Kecsap: Jackass 4, Dungeons & Dragons, Mr. Thisforthat, Family Leave, Paddington 3, Black Adam, Ghostbusters: Afterlife, Jordan Peele, Shotgun Wedding, Spider-Man 3, The Lost City of D, Disappointment Blvd, The Flash, The Marsh King’s Daughter

Bam nem lesz benne a Jackass 4-ben.

Sasha Calle lesz Supergirl a The Flash-ben, ami az egyik legjobban várt DC film lassan, annyi mindent kell helyre tennie majd a multiverse történettel.

Ari Aster (Hereditary, Midsommar) új filmjébe, a Disappointment Blvd.-ba Joaquin Phoenix lesz a főszereplő. Az egész mögött az A24 áll majd. A történetről nem sokat tudni egyelőre.

Regé-Jean Page (Bridgerton) is megérkezett a Dungeons & Dragons filmbe, méghozzá ugye Chris Pine, Michelle Rodriguez és Justice Smith mellé.

Keke Palmer is szerepelni fog Jordan Peele következő horrorfilmjében, amiről egyelőre nem sokat tudni történet ügyileg.

Neil Burger (Limitless, Divergent) új thrillerének, a The Marsh King’s Daughternek a főszereplője Daisy Ridley lesz. Egy olyan nőről szólt, akit az anyjával közösen az apja arra fogságban tartott és kényszerített, hogy a vadonban éljenek. Próbálja elfelejteni a múltját, de a férfi megszökik a börtönből, így kénytelen szembenézni vele.

A Mr. Thisforthat horror rövidfilmből egészestéset csinálnak. Egy fiatal lányt meglátogatja a kívánságokat teljesítő lény, de az ár amit kér az hatalmas.

A Netflixes, testcseréd komédiában, a Family Leave-ben Jennifer Garner lesz a főszereplő. Nem családon belül történik a csere, hanem konkrétan 1 a világ másik felén levő családdal, akikkel utána közösen kell valahogy visszacsinálniuk a dolgot.

Hivatalosan is készül a Paddington 3.

Újra hír a Black Adamről! Az Old Guardos Marwan Kenzari megérkezett a gárdába.

Armie Hammer hollywoodi eltűnése után ugye végül csak elkészül majd a Jennifer Lopezes Shotgun Wedding, és a szereplőgárda jelentősen bővült: Lenny Kravitz, Cheech Marin, D’Arcy Carden, Selena Tan, Desmin Borges, Alex Mallari.

John Ridley filmet csinál Shirley Chisholm életéről, és Regina King lesz a főszereplője. A nő arról ismert, hogy 1972-ben elindult az elnöki székért Amerikában.

Egy JunkieXL dal a Justice League új, visionary változatából.

A Paramount szerint 2022 áprilisában egy Sandra Bullock + Channing Tatum romantikus komédia mehet majd a mozikba, a The Lost City of D. Egy romantikus könyveket írónő és a borítón levő férfi járja az országot a művet reklámozandó, megpróbálják őket elrabolni, ami miatt egy dzsungelben találják magukat, ami izgalmasabb és romantikusabb mint eddig bármi, amit írt.

Arian Moayed egy nyomozót játszik majd a Spider-Man 3-ban.

A Ghostbusters: Afterlife hivatalosan is PG-13 besorolást kapott.

Elhunyt John Hora operatőr, aki a The Howling éa Gremlis fényképésze volt.

Egy rövid trailer a Chaos Walkingnak, rohanhatunk jegyet venni rá… izé, minden zárva:

15 hozzászólás a “Kecsap: Jackass 4, Dungeons & Dragons, Mr. Thisforthat, Family Leave, Paddington 3, Black Adam, Ghostbusters: Afterlife, Jordan Peele, Shotgun Wedding, Spider-Man 3, The Lost City of D, Disappointment Blvd, The Flash, The Marsh King’s Daughter” bejegyzéshez

  1. Mar mindenkit beletesznek q Flashbe, csak Supermant nem? Tuti Cara kapja meg az ő történet vonalat. Miert tartanak vajon supitol?

