki nem érti hogy melyik film hová tartozik az üsse be hogy DECU és kész. A Snyder Cut gyakorlatilag nem része, ahogy a Joker és a készülő Batman film sem Pattinsonnal. Minden más DCEU. Nem olyan bonyolult ez csak a Warner próbálja túlbonyolítani.

 8. Esküszöm, most már megnézem ezt a filmet, mert még egy ilyen ötletet még mnem termelt ki maágból a filmipar, pedig aztán voltak ott olyan dolgok mint pl. a Game of Death.

 9. Moviegoer: Nem szeretnék vitát generálni és bizonyára én küzdök intelligencia deficittel, de akkor sem értem, hogy jön ki a matek azzal, hogy “a Snyder Cut gyakorlatilag nem részre…” a DCEU-nak, mikor elvileg ez lett volna “az eredeti JL Snyder rendezésében”, ami meg egyértelműen a MoS és a BvS folytatása, amik ugye elvileg a DCEU alapját képezték (volna). Most meg hót evidens ezek szerint, hogy a Snyder Cut nem is ebben az univerzumban van?

  (Tényleg csak személyes vélemény, nem kell rá reagálni: Szerintem tök semmi szükség a Pattinson-Batman filmre, ha nem része a DCEU-nak, abszolút indokolatlan egy százkettedik Batmant behozni, hogy aztán csak lógjon a levegőben.)

 10. Snyder maga Elseworldként hivatkozik a filmre /nyugodtan lehet google-zni, aki nem hiszi/.

  Jön majd a Flash, ami a Muschiettik szerint “Restarts Everything’ But Doesn’t Forget the Past”.

  Amúgy elég vicces ez a nem kell Pattinson ha nem része a DCEU-nak, gyerekek, nem jött még le, hogy mit nyilatkozgat már vagy fél éve a Warner? Nincs olyan világépítés, mint a Marvelnél, az önálló filmekre koncentrálnak. Lesz majd Pattinsonnal egy trilógia, ha jól sikerülnek azok a filmek, lesz New Gods Ava-val és abban sem az Darksied féle dizájn lesz, amit Snyder ide megálmodott, lesz Superman JJ-vel, ami hótziher, hogy soft-reboot lesz, ha egyáltalán Cavill játsza, ha meg újabb jelöltet kasztingolnak, akkor meg annál könnyebb elengedni Henryt.

 11. kabuki: Szerintem idővel meg lesz ez oldva hogy mi hová tartozik de képregényes fronton is van ezer féle Batman sztori ahogy más karakternek is van ezer féle sztorija. A DC amúgy is ebben a legjobb hogy több féle sztorit csinálnak és nem koncentrálnak annyira egy konkrét niverzumra. Nyilván a képregényekre gondolok nem a filmekre.

  A Snyder Cut azért nem a DCEU része mert a Warner a mozis JL-t tekinti annak. A MoS és a BvS DCEU ugyan úgy. Szomorú valamilyen szinten de ez van sajnos. Aztán ki tudja mi lesz majd a Flash film után mert az multiverzumról szól szintén szóval lehet összemossák a filmeket hiszen a DCEU-ben nem lesz Batman hisz Affleck kiszállt most is csak Snyder miatt tért vissza. Tippre Pattinson idővel átkerül majd a DCEU-be a Flash filmmel főleg ha jól fogadják. Bár én jobb ötletnek tartom hogy legyenek ilyen különálló filmek amik megállnak önmagukban, abban jó igazán a DC. Bár olyan pletykát is olvastam hogy a Flash filmben ugye feltűnik Keaton ami tény nem pletyka de elvileg ő lesz majd az új vezető a DCEU-ben amolyan MCU Fury módra. De Warnernél sosem tudni szerintem ők se nagyon tudják mit akarnak. Mindennel próbálkoznak aztán majd lesz valami.

 12. “nekem is kezd tele lenni a t@k@m, ezzel a 3 naponkénti új kép új hír ömlengéssel”

  szerintem csak azért tűnik fel jobban, mert más hypegép nem igazán megy most épp ezzel egyidőben, ugye a Disney még töri a fejét mi legyen májussal, szóval max a Kong vs Godzillához jöhetnének dolgok ezerrel kb.

 13. Iszonyat bénán néz ki még mindig, annyira 20 évvel ezelőtti, kb akkor volt utoljára MM menő…
  Leto baromi jó színész, de ezzel a kinézettel jó kis hátránnyal indít szegény megint. Gagyi Manson és Tommy keverék… alig várom h mondja h i did not hit her, I did nooooot :)

 14. Szerintem k*rva jól néz ki! Leto Jokerével kinézetre régebben sem volt gond, hanem szarul írták meg a karakterét és túl is tolta Leto. A filmet továbbra is várom, de kár ezért a szétment DC univerzumért.
  Affleck-et és valószínűleg Cavill-t is sajnálom – jól állt nekik a szerep.

 15. Rohadt jól néz ki. Amúgy ez már Darkseid érkezése után van, mikor Joker megszökött a börtönből, azért is néz ki így. És majd lesz egy találkozója a denevérrel!! Nagyon nagyon várós a film, valami iszonyat epic alkotást várok a mestertöl!

 16. Továbbra sem tudom megérteni, hogyha valakit nem érdekel ez a verzió, miért kell minden hír alatt azzal kezdeni, hogy legyen már vége, bukjon, mekkora sz@r, stb -.-
  Scroll over, have a good day!

 17. 20. – mert ezeknek az embereknek erre van a komment szekcio…
  Nekem is kezdi elerni azt a pontot ahol mar inkabb meg se nyitom a postot mert ugyanaz a ferto var alatta mint facebookon a kommentek kozotti lepra

 18. 21. – arra, hogy leírják, mit gondolnak a postról? vagy nem értem

  amúgy most már szinte biztos, hogy meg fogom nézni, és én is naon szeretnék egy jó kis dokut az egész DCEU izéjről, olyasmi jellegűt, mint ami a Fyre fesztiválról van netflixen

 19. En meg mindig nem vagyok kibekulve az aspect ratio val
  Widescreen vilagban elunk, sokan fognak koppanni

 20. 22. – valakit nem érdekel ez a verzió, miért kell minden hír alatt azzal kezdeni, hogy legyen már vége, bukjon, mekkora sz@r, stb -.-

  Erre irtam hogy mert ezeknek az embereknek erre van a komment szekcio. Nem akartam azt irni hogy mert kicsinyes, rosszindulatu, ,,elore mas bukasat remelo” szanalmas alakok akiknek egyfajta aberralt kielegulest okoz ha valaminek elore jelezhetik a bukasat, mintha az, hogy ok errol mar ilyen koran tudnak valami benfentes statuszba emelne oket

 21. “Az internet a világot behálózó kommunikációs lánc, ahol mindenki filmekről rinyál és pornót csereberél egymással. Itt is van amit keresünk, mozibuzi.com Többnyire militáns filmőrültek weboldala, siralmas kis pöcsöké, akik még mindig anyucinál laknak. Letöltik a forgatókönyveket meg a szerintük bennfentes infót a filmekről, amiket úgymond utálnak, mégis állandóan ugatnak róluk.”

  Hát ezért :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.