A Killers of the Flower Moon főszereplője

Ugye Scorsese következő filmjéről van szó, amit Leo DiCaprioval közösen csinál, de utóbbi kisebb szerepet vállal benne (ami miatt elkezdett anno kételkedni a filmben a Paramount), így a fő FBI-os figurát végül Jesse Plemons kelti majd életre.

Az Apple TV+ áll a Paramount mellett, 200 fölötti összegbe fog kerülni a film. Az FBI kezdeti idejéről szól, az 1920-as évekről, amikor Osage megyében nyomoztak, ahol valaki elkezdte a helyieket irtani, miután kiderült, hogy olaj van a földjük alatt.

14 hozzászólás a “A Killers of the Flower Moon főszereplője” bejegyzéshez

  1. Olvasva a könyvet is, talán még jobb is a szerepre mint Leo lett volna. Várós ez a film. Scorsesében még bőven van kraft és a téma sem mindennapi.

  2. Jesse Plemons eddigi minden szerepe emlékezetes volt.

    Amúgy, elnézve azokat a filmeket, amik mostanában 200+ fölötti összegbe kerültek (Tenet, Oroszlánkirály, Star Wars, stb) mi viszi el itt ennyire büdzsét?
    Ha Az Ír 160+ millió volt, melyben utólagos arcplasztikák voltak meg egy vagon A listás, akkor ez irreálisnak tűnik.
    (Lehet az Apple árazza be a forgatási eszközöket)

  3. Szerintem a 200 milliós költségvetésnek több oka is van:
    – 1920-as évek díszletei, ruhái, stb már múzeális cuccok (100 év vissza), kb mint a Vissza a jövőbe 3 esetén 1990-ből (film szerint 1985-ből) 1885-be. Szóval, semmink sem olyan, mint egykor. El kell tüntetni az összes modernebb dolgot a képből, stb

    – Scorsese nem dolgozik olcsón

    – DiCaprio nem dolgozik olcsón

    Ráadásul, ez az a korszak, amiről már mindenki tudja hogy hogyan kellene kinéznie, köszönhetően a kor akkori filmjeinek, stb. Így csalni sem lehet, mint egy Rettenthetetlen esetén pl., ahol Szabolcs egy embernek tűnik fel egy oda nem illő ruha, vagy tárgy.

  4. * Szabolcs = “százból egy embernek”
    … akart lenni, de az autocorrect szerint ez Szabolcs. 🙂

  5. Plusz, Scorsese szerintem szereti szórni a pénzt, Irishman is folyamatosan túlment az allokált büdzsén.

  6. Hmm, hát nemtom, sokat variálnak már a film körül, főleg, h Dicaprio kit is alakítson. Mindenesetre ez a csávó lesz az új Philip Seymour Hoffman

  7. Jó hír, imádtam ezt a csávót az FNL-ben és a Fargoban is.

    Azt mondjuk én sem értem, hogy mi kerül ezen 200+ millába. Értem én, hogy Scorsese papa meg Leo nem olcsó, sőt Eric Roth írja a forgatókönyvet akinek megint nem fizethetnek aprópénzt, sőt a díszletek is drágák lesznek, de akkor is soknak találom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.