Army of the Dead-előzetes: Snyder újra a zombikkal!

A remek Dawn of the Dead film után sok év kihagyással újra visszatért a zombikhoz Zack Snyder. Míg a Justice League körül van vita, addig itt nincs, jó kis blockbusternek tűnik A halottak hadserege, és májusban nézzük is a Netflixen. Az előzetes is magyar feliratos.

A történetben Las Vegas elesett, gondolom be van kerítve, hogy a zombik ne messenek ki. Pár zsoldos pedig berepül, hogy némi pénzt kihozzon a káoszból.

26 hozzászólás a “Army of the Dead-előzetes: Snyder újra a zombikkal!” bejegyzéshez

  1. A film felet lattam. Sajnos nem beszelhetek rola, de garantalom, hogy lesz par jelenet, amikor a hangosan fel fogtok szisszenni a film kozben.

    Ha meg mindig nem ertheto (a trailer nem teszi egyertelmuve), ez hivatalos sajtoban megjelent szinopszis:

    The new film’s setup is that a plague has been released from Nevada’s secretive Area 51 military base. The U.S. government has managed to contain the outbreak by building a wall around an overrun Sin City. But there’s still all that cash in zombie-infested casinos, if only somebody is brave (or dumb) enough to try to go and get it.

  2. ahh, akkor értem. Szóval biztos módja, hogy hogyan terjedjen tovább a vírus. Menjen be a tolvaj és hozza ki. Got it!

  3. T: de hát ott írom a posztban, szerintem más lehetőség nincs rá, h megérje :D

    walker: ő, a kieresztett vírust részt nem, de tényleg írtam a posztban, lehet már korábban is, hogy csak az elkerítés lehet, más logikus magyarázat nem lehet a rablásra

  4. @walker: A globalizáció korában gyakorlatilag édes mindegy, hogy egy ennyire fertőző vírus honnan szabadul el, arról nem is beszélve, hogy az Area 51-hez vannak Vegasnál jóval közelebb is települések.

  5. Hülyeség volt ez a rózsaszín neonos betűtípus a feliratoknál, de hát valaki biztos kapott érte egy vállveregetést.

    Amúgy a film nem tűnik rossznak a bemutatott képek alapján, de nem lesz mérhető a Holtak hajnalához. Az egy másik korban készült, egy ambiciózusabb, bizonyítani akaró rendezővel, ez meg nem.

  6. Nekem már a Holtak hajnala is kínszenvedés volt. Amit eddig láttam a rendezőtől az sajnos nem jött be. Úgyhogy félek ettől is. Csak ha nagyon nem lesz más… akkor… talán.

  7. Na majd májusban kiderül,hogy milyen lesz! Minden esetre ezen én sem tudok eddig dülőre jutni,hogy mire kell a pénz egy zombi apokalipszis kellős közepén? Ha még aranyról lenne szó az könnyebben hihető,de a papírpénz!?

  8. de már nem csak a posztban, de kommentekben is ott van, hogy csak a város fertőzött (max tipp lehet, hogy a zsoldosok kiviszik a végén :D

  9. Ha csak egy város fertőzött, nem értem miért nem atomozzák akkor. Ez nekem annyira Murphy törvény, hogy a végén tuti kiviszik a zsoldosok, mert kapzsik (mármint a szokásos főszereplő hős a végén biztos feláldozza magát és a pénzét az emberiségért, de akkor is…)

  10. Szeretnék izgatott lenni ez miatt, mert nagyon bírtam tőle a Holtak Hajnala feldolgozást annak ellenére, hogy nem csípem a zombis filmeket, de ez most egy eredeti sztori, saját karakterekkel snyder mestertől, olyan meg eddig csak a Szopó Pofon volt az egész pályafutása során, ha minden igaz. Ami végülis pont olyan lett, mit amit a címe is sugallt.
    Az előzetes rendben van amúgy, mint mindig, így nehéz bármilyen következtetést levonni.

  11. Jöjjön! Zombi film rajongó vagyok :-)

    A holtak hajnala miatt pedig nagy elvárások vannak részemről !

  12. A hideg is kirázott ettől a limonádé előzetestől. Teátrális zene, hatalmas robbantások, jópofáskodás, és ez a rózsaszín felirat… mintha egy szuperhősfilm előzetest vágtak volna zombikkal

  13. Ez ritka f#sul néz ki, mintha az egyik, tökmindegy melyik Kaptár borzalmat nyakon öntötték volna még egy tonna mekdánelces lötyivel és valami egyetemi kanbuli indítófilmjének szánnák…
    Snyder a nevét kezdi valami elcseszett brandként használni, pedig ez enyhe túlzás, ő nem Spielberg és még csak nem is “visionary”. Iszonyú gázos filmeket készít, pedig a kezdet jó volt. Lehet, hogy ideig-óráig, berúgva vagy átaludva szórakoztatóak, esetleg érintik a bűnös élvezet kategóriát (rád nézek, Sukár sunák a.k.a. Sucker punch), de akkor is gyorséttermi vackok.
    Snyder lazán odaülhetne Paul W.S. Anderson bácsi mellé, aki a remek Halálhajó után többé semmi jót vagy minőségileg maradandót nem alkotott íróként, rendezőként vagy producerként.
    A Snyder Cut és ezután majd meglátjuk, jogosan veri-e a mellét hollywoodi King Kongként! :)

  14. Hydro: nem írták ki, hogy visionary, ez szerintem jó pont a trailernek. Az, hogy kiírják ki csinálja, nos ahhoz nem Spielbergnek kell lenni, csak rendezőnek vagy producernek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.