A Week Away-előzetes

A Netflix akar magának egy High School Musicalt? Olyaysmire hasonlít a trailer. Amúgy tini valami, nekem a feliratos előzetesből az látszott, hogy a másolat másolatának másolata, mármint kinézetileg, mert tudom, hogy tini musicalekkel nincs tele a padlás.

Amikor a gondokkal küzdő tini, Will Hawkins (Kevin Quinn) összetűzésbe kerül a törvénnyel, választania kell a javítóintézet és egy keresztény nyári tábor között. Will kezdetben nem találja a helyét, de végül kitárja a szívét. Beleszeret egy táborozóba (Bailee Madison), és ott talál otthonra, ahol a legkevésbé várta.

Eredeti:

human
írta
2021. 02. 23. 02:55
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “A Week Away-előzetes” bejegyzéshez

  1. high school musical? mert fiatalok vannak benne és énekelnek? az még mindig csak musical:) ha kell, akkor camp rock, mert táboros a tematika, de akkor már inkább mamma mia, mert ugye ismert számokat énekelnek zömében, vagy bármilyen kereszténységes dalos darab, mert ugye ez az a vonal.

  2. winnie: nem, most még maga a Netflix is ahhoz hasonlította “A movie destined to give you the Nicholas Sparks-meets-HIGH SCHOOL MUSICAL vibe you need this year.

  3. Remélem lesz benne kötelező meleg/leszbikus/biszex/transz vonal, mert akkor meg sem fogom nézni.

  4. jaja, jogos előre “félni”, hogy túl sokszínű lesz. amúgy keresztény táborban játszódik, szóval ki tudja, egy kis pedózás becsúszhat.

  5. winnie: sztem azért a hasonlóság, mert a nem éneklő fiú énekelni kezd és így megtalálja a szerelmet :) (bár fura, hogy nem saját számok lesznek a filmben)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.