Lesz valami a The Division adaptációjából?

A Netflix csekkéből készül az Ubisoft játék, vagy Tom Clancy ötletek adaptációja. Ami érdekes, hogy Jessica Chastain és Jake Gyllenhaal főszereplésével, legalábbis 2019-ben ez volt. Egy ideig az is kinézett, hogy David Leitch (Deadpool 2) rendezésében készül, de ő dobbantott a Bullet Trainbe, viszont találtak végre valakit a helyére:

Rawson Marshall Thurbert (Skyscraper). Nem tudom mennyire jó hír.

Nem tudni pontosan mit dolgoznak fel, nyilván a vírus miatt kihaló New York marad, szóval random kép valójában.

human
írta
2021. 02. 26. 03:19
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Lesz valami a The Division adaptációjából?” bejegyzéshez

  1. Évek óta várom, de tényleg szerintem már minimum 2016 környékéről sínylődik ez a projekt és egyre gyengébb rendezők nevei bukkannak fel. Aztán a végén meg csodálkoznak hogy nem sikerült minőségit lerakniuk az asztalra.

  2. Nem nagyon kellene erőltetni ezt. Még játéknak is gyenge nemhogy filmnek a nulla sztorijával. :D

  3. A kép annyira nem random, mert a Div2 már D.C.-ben játszódik, és fél évvel később, nyáron.
    Btw nem kellene ebből film :D

  4. Bár a játék is egy eleve nem túl érdekes B sztorival van feltöltve, attól még film jöhet belőle. Jól kivitelezve bármit….

    Másrészről a Tom Clancy név csak oda van rakva a cím elé, mert a Ubi az ő stílusában készítette a játékot. Ezen túl semmilyen kötődése/hozzájárulása nincs a Divisionhöz.

  5. Szerintem ebből nagyon ütős film lehet, pl. az ügynököknek be kell jutniuk a dark zone-ba, hogy kihozzanak egy újabb biológiai fegyvert, amiért minden frakció küzd (hyenas, outcasts, true sons, stb.), hogy elsőnek megtalálja, kis is vitetik a helikopterrel, de aztán találnának benn egy rogue ügynököt, akitől megtudják, hogy nem a fegyver számít, hanem a tudós, akit a toronyban tart túszul a black tusk, aztán kiderülne, hogy a black tusk is a tudóst keresi a toronyban, de az egész egy csapda volt, amit a hunterek állítottak, és a torony tetején minden high tech kütyüjük be lenne zavarva, de ennél tuti tudnának ütősebbet is kitalálni :D

  6. Sajnos az a sanda gyanúm,hogy a játékban és a ebben a filmben az egyetlen közös a címük lesz… :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.