25 hozzászólás a “3 nap múlva új előzetes” bejegyzéshez

 1. Engem már ez a kis teaser is felcsigázott. A fekete rucis Supi nagyon menő. Már ennyiből is látszik mennyivel másabb lesz ez a film. Nem tudom megmerjem-e nézni 3 nap múlva az előzetest nem akarok egy újabb BvS-t hogy elspoilerezzenek fontos dolgokat.

 2. Emlékszem, olyan 10 éve láttam egy mémet a Doom-játékokról, hogy hogyan lettek idővel egyre sötétebbek, a Doom 4-et meg már csak komplett feketeségnek prognosztizálta. Na, pont ilyen érzésem van.

  De tök jó, hogy itt a franchise sequeljének recutjának trailerének teasere! (mint a Skorpiókirály 2, hogy a remake sequeljének spinoffjának a sequelje)

 3. Minél többször látom, annál jobban erősödik bennem az érzés, hogy ennek az egész felhajtásnak az újabb vágás körül nagyobb a füstje, mint a lángja. :)

 4. Hey, egy kérdés:
  ugye a JL filmhez volt az a híres-neves utóforgatás, ahol a M:I-t készítő stúdió nem engedte levágatni Henry Cavill bajszát, ennek köszönhető a rettenet CGI bajusztalanítás.
  A Snyder-cut-ban tudvalévő, hogy ezek az utóforgatott jelenetek nem lesznek benne, mert azokat Whedonnal forgatta utólag, és azokat a jeleneteket Snyder nem fogja felhasználni?

  Lehet, hogy meg is válaszoltam magamnak, de azért jól jönne egy megerősítés, köszi! :)

 5. Én még mindig nem értem, hogy mi itt a hype alapja.. ez UGYANAZ a film amit nem szerettünk (nem szerettek) pár új jelenettek és sötétebb színekkel.. komolyan bárki is azt hiszi, hogy ha az eredetire mondjuk 6 pontot adott erre most 8-at fog?? Lehet, hogy én gondonolom rosszul és cáfoljatok meg ha másként gondoljátok.

 6. 11: Nem, nem ugyanaz a film, egy újravágással, meg plusz jelenetekkel teljesen meg lehet változtatni egy filmet, akár műfajt is válthatna. De, mivel Snyder egy dologhoz ért, a szép statikus beállításokhoz, forgatókönyvekben, sztoriban, színészvezetésben meg egy nagy nulla, ezért meglepő lesz, ha ebből kisül valami értelmes. Egyébként csinált már valaki olyasmit, hogy egy meglévő film újravágásával, és egy kis pótforgatással létrehozott egy totálisan új művet? Buli lenne, ha ügyesen megoldaná vki.

 7. Valószínűleg a Whedon féle filmben feltűnő Snyder jelenetek újra lesznek dolgozva + több, mint 2 óra kihagyott jelenet. Kicsit a hype túlzás, nem lesz ez most se “8-as” film, de örülök, hogy megjelenik. A hírek szerint, ha jól rémlik, a film kb. 80%-t forgatta le, mikor otthagyta. Valószínűleg ez is érződni fog. (Egy-két plusz jelenetet engedélyeztek neki legutóbb, ami az eredeti tervekben nem szerepeltek)

 8. Úristen, de unom már!!!
  Csak adják már le végre és legyen vége a minden napra jutó JL SC híreknek!

 9. @csakegysrac
  köszi!

  Én amúgy már elég kíváncsi vagyok. A moziba kerülő változat olyan kicsit jellegtelen volt számomra, hogy is mondjam, nem ragadt meg sok minden (pedig pár hónapja újranéztem!) Kíváncsi vagyok, hogy lesz -e benne vmi naaagyon epic csúcspont, amire kifuttatja (és új dolog lesz a mozis változattól).

 10. Francis Ford Coppola rengetegszer vágja újra a filmjeit, épp nemrég olvastam róla, hogy áthegesztette a Keresztapa 3-at, belenyúlt a jelenetek sorrendjébe, a végébe, másfajta drámát és lezárást adva a karaktereinek. Szóval nem ismeretlen dolog ez, csak ekkor visszhangja a mainstream világban ritkán van

 11. Az X-Men: Days of Future Past esetében is a +10 perc játékidő lényegesen árnyalta a cselekményt és a karaktert, ez volt ugye a Rogue Cut.

 12. Davish_Morano: majd meglátjuk, mert ebben a videóban is panelházszerűségek között száguld az a batmobil

 13. @totoro

  A Highlander 2 ékes példája annak, hogyan lehet egy rendezői verzióval jóvá tenni egy bűnrossz filmet.

 14. Davish_Morano “New story new film”?? ugyanmár…Szerintem ez az egész hype és köríté egy óriási kamu és túlzás. Értem hogy újra lehet vágni meg kihagyott jeleneteket berakni de, hogy “new film?” commmooon De meglátjuk.

 15. @kadika11

  A “New story” kijelentést én is túlzásnak érzem, mert maga a történet nagy vonalakban ugyanaz lesz, viszont az elmesélésének a módja eltér majd, remélhetőleg jobban ki lesznek fejtve a dolgok a megnövekedett játékidő miatt.

  @human

  Igen, az általad említett jelenetben valóban ugyanúgy a panelházak között szálguld a batmobile, de különbség, hogy az új változatban, már nincs vörös égbolt, és nem nőnek ki idegen nyúlványok a földből mint a 2017-esben. A film VFX-ének kb. 80%-a új, vagy módosított lesz a rendező szerint (a legszembetűnőbb Steppenwolf eredeti design-jának a visszaállítása).

 16. oké, de pár vfx eltérés azért nem “kidobták a film 90%-át”, ok, nem vörös az égbolt, de ugyanaz maga a jelenet, csak steppenwolf máshogy néz ki, az szerintem nem túl sok változás lenne, és az általad linkelt képnek nem felel meg

 17. A “pár vfx eltérés” pont azt a 30-40 percet érinti ami benne volt a moziba került változatban is, ennyi lesz az átfedés a mostanival, a maradék 3+ òra játékidő teljesen új, és kibővített jeleneteket fog magába foglalni. Tudom nehéz elképzelni, hogy kukázzák egy film 75%-át egy új változat kiadásánál, de Snyder nem fog olyan jeleneteket belerakni a filmbe amit nem ő rendezett, márpedig a 2017-es film nagyrésze Joss Whedon újraforgatott jeleneteit tartalmazza, de március 18-án minden kiderül :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.