Jöhet a sokadik Superman reboot

Mivel a DC tudja mit csinál, így elvileg egy új Superman filmet fejlesztenek JJ Abrams producerkedésével. Ugye a Justice League-ben láthatjuk legközelebb a karaktert, meg ott van a CW-n a sorozata is. Csak idén.

A lényeg, hogy Ta-Nehisi Coates írja a forgatókönyvet.

Eddig ezt a két dolgot lehet tudni, történetről van castingról nincs szó, de minden arra mutat jelenleg, hogy nem Henry Cavillal kezdenek valamit, szóval új főszereplő lesz.

Update: LOLKA! Ta-Nehisi Coates egy 6 évvel ezelőtti interjúban még azt mondta, hogy “I don’t read DC”. Gondolom pont ez a külsős nézőpont volt érdekes?

human
írta
2021. 02. 26. 22:08
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Jöhet a sokadik Superman reboot” bejegyzéshez

 1. Egy kis szarkazmust vélek elfedezni az első sorban. :) Nem kell megijedni, nem ez lesz az utolsó Superman reboot, 10 éven belül kapunk még 3 különböző Batmant meg 4 Jokert is. :)

 2. Abrams neve erős, főképp egy Skywalker kora után. Előre félek, és nem Cavill távozása miatt.

 3. Christopher Reeve karizmájához azóta sem tudott egyik másik színész sem felnőni, és a filmek minősége sem kárpótolt ezért.

 4. Én sajnálom, hogy a Cavill féle Supermanből valószínűleg március után nem kapunk többet.
  Nem a színészen múlott az Acélember,a BvS és Justice League sem.
  És az Acélemberben szerintem elég nagy potenciál volt.
  Egyébként nagyon tudnék kárörvendeni az egész DC-n (nyilván rengeteg pénzt keresnének rövid távon), ha most a Snyder Cut valami hatalmas siker lenne.
  Vajon mit lépnének? Megpróbálnák folytatni, annak ellenére, hogy most kijelentette minden érintett, hogy zsákutca az univerzum.

 5. Ayrons:
  Ha nem köt gúsba a Disney excel táblázata, akkor alkotni is lehet ám. A Warner pedig talán már rájött erre a jelek szerint. Aztán ebből lett egy Joker, meg egy WW84.

 6. Nem trollkodni jöttem, de van akinek igazán tetszenek az eddig készült Supermenes filmek és van aki hiányolná az életéből, ha nem készültek volna el? Azt a négy rettenet Christopher Reeve-vel? Azt az uncsi valamit 2006-ból? Vagy a legutóbbi három Zack Snyderes erőlködést? Engem speciel még a tévés próbálkozások is elriasztottak, annyira sekélyesnek éreztem mindet. Smallville? Pfff.. A héten debütált, elviselhetetlenül csöpögős Superman és Lois?

 7. Egyre nevetségesebb ez a katasztrófa. Az eddigi fejleményeket figyelembe véve szerintem will smith fia lesz az új superman.

 8. @pinka

  Rátapintottál a lényegre. Superman karaktere már csak ilyen sekélyes. Egyet filmet láttál vagy képregényt olvastál akkor már mindet láttad. De az emberek szeretnek isteni erejű karaktereket imádni szóval még kitart. :D

 9. Az igen, pont mikor épp jön az újabb lois & clark sori (aminek elég jó a fogadtatása amúgy, mert optimista a karakter).

  A Superman Returns előtt 19 évet vártak, utána pedig már csak 7-et és még az is rendben volt, mert lényegében a Man of Steel volt az első reboot 1978 óta.

  De most úgy kapunk rebootot, hogy az előző reboot óta is alig 8 év telt el (nem 35 év), és még idén is látni fogjuk filmen azt a Superman-t.

  Várhattak volna még pár évet, hogy kihűljön a Cavill-es, de nyilván gyorsan feledtetni akarják a DCEU fiaskót mindenáron, ahelyett, hogy még több új karakterre koncentrálnának (a blue beetle például nem rossz húzás).

 10. JJ Abramsnak már volt egy Superman scriptje, Flyby címmel, ha jól tudom. Sanszos, hogy annak valamiféle újrafaragása lesz ez.

 11. Barmi johetne szinte, csak monyorgom, ne egy ujabb eredettortenet legyen, arra nem vagyok szazadjara is kivancsi.

 12. Ha már a nép olyan lelkesen fogadta a snyder cut fekete superman-ét, akkor tessék, itt jön az igazán fekete superman.

 13. Human hogy kiemelte és érdekes ennek ellenére sem pörög senki az írón :)

  értem én, hogy képregényekben képben van, de még nem mutatták be az első forgatókönyve alapján készült filmet. Az MCU-nak bejött az, hogy relatíve rutintalan rendezőket mozgattak, mert könnyen irányíthatóak valószínűleg, de hányszor írtuk már le közepes(nél rosszabb) filmek esetében, hogy nézzük már meg mit tett le eddig az író az asztalra, aztán ne lepődjünk meg a végterméken.

  lehet ő írja meg az eddigi legjobb Superman filmet, de még mindig nem értem miért nem akarnak legalább egyszer tutira menni.

 14. @LnB

  “Ha nem köt gúsba a Disney excel táblázata, akkor alkotni is lehet ám. A Warner pedig talán már rájött erre a jelek szerint. Aztán ebből lett egy Joker, meg egy WW84.”

  Mondjuk a WW84-et a stúdió befolyástól mentes, auetur cinema egyik zászlóshajójaként beállítani azért kimaxolja a weird flex fogalmát.

 15. Superman-ből ami eddig volt, is több volt, mint szükséges.
  A One Punch Man c. manga/anime főhőse, Saitama mutatja fel a legpladzrikusabban , mi a baj ma már Superman karakterével. Plusz még az, hogy egy szemüveg elég neki álcának…

 16. Na nee..most olvasom, hogy Superman-ből is feketét akarnak csinálni. Azért ezt ne, akkor már inkább most azonnal fújják le az egészet!

 17. ibenny:
  Ráadásul Calvin Ellis-t akarják megfilmesíteni, akin Clark Kenttel ellentétben nem rá hat a kriptonit és átlagemberként meg az USA elnöke. Szóval hiányzik belőle az is ami sebezhetővé és emberközelivé tenné a karakterét.

 18. Ez tragédia, köszi az infót, képregényben is nevetségesnek gondolok minden amolyan elseworlds-féle baromságot, de, hogy ebből filmet is akarnak csinálni, az felháborító.

 19. ez így már érdekesebb szerintem, legalább nem ugyanaz a karakter, akit ezerszer láttunk már.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.