  2. Sandra Bullock + Channing Tatum?????? Ne már gyerekek SB 16 évvel idősebb mint CT. Tudom, hogy fiatalos, de azért ez már lóláb.

  3. “A Mr. Thisforthat horror rövidfilmből egészestéset csinálnak. Egy fiatal lányt meglátogatja a kívánságokat teljesítő lény, de az ár amit kér az hatalmas.”

    Ez fent van Youtube-on vagy valahol? Szeretem a rövidfilmeket és leírás alapján érdekesnek tűnik. Olyasminek hangzik, mint a Halálmester.

  4. @lordboxi

    Semmi különös okból csak biztos kezdenek rájönni, hogy Ő egy nem túl érdekes karakter. Semmi több :D

  5. @totoro

    2021-ben még mindig itt tartunk?
    Ha egy filmben a nő az idősebb, azonnal csóváljuk a fejünket, bezzeg az hogy évtizedekig 20-30 évvel fiatalabb színészőket rajtak a színészek mellé párnak, az rendben volt/van.

    Igen, Bullock idősebb Tatumnál, de ettől már kilóg a lóláb? Hány olyan filmet találsz, amiben Johnny Deep-nek vagy Tom Cruise-nak hasonló korú partnere volt.
    Alapvetően is az jellemző, hogy középkorú vagy idősebb színészek mellé fiatal csajokat raknak, miközben 40es vagy 50es színésznők alig kapnak szerepet vagy esetleg anyaszerepet.

    Szerintem nem kéne kiakadni, ha a 100ból 1 filmben a nő az idősebb.

    Javaslom, nézd meg a Don Jon c. filmet.

  6. 7. Semmi bajom az idősebb nő fiatal férfi felállással, ha a filmben is ez a valóság, de azzal igen, hogy ha 55 éves nővel akarnak eljátszatni 30 évest. Kilóg a lóláb. Tudom, hogy ezt egy nő nem veszi annyira észre, ezért is tud a Mamma Mia kult lenni női körökben, de férfi szemmel végtelenül kínos volt a vásznon látni a 60 éves Meryl Streepet, ahogy 40 éves szépasszonyt játszik (igaz ott kb. a teljes sztárgárda túlkoros volt, mert mindet hozzáigazították, próbálva kiegyensúlyozni kicsit a lólábat)

  7. @totoro
    “Sandra Bullock + Channing Tatum?????? Ne már gyerekek SB 16 évvel idősebb mint CT. Tudom, hogy fiatalos, de azért ez már lóláb.”

    —> Anyakomplexus. Meglepően gyakori…

  8. + Bármilyen meglepő, de egy ilyen kapcsolat akár hosszabb távon is életképes lehet a valóságban is, feltéve, hogy a fiatalabb fél jóval érettebb gondolkodású a saját korosztályánál. Sandra Bullock emlékeim szerint egy időben kavart Ryan Goslinggal, aki nagyjából ennyi idővel volt fiatalabb nála. :)

  9. Bullock-Tatum vitahoz: Nézzétek meg a The Very Excellent Mr. Dundee-t.
    Mikor (Spoiler!!!) a 80 éves Paul Hogan mellé keresnek színésznőt, ő meg mondja, hogy hogy ne már, hány éves lehet, 30? Mire a producerek full komolyan rávágják, hogy tényleg túl öreg, keresni kell egy tinisztárt! Hatalmas! :) Más miatt is jó, de az már off lenne.

  10. Nem tudom, ha hozzám maholnap beállítana Sandra, hogy ha igent mondok, már másnap feleségül jön hozzám, nos, hiába vagyok jóval fiatalabb, vinném egyből az oltár elé.

    Nekem soha nem derogált, ha idősebb női partnerem volt, sőt, sokkal jobb volt velük a kémia, talán az érettebb gondolkodásuk miatt.

  11. McAdams is 26 évesen játszott 18 éves gimnazistát:D először én is csodálkoztam, de nincs ebben semmi érdekes, amíg elhiszed neki azt, akit életre kelt. Igaz ez Bullockra is vagy bárki másra..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.