A Dolly így elsőre érdekesnek tűnik

Az Apple csapott le a filmre, amiben Florence Pugh a főszereplő. A forgatókönyvet Vanessa Taylor és Drew Pearce írja, és ha elfogadható lesz, akkor várható csak valami belőle ténylegesen. Amúgy több stúdió is licitált a projektre.

Ami miatt felkaptam a fejem, hogy érdekes tárgyalótermes MI témás: a közeljövőben egy szexrobot megöli a gazdáját, aztán sokkolja a világot azzal, hogy tagadja tettét és ügyvédet kér.

human
írta
2021. 02. 11. 02:43
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “A Dolly így elsőre érdekesnek tűnik” bejegyzéshez

  1. úúúú felcsillant a szemem! Mostanság generációjában amúgy is Florence-t kedvelem a legjobban (persze nem feltétlen a fighting with my family miatt:D), úgyhogy pláne örülnék, ha összejönne

  2. A témával én meg vagyok véve, a csaj – amúgy nagyon szép – arcában van valami kimondottan robotszerű, úgyhogy részemről a casting is nagyon rendben van.
    (A Midsommart három részletben tudtam végignézni, mert kétszer bealudtam rajta, de a csaj játéka még így is tetszett benne, úgyhogy talán nem az ő teljesítménye lesz a szűk keresztmetszet. :))

  3. Ha “smink” nélkül, ember fogja játszani a robotot akkor hiába érdekes a téma nem fog bejönni.

  4. Puffin: szexrobot a főszereplő, talán nem baj, ha valamennyire emberszerű :D Vagy mire gondolsz smink alatt?

  5. Vajon melyik elcsepelt panelt hasznaljak fel?
    1. Szerelmesek voltak?
    2. A ficko bantotta es nagyon rosszul bant vele?

  6. A fazon konzervatív volt, szóval a twitter és más multi milliárdos lobbicégek elérik, hogy felmentsék a robotot, az áldozat cancel culture áldozat is lesz egyben, a végén pedig elnöki érdemrendben részesítik a hős anti-rasszista masinát.

  7. Vaaagy kiderül, hogy az áldozatnak bizarr szexuális szokásai voltak, amihez a robot csak egy segédeszköz volt, aki tette amire utasították. Ilyen módon az áldozat saját maga tehet a haláláról, a robot pedig ártatlansága tudatában kéri az ügyvédet…
    Szóval ebből még sok mindent ki lehet hozni. :)

  8. Kenike
    Ha az lesz a sztori, hogy a robotok teljesen ember kinézetűek. Legalább legyen műanyag szerű bőrük vagy valami. Ne legyen teljesen emberi kinézetű.

  9. Amugy remelem, hogy tenyleg lesz ertelme annak hogy robot, es nem csak egy metafora lesz a kizsakmanyolt emberekre… Az mar olyan unalmas.

  10. Férfi szexrobot volt már a Spielberg féle A.I.-ban, ha jól emlékszem. Azt is újra kellene már nézni, gyerekkoromban láttam utoljára.

  11. Vicces, hogy a 2. reneszánsz témáját filmre viszik. Elvileg nem történt meg, szóval minden rendben, nem igaz? ;)
    Frissítő a témaválasztás, szóval remélem, jó lesz majd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.