Godzilla vs Kong vs nézők

Új előzetes jött a másik márciusi hype filmhez, a Godzilla vs Konghoz, amiben összecsap a két nagy lény. Minden eddigi film ide vezetett fel, na meg a mellettük levő emberi drámához.

9 hozzászólás a “Godzilla vs Kong vs nézők” bejegyzéshez

  1. Nem lehetne inkább egy sima szörnyfilmet, ahol két egyenként egymillió tonnás szörny gyakja egymást egy nagyvorás közepén. Az emberi szál legyen az, hogy bámulnak bambán és tehetetlenül.

  2. Értem én, hogy ez egy szörny film és a zúzás a lényeg, de tényleg muszáj ennyire debilnek nézni közben a nézőket is? Hogy a fenébe gondolhatja bárki is egy másodpercig is komolyan vehetőnek azt, hogy egy ekkora monstrum egy hozzáképest muslinca méretű izével kommunikáljon és alakítson ki kötődést? Nem is a gigászi méretű szörnyek összecsapása a fájdalmas hülyeség, hanem például ez. Ja és persze NANÁ, hogy egy kislány, mert muszáj minimum egy gyereket beleerőszakolni a filmbe, akiért aggódni lehet, de persze a haja szála sem fog görbülni, miközben hullanak körülötte a felnőttek (bár ez utóbbiban nem vagyok 100% biztos, a plot armor mindenhol működhet).

  3. @Enzo: És ott a szörny!!! :D
    A sokadik filmben már nem kéne ezekre rácsodálkozni, ha nem tudnak rendes drámát írni, akkor hagyják ki. Elég lenne a katonai bevetések mögé betenni a döntéshozatalban a vitákat stb. az emberi részről. Az első részben megvolt a “mileszmostakiscsaláddal” szituáció.

  4. Alig várom, hogy lássam végre mit sikerült össze hozni.

    De azért azon én is fenn akadok amikor 1. képesek voltak akkora hajót építeni ami nem csak elbírja de még fogva is tartja Kongot.
    2. Még az hogy egy állatot elbír, de mindjárt kettőt is megtart a víz felszínen.

  5. @Abu: Azért mert a teherhajók amik meg vannak pakolva ezernyi konténerrel is elúszkálnak, még azt mondom, hogy az 1. pont még működhet egy elaltatott Konggal. De a második, hogy birkóznak rajta, nevetséges. Simán felborulna, mikor Godzilla rá akar mászni, vagy Kong fel akarna állni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.