Jön a Wonder Woman 1984 legálisan

Gondolom páran rossz útra tértek, vagy csak VPNnel megnézték decemberben, de akik türelmesek voltak, azok április 1-én az HBO Go kínálatában is megtalálják majd a filmet, természetesen magyar szinkronnal.

Ugye akármi is lesz, a mozik nem valószínű, hogy kinyitnak addig, és ha májusra mégis, akkor meg már elvileg lesz elég más alapanyag (Black Widow például), szóval logikus lenne, hogy a WW1984 hazai mozis forgalmazásáról letettek valamennyire, így remek, hogy az HBO Go-n ellövik.

21 hozzászólás a “Jön a Wonder Woman 1984 legálisan” bejegyzéshez

  1. Nálam itt a magyar szinkron elkészülése a lényeg, idegen nyelveket nem beszélő, feliratot már követni nehezen tudó családtagok miatt. Amúgy meg alap kellene, hogy legyen a magyar nyelvű hangsáv a streamingszolgáltatóknál, legalább a fókuszban lévő filmjeiknél, úgy tűnik, hogy az HBO Go ebbe több energiát fektet, mint a Netflix dupla akkora havidíjért. (Ha már a Snyder Cut is állítólag kapni fog szinkront.)

  2. Szerencsére a visszajelzések alapján nem tűnik nagy eresztésnek, így tökéletes lesz áprilisban megnézni, nem gáz, hogy le vagyunk maradva 4 hónappal a premierről.

    Btw. human bácsi, a Mortal Kombat-ról lehet tudni, hogy mikor jön GO-ra?

  3. vzsryl: még nincs hír, ugye most két szét között van Mo, mert jön az HBO Max az év második felében, de még nincs itt. És ha itt lesz sem biztos, hogy minden Warner filmet sikerül úgy behozniuk, hiszen ahhoz feltételezésem szerint a magyar forgalmazóknak is engedni kell (pénzért nyilván), akik jó rég megvették némelyik premiert.

  4. Úgy tudom, hogy a 4K, BD, 3D lemezeken lesz szinkron + felirat, szóval nekem úgy lenne logikus hogy HBO GO-n is legyen.

  5. LasDen: Végülis a magyar IGN kritikusa is beismerte, hogy 2160p-ben letöltve látta a filmet, majd fogalmazott róla kritikát (illetve még sokan mások), szóval az ún. publicisták sem nagyon keresték a legális módját a megtekintésnek. :D

  6. I legálisan sem érdekel, pedig egy üres órában megnézem a zs kategóriás filmeket is ha úgy van.

  7. Ez a polcra? max a fenekem törölném vele olyan szar, inftalis, mű feminista film., összecsapott. De ha DC fan vagy biztos megéri.

  8. Még nem láttam, ezért nem alkotok véleményt. De a steel szépséges lesz, mindenképp kell majd. :)))

  9. Figyu Bluray fan!! Vedd meg, fantasztikus film.. ÈLETEM FILMJE(ja, bocs nem ide)……………….. 🤣🤣 🤣 🤣 (ehhez kèpest a Batman&Robin egy 10oscaros remekmű.. 🤣)

  10. A szinkron érdekes kérdés: azért meri mondani biztosra az HBO ide a szinkront, mert esetleg az már egy ideje fiókban van a sok mozis premierhalasztás miatt? Mert a Snydercut-hoz azt írták, hogy nem tudják garantálni, hogy a premierre meglesz a szinkron. Pedig annak érkezéséről hamarabb volt már infó mint WW84-ről.

  11. debali: nekem az a tippem h megvolt a WW szinkronja egy ideje, míg a JL tuti új szinkront kell csinálni.

  12. Én türelmes voltam (értsd: lesz@rtam). De ha lesz egy esős áprilisi délután/este, akkor lehet, hogy ráfanyalodok.

  13. Bűnöztem, bevallom, megnéztem, állatira kár volt. Ha most ezért rugná rám az ajtót a torrent rendőrség és vinnének be vagy büntiznének meg, hatványozottan állíthatnám, hogy CRIME DOES NOT PAY!
    Amugy őszintén sajnáltam volna mindenkit, akinek ehhez bármi köze volt, ha ezt egy blockbusterszezon közepén küldték volna harcba a mozikba.

  14. Gal Gadot édes akcentusát szinkronizálni BŰN.
    Ez a filmje viszont bűnrossz, szóval nem számít.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